Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(Bembis1 @ 2010 09 20, 12:04)
siai dienai teturim visoje spermoje 2 vnt D tipo, kurie netinkami net ICSI, tad manau dar blogiau tegali buti azoospremija...bet ir sioje situacijoje beveik tas pats.... doh.gif

mes su MB ko tik nebandem - is pradziu tribestan...paskui kazkokias moliugu ekstrakto kapsules (nepamenu pavadinimo)... tik nuo jau baisiai didelis noras buvo... istisa... blush2.gif va nuo profertil - viskas normaliai, net kiekis padidejo... ir is spermatogramos maciau, kad kokybe gereja... o tai jau pakele nuotaikas... bet iki IVf, o tuo labiau IUI - be sansu... taigi, darem ICSI...bet jau kokybe pagerejo, ir tai suteike dar daugiau vilties... taigi, sekmes bandant... thumbup.gif ir tik teigiamu emociju ir rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos rezgu minti ir as apie Latviją, embrions kliniką. Tik niekaip nesugalvoju kaip cia jus issiukat nuo darbu, juk visos dienos tam reikia. Jei prasysiu laisvos (gal isleistu) ar imciau bileteni (gal iseitu su gydytoja susitarti) bet gi kertam siena, neduok dieve kas atsitiktu, tai reiket imti nemokamas atostogas, bet kaip susiplanuoti gi - neaisku per stimuliacja kuriom dienom teks vaziuoti g.gif pasidalinkit patirtim....
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2010 09 21, 08:59)
Merginos rezgu minti ir as apie Latviją, embrions kliniką. Tik niekaip nesugalvoju kaip cia jus issiukat nuo darbu, juk visos dienos tam reikia. Jei prasysiu laisvos (gal isleistu) ar imciau bileteni (gal iseitu su gydytoja susitarti)  bet gi kertam siena, neduok dieve kas atsitiktu, tai reiket imti nemokamas atostogas, bet kaip susiplanuoti gi - neaisku per stimuliacja kuriom dienom teks vaziuoti  g.gif pasidalinkit patirtim....

As susitariau su darboviete, kad rasysiu prasyma, likus kelioms dienoms iki vaziavimo, ir sutiko. Ir paskui per stimuliacijas vidury savaites reikedavo treciadieniais vaziuot (reikejo 2), ir sestadieniais. Tai normaliai budavo. Ir MB visada su manim vaziuodavo, taip pat darbovietej susitare, pasakes, kokiam reikalui. Manau, jei norm. darbdavys, turetu suprasti... gi ne pagulet namie ruosiesi...
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2010 09 21, 10:59)
Merginos rezgu minti ir as apie Latviją, embrions kliniką. Tik niekaip nesugalvoju kaip cia jus issiukat nuo darbu, juk visos dienos tam reikia. Jei prasysiu laisvos (gal isleistu) ar imciau bileteni (gal iseitu su gydytoja susitarti)  bet gi kertam siena, neduok dieve kas atsitiktu, tai reiket imti nemokamas atostogas, bet kaip susiplanuoti gi - neaisku per stimuliacja kuriom dienom teks vaziuoti  g.gif pasidalinkit patirtim....

Smagu girdėti kad vėl judate į priekį mirksiukas.gif Aš, asmeniškai, pirmam vizitui pasirinkau važiuoti per ne darbo dieną, vėliau, kai reiks važinėti dažnai (per IVF), imsiu atostogas. O kad visą dieną užtrunka tai tikrai, man vien kelionė į priekį ir atgal užtruks kokias 8 valandas. Taigi, nori nenori reiktų atsiprašinėti.
Sėkmės Jums smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na negi neradot mano pailktos knygutes? As ja palikau priimamajame prie sesutes (ten kur kruvos zurnalu ir dar kelios knygeles (turbut latviu mergaiciu))
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 21, 10:18)
Sveikos,
Na negi neradot mano pailktos knygutes? As ja palikau priimamajame prie sesutes (ten kur kruvos zurnalu ir dar kelios knygeles (turbut latviu mergaiciu))

pas Baibą kabinete?nes kaip suprantu visos ieško laukiamajame
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 21, 11:29)
pas Baibą kabinete?nes kaip suprantu visos ieško laukiamajame

Na turbut pas Baiba (as pirma karta LV buvau ir pas gydytoja ejau pirmame aukste), tai atejau pas sesute ir paklausiau, kur galeciau palikti, jinai ir nurode vieta prie savo stalo (gal kad saugu butu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 21, 10:41)
Na turbut pas Baiba (as pirma karta LV buvau ir pas gydytoja ejau pirmame aukste), tai atejau pas sesute ir paklausiau, kur galeciau palikti, jinai ir nurode vieta prie savo stalo (gal kad saugu butu)  blush2.gif

hm, šiaip embrions klinika yra 4b aukštas
o tu gal kokiam priėmime palikai, nes man tik punkcijos dieną teko pabūvoti pirmam aukšte, kai registruoja guldymą į ligoninę
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 21, 12:05)
hm, šiaip embrions klinika yra 4b aukštas
o tu gal kokiam priėmime palikai, nes man tik punkcijos dieną teko pabūvoti pirmam aukšte, kai registruoja guldymą į ligoninę

As specialiai uzlipau i ketvirta auksta ir palikau uz tu duru, kur parasyta "Embrions klinika", kur sesute sedi. Tai kai kitos vaziuos, perkelkite i koridoriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 21, 11:16)
As specialiai uzlipau i ketvirta auksta ir palikau uz tu duru, kur parasyta "Embrions klinika", kur sesute sedi. Tai kai kitos vaziuos, perkelkite i koridoriuka smile.gif

as knygute si sestadieni maciau, buvo tikrai wink.gif ji pas Baiba kabinete, tek kur usdeti zurnalai, virs ju nuotrauku prikabinta leliuku. Nieko pati neirasiau, nes mus is karto prieme, na o isejus po "geru" ziniu, tikrai nesugebeciau ka beparasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2010 09 21, 09:59)

Sunku ką ir patarti, nes diena tikrai visa išeina g.gif Bet visos mergaitės kažkaip išsisuka, sugalvosit ką nors ir jūs.
O knygutės aš žiūrėjau laukiamajame reiškia užtat ir neradau.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 21, 10:56)
Smagu girdėti kad vėl judate į priekį  mirksiukas.gif  Aš, asmeniškai, pirmam vizitui pasirinkau važiuoti per ne darbo dieną, vėliau, kai reiks važinėti dažnai (per IVF), imsiu atostogas. O kad visą dieną užtrunka tai tikrai, man vien kelionė į priekį ir atgal užtruks kokias 8 valandas. Taigi, nori nenori reiktų atsiprašinėti.
Sėkmės Jums smile.gif

Noretusi judeti i prieki, tik kad galvoje visokiu o, bet ir ka pasirinkti g.gif vis neapsisprendziu ar dar BAKe pabandyti karteli ar visgi Latvija. dedu dabar pliusus ir minusus smile.gif sunkus butu man tas vazinejimas, sudetinga su darbu derinti, o atostogu imti nelabai galiu dar, perreorganizuota darboviete....
Sekmes ir Jums 4u.gif wub.gif
Atsakyti