Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(pliuske @ 2010 09 16, 14:02)
Kas del slapimo pusles, tai va cia man problema buvo. Visa valanda liepe guleti, o pusle tokia pilna buvo doh.gif Ant galo tikrai galvojau, kad sprogs, tai nebeiskentus pati jau atsikeliau nuo tos kedes.. Vaziuojant namo ziauriai skaudejo pilva, spazmavo. Sakau, sekanti karta tikrai nekentesiu arba su nepilna pusle vaziuosiu ax.gif

jojo, man pragulejus 20 min taip smegenis uzspaude nuo to slapimo, kad as vos i isterija nepuoliau, kai uzsokdinau branguji, sesute atleke, pakiso palute ir neleido stotis, atsuko krana vandens ir isejo, sakydama - sysiok biggrin.gif:D o tada kad ir nori nebeiseina, nes visu pirma guli aukstielnika ir uzlaikyta jau kiek, tai per didziausius vargus nzn kiek litru isejo...tai sakiau irgi kita karta, jei reikes vaziuosiu su nepilna pusle velniop, bo numirt zmogus gali, kokios dar geros mintys isodinus, jei tik viena galvoj - WC biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2010 09 16, 16:36)
jojo, man pragulejus 20 min taip smegenis uzspaude nuo to slapimo, kad as vos i isterija nepuoliau, kai uzsokdinau branguji, sesute atleke, pakiso palute ir neleido stotis, atsuko krana vandens ir isejo, sakydama - sysiok biggrin.gif:D o tada kad ir nori nebeiseina, nes visu pirma guli aukstielnika ir uzlaikyta jau kiek, tai per didziausius vargus nzn kiek litru isejo...tai sakiau irgi kita karta, jei reikes vaziuosiu su nepilna pusle velniop, bo numirt zmogus gali, kokios dar geros mintys isodinus, jei tik viena galvoj - WC biggrin.gif

drinks_cheers.gif Va va, mintys tai tikrai tik apie wc buvo biggrin.gif Nu atsigulus, tai nezinau, kaip ten imanoma padaryti doh.gif lotuliukas.gif Koki pusvalandi dar isguleciau, bet valanda...
Atsakyti
Mergaitės, o ta įsodinimo procedūra neskausminga? Tik 5 min?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 09 16, 14:52)

nea, neskausminga, jauti aisku, nu panasus jausmas kaip koki tepineli imtu....ir tikrai trumpai labai...nu ka iveda kateteriuka ir viskas..man nepavyko is pirmo karto, tai vede is naujo, bet tai sakau, ne ilgiau 5 min viskas uztruko smile.gif

pliuske, zinok imanoma ir atsigulus, o kaip po visokiu operaciju i basona kai daryt reikia...tai cia tas pats smile.gif
Atsakyti
aš jau po įsodinimo šiltai įsitaisiusi, šone kompą pasidėjusi nusprendžiau jums parašyti, kas liečia šiuos klausimus, tai:
QUOTE(selione @ 2010 09 16, 06:54)
O tai kai daro IVf isodinima tai turi buti su pilna slapimo pusle?  blink.gif
Tai kai pirma karta vaziuosiu konsultacija irgi reikia buti su pilna pusle?
Man MV kai darydavo echoskopijas ir IUI niekad nereikejo......gal echoskopai skirtingi...LV, gal tik per pilvo virsu ziuri?  doh.gif

su pilna pūsle reikia būti kaip ir minėjo, tik per stimuliacijos pirmą dieną ir per įsodinimą, žiūri per viršų tom dienom, bet per įsodinimą, man žiūrėjo ir vaginaliniu
taig per pirmą konsultaciją nereikia

QUOTE(egk @ 2010 09 16, 15:52)

man neskausminga, ir daugumai neskausminga, bet kitoms būna skausminga, kažkuriai mergaitei net su narkoze darė

na tai papasakosiu kaip man sekėsi
nuvažiavau anksti, jau su pilna pūsle, dar visi tik rinkosi į darbą, Treijsas mane užmatė, akių žvilgsniu pasisveikinom per atstumą smile.gif ir laukiau, laukiau, kol mane pakvies, bet neištvėriau, labai norėjau šlapintis, taigi nuėjau pasišlapinti, galvoju padarysiu nors kiek, bet kaip sunku sustoti lotuliukas.gif na žodžiu didelį gabaliuką nusiusiojau ir vėl laukiu, ir dar gurkšnoju vandenį, galvoju, kad tik nepermažai būtų, ot durnė ir kam, taigi ir nuo streso skysčiai kaupiasi, kitą kartą žinosiu(aišku tikiuosi neprireiks)na ir pagaliau mane pakviečia echoskopui, pūslė gerai, skysčiai nesikaupia ko bijojo, sako einam pasikalbėti, taigi iš tų 12 gerai nesupratau kiek toliau dalinosi, bet 6 galima užšaldyti, siūlo nieko nesodinti, aš nesutinku su pasiūlymu ir prašau nors vieną įdėti wub.gif , na kadangi mes jau buvom apkalbėję visas rizikas dėl sodinimo 2, tai tos minties net neturėjau, sutinka sodinti, bet apie viską perspėja
na dar išima man kažką...ką...pati nežinau ten iš vidaus..rusiškai nesupratau, bet kai krapščiau vakar crinoną užjaučiau, galvojau koks didelis šašas, bet pasirodo ten kažkoks daikčiukas kuris stabdė kraujavimą, bandau išsivaizduoti, kad kažkoks didelis viduje limpantis pleistro gabaliukas, bet realiai aš jo nemačiau biggrin.gif , na žodžiu ne esmė...išėmė man jį, nu bet kaip jį ėmė ir viską ten darė, galvojau apsysiosiu juos ir kai tik paleido trumpam, nes pasakė, kad pusvalandžio bėgyje įsodins tą mano mažiuką, vėl nulėkiau pasysioti šiektiek, palengvėjo, jau daugiau nebegėriau vandens, dar kartelį pažiūrėjo echoskopu ar nekraujuoja ir pan, žiūrėjo ir iš viršaus ir vaginaliniu doh.gif na ir atėjo ta graži įsodinimo akimirka, įdėjo man vieną embrioniuką 8 lastelių, o 5 užšaldė, dabar prasideda laukimo periodas wub.gif
tiesa kas liečia pilną pūslę, tai aš jau nebegalėjau kentėti, po įsodinimo praėjus 15min.tai sesutė mane apdėjo palutėm, paleido vandenį, pati išėjo, o aš siusiojau nepameluosiu, beveik dvi minutes doh.gif nu bet kaip man palengvėjo thumbup.gif , net sesutė apsidžiaugė pamačiusi, kad ir man gera, nes kai darė įsodinimą ir liepė atsiplaiduoti, tai man neišėjo, nes įsitempusi buvau, kad neapsisiusiočiau 4u.gif
tokio begalinio rūpesčio,sklindančios šilumos, palaikymo iš personalo neteko patirti niekada lietuvoje
gyd.Treijsas be galo geras žmogus ir toks be įtampos, atsipalaidavęs, bet savo darbą išmano puikiai, kai krapštė man ten kažką buvo toks susikaupęs bet pašvipaudavo kartais, kai gerai ten jam kažkas gaudavosi ir kai įsodinimą darė irgi pašvilpavo, bandė suteikti jaukią atmosferą, pridėjo ranką prie mano rankos, palinkėjo sėkmės, sunku jam turbūt gyventi, nes man atrodo jis dėl kiekvienos savo pacientės labai išgyvena wub.gif bet mums tai malonu, kad mumis domisi wub.gif

dainiene, kaip tau sekėsi??
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 09 16, 15:02)
Kas del slapimo pusles, tai va cia man problema buvo. Visa valanda liepe guleti, o pusle tokia pilna buvo doh.gif Ant galo tikrai galvojau, kad sprogs, tai nebeiskentus pati jau atsikeliau nuo tos kedes.. Vaziuojant namo ziauriai skaudejo pilva, spazmavo. Sakau, sekanti karta tikrai nekentesiu arba su nepilna pusle vaziuosiu ax.gif

As nuvaziavau su nepilna pusle, tai liepe laukiamajam palaukti gal 40 min, kol prisipildys... doh.gif o jau aukstyn kojom tai tikrai ne kas, dar su pilna pusle. doh.gif bet man sesute sake - jei jau negalesi kenteti, sakyk, atnesiu basona, bet nuo lektuvo nelipk pries laika... doh.gif ir dar gal kokius 3 kartus paklause, ar tikrai nereikia basono... taigi, tikrai ne problema, kam labai pilna bus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2010 09 16, 16:47)
gyd.Treijsas be galo geras žmogus ir toks be įtampos, atsipalaidavęs, bet savo darbą išmano puikiai, kai krapštė man ten kažką buvo toks susikaupęs bet pašvipaudavo kartais, kai gerai ten jam kažkas gaudavosi ir kai įsodinimą darė irgi pašvilpavo, bandė suteikti jaukią atmosferą, pridėjo ranką prie mano rankos, palinkėjo sėkmės, sunku jam turbūt gyventi, nes man atrodo jis dėl kiekvienos savo pacientės labai išgyvena  wub.gif bet mums tai malonu, kad mumis domisi  wub.gif
dainiene, kaip tau sekėsi??

as manau, kad jis paprasciausiai toks zmogus, kuriam gera, kai kitam gera... ir dziaugiasi kiekvienu pasisekusiu, nes jis tikrai stebukladarys thumbup.gif o man tai ne ranka gloste, o paeme uz pedos, papurte svelniai, sako - nu ka, pabaigsim, kad viskas pasisektu... thumbup.gif ir dar pagloste blauzda biggrin.gif
o jau dabar tu ir dainiene - tai jau saugokit savo maziukus, suglaude kojas thumbup.gif ir lauksim tik geru HCG rezultatu!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 16 rugsėjo 2010 - 18:14
ailima ramaus tau laukimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 16, 17:47)
6 galima užšaldyti, siūlo nieko nesodinti, aš nesutinku su pasiūlymu ir prašau nors vieną įdėti wub.gif , na kadangi mes jau buvom apkalbėję visas rizikas dėl sodinimo 2,

Ramaus tau laukimo ir didelių hCG skaičiukų4u.gif
Gal gali papasakoti, kodėl tau siūlė nesodinti o užšaldyti? Čia dėl to kad pradūrė arteriją? Apie kokias rizikas kalbėjot įsodinant 2?

Kaži kaip dainienei sekės? Ir dar viena mergaitė atrodo Ailima šiandien važiavo
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 16, 18:11)
as manau, kad jis paprasciausiai toks zmogus, kuriam gera, kai kitam gera... ir dziaugiasi kiekvienu pasisekusiu, nes jis tikrai stebukladarys  thumbup.gif  o man tai ne ranka gloste, o paeme uz pedos, papurte svelniai, sako - nu ka, pabaigsim, kad viskas pasisektu...  thumbup.gif  ir dar pagloste blauzda  biggrin.gif
o jau dabar tu ir dainiene - tai jau saugokit savo maziukus, suglaude kojas  thumbup.gif ir lauksim tik geru HCG rezultatu!! thumbup.gif

man per punkciją ir ranką ir blauzdą glostė, superinis gydytojas 4u.gif 4u.gif
saugosiu wub.gif

QUOTE(Sontelis @ 2010 09 16, 18:22)
ailima ramaus tau laukimo 4u.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(egk @ 2010 09 16, 18:23)
Ramaus tau laukimo ir didelių hCG skaičiukų4u.gif
Gal gali papasakoti, kodėl tau siūlė nesodinti o užšaldyti? Čia dėl to kad pradūrė arteriją? Apie kokias rizikas kalbėjot įsodinant 2?

Kaži kaip dainienei sekės? Ir dar viena mergaitė atrodo Ailima šiandien važiavo

ačiū 4u.gif
nesodinti siūlė dėl hiperstimuliacijos, pas mane kiaušidės gal penkigubo dydžio, estradiolis gana aukštas buvo
o dėl dviejų rizikos sodinant, tai čia labiausiai tai dėl mano situacijos, operuotos gimdos ir daryto cezario, daugybinių sąaugų, vieną buvo rzika nešioti, stebėjo labai, o du būtų išvis žiauri rizika, na ir aišku dėl hiperstimuliacijos, nes pastojus užsiveda kiaušidės, o kai jos tokio beprotiško dydžio, tai sakė aš kaip uždelsto veikimo bomba, o aš kaip išsivaizduoju kuo daugiau vaikiukų, tuo didesnis hcg ir tuo didesnė tikimybė hiperstimuliacijai su blogom pasekmėm

o dar važiavo Atiloja šiandien konsultacijai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 16, 18:48)
man per punkciją ir ranką ir blauzdą glostė, superinis gydytojas  4u.gif  4u.gif
saugosiu  wub.gif
ačiū  4u.gif
ačiū 4u.gif
nesodinti siūlė dėl hiperstimuliacijos, pas mane kiaušidės gal penkigubo dydžio, estradiolis gana aukštas buvo
o dėl dviejų rizikos sodinant, tai čia labiausiai tai dėl mano situacijos, operuotos gimdos ir daryto cezario, daugybinių sąaugų, vieną buvo rzika nešioti, stebėjo labai, o du būtų išvis žiauri rizika, na ir aišku dėl hiperstimuliacijos, nes pastojus užsiveda kiaušidės, o kai jos tokio beprotiško dydžio, tai sakė aš kaip uždelsto veikimo bomba, o aš kaip išsivaizduoju kuo daugiau vaikiukų, tuo didesnis hcg ir tuo didesnė tikimybė hiperstimuliacijai su blogom pasekmėm
o dar važiavo Atiloja šiandien konsultacijai  4u.gif

mano kiausides buvo trigubai padidejusios nei norma - kai pagulde i ligonine, viena buvo 10, kita - 9...
nieko, visi vargai praeityje, tas vienas isikurs pas tave ir viskas bus gerai - nebus nei hiperstimul, nei jokiu kitu blogu pasekmiu. tik labai labai tikek tuo!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,
šiandien pasiėmiau savo braškytę, prosedūra praėjo visiškai neskausmingai, nieko nejaučiau, tik kai jau užklostė ir išejo nusikosėjau,
tai ir prasimeldžiau, kad mano mažytė nebūtų iškritusi.
Likusius 6 užšaldė.
Šiaip ne taip grįžau namo dabar jau bandau ramiai pagūlėt, bet vis tiek labai pergyvenu, kad nebučiau kur pakeliui leliuko pametus doh.gif
Hiperstimuliacijos rizika pas mane taip pat yra, bet kol kas jokiu skysčių nėra tik visa išsipūtusi.
Tai tokios naujienos, vis bijau atrodo kiekvienas judesiukas aštresnis ir viskas mano leliuko neber. Kažkaip nemoku vien ant šoniuko gulėt tai to reikia tai ano doh.gif
Sekmės mergytės Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 16, 19:33)
Tai tokios naujienos, vis bijau atrodo kiekvienas judesiukas aštresnis ir viskas mano leliuko neber. Kažkaip nemoku vien ant šoniuko gulėt tai to reikia tai ano doh.gif
Sekmės mergytės Jums visoms 4u.gif

man irgi taip buvo - toks jausmas, kad pakelsiu didesni puodeli, ir jau kas nors bus negerai... doh.gif cia jau nezinosi, kada ir kas, ir kaip. svarbiausia - labai dabar save saugok, jokiu sunkiu daiktu kilnojimo, ir kuo didesnes vidines ramybes... wub.gif ir viskas bus gerai... kada sake daryti HCG?
Atsakyti