QUOTE(RositaK @ 2010 09 15, 16:56)
merginos, jei tik yra galimybe, tai nevairuokit, nes mazuliai ir taip naujj aplinkoj turi apsiprasti, jiems pirmosios dienos yra svarbiausios, o juk kelyje vistiek itampa jauti, niekad negali zinoti, koks durnius gali i sona nukrypti

as tikrai nerizikuociau

kai buvo man isodinimas LV tai diedelis negalejo dalyvauti, taciau ir pati nevairavau tadien

susimildamos, juk tai ipatinga diena, del kurios verta viska viska padaryti
Visiskai pritariu RositaK... tikrai - juk vairuojant ir pilvo raumenys tempiami, o tai nelabai gerai iskart po isodinimo... bent man treijs sake, labai ramiai but.
o po isodinimo iskart mano vyra ileido pas mane, ir kai laike uz rankos, tikrai jausmas buvo dieviskas! dar parodziau monitoriuje, kaip atrodo tie 2 balti taskiukai, musu vaikiukai, kuriuos isodino... nu tiesiog tokia akimirka jautri... juk vyrui taip pat svarbu - tai juk ir JO vaikai...

zinoma, jei galimybiu nera, tai jau kitas reikalas. bet jei tik imanoma, tai tik kartu vaziuoti.
o del isodinimo - kiek sodinti (kazkas klause), mes is anksto apsvarstem visus variantus, ir jau atvaziave zinojom, kiek sodinsim. nes tai abieju reikalas, ir abu turi spresti. bent jau as taip manau...