aš jau po įsodinimo šiltai įsitaisiusi, šone kompą pasidėjusi nusprendžiau jums parašyti, kas liečia šiuos klausimus, tai:
QUOTE(selione @ 2010 09 16, 06:54)
O tai kai daro IVf isodinima tai turi buti su pilna slapimo pusle?
Tai kai pirma karta vaziuosiu konsultacija irgi reikia buti su pilna pusle?
Man MV kai darydavo echoskopijas ir IUI niekad nereikejo......gal echoskopai skirtingi...LV, gal tik per pilvo virsu ziuri?
su pilna pūsle reikia būti kaip ir minėjo, tik per stimuliacijos pirmą dieną ir per įsodinimą, žiūri per viršų tom dienom, bet per įsodinimą, man žiūrėjo ir vaginaliniu
taig per pirmą konsultaciją nereikia
QUOTE(egk @ 2010 09 16, 15:52)
Mergaitės, o ta įsodinimo procedūra neskausminga? Tik 5 min?
man neskausminga, ir daugumai neskausminga, bet kitoms būna skausminga, kažkuriai mergaitei net su narkoze darė
na tai papasakosiu kaip man sekėsi
nuvažiavau anksti, jau su pilna pūsle, dar visi tik rinkosi į darbą, Treijsas mane užmatė, akių žvilgsniu pasisveikinom per atstumą

ir laukiau, laukiau, kol mane pakvies, bet neištvėriau, labai norėjau šlapintis, taigi nuėjau pasišlapinti, galvoju padarysiu nors kiek, bet kaip sunku sustoti

na žodžiu didelį gabaliuką nusiusiojau ir vėl laukiu, ir dar gurkšnoju vandenį, galvoju, kad tik nepermažai būtų, ot durnė ir kam, taigi ir nuo streso skysčiai kaupiasi, kitą kartą žinosiu(aišku tikiuosi neprireiks)na ir pagaliau mane pakviečia echoskopui, pūslė gerai, skysčiai nesikaupia ko bijojo, sako einam pasikalbėti, taigi iš tų 12 gerai nesupratau kiek toliau dalinosi, bet 6 galima užšaldyti, siūlo nieko nesodinti, aš nesutinku su pasiūlymu ir prašau nors vieną įdėti

, na kadangi mes jau buvom apkalbėję visas rizikas dėl sodinimo 2, tai tos minties net neturėjau, sutinka sodinti, bet apie viską perspėja
na dar išima man kažką...ką...pati nežinau ten iš vidaus..rusiškai nesupratau, bet kai krapščiau vakar crinoną užjaučiau, galvojau koks didelis šašas, bet pasirodo ten kažkoks daikčiukas kuris stabdė kraujavimą, bandau išsivaizduoti, kad kažkoks didelis viduje limpantis pleistro gabaliukas, bet realiai aš jo nemačiau

, na žodžiu ne esmė...išėmė man jį, nu bet kaip jį ėmė ir viską ten darė, galvojau apsysiosiu juos ir kai tik paleido trumpam, nes pasakė, kad pusvalandžio bėgyje įsodins tą mano mažiuką, vėl nulėkiau pasysioti šiektiek, palengvėjo, jau daugiau nebegėriau vandens, dar kartelį pažiūrėjo echoskopu ar nekraujuoja ir pan, žiūrėjo ir iš viršaus ir vaginaliniu

na ir atėjo ta graži įsodinimo akimirka, įdėjo man vieną embrioniuką 8 lastelių, o 5 užšaldė, dabar prasideda laukimo periodas
tiesa kas liečia pilną pūslę, tai aš jau nebegalėjau kentėti, po įsodinimo praėjus 15min.tai sesutė mane apdėjo palutėm, paleido vandenį, pati išėjo, o aš siusiojau nepameluosiu, beveik dvi minutes

nu bet kaip man palengvėjo

, net sesutė apsidžiaugė pamačiusi, kad ir man gera, nes kai darė įsodinimą ir liepė atsiplaiduoti, tai man neišėjo, nes įsitempusi buvau, kad neapsisiusiočiau
tokio begalinio rūpesčio,sklindančios šilumos, palaikymo iš personalo neteko patirti niekada lietuvoje
gyd.Treijsas be galo geras žmogus ir toks be įtampos, atsipalaidavęs, bet savo darbą išmano puikiai, kai krapštė man ten kažką buvo toks susikaupęs bet pašvipaudavo kartais, kai gerai ten jam kažkas gaudavosi ir kai įsodinimą darė irgi pašvilpavo, bandė suteikti jaukią atmosferą, pridėjo ranką prie mano rankos, palinkėjo sėkmės, sunku jam turbūt gyventi, nes man atrodo jis dėl kiekvienos savo pacientės labai išgyvena

bet mums tai malonu, kad mumis domisi
dainiene, kaip tau sekėsi??