Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(dainienie @ 2010 09 16, 20:33)
Sveikutės visos,
šiandien pasiėmiau savo braškytę, prosedūra praėjo visiškai neskausmingai, nieko nejaučiau, tik kai jau užklostė ir išejo nusikosėjau,
tai ir prasimeldžiau, kad mano mažytė nebūtų iškritusi.
Likusius 6 užšaldė.

Kaip gerai kad laimingai grįžai thumbup.gif Jau tavęs pasigedom.
Kaip supratau - įsodino vieną?
Ramių laukimo dienelių ir labai saugok savo braškytę 4u.gif
Atsakyti
ailima, dainiene ramiu jum laukimo dienu ir pacio geriausio rezultato nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Atiloja kaip tau sekesi? Kaip ir visos mergytes jau pasirode, tik taves truksta 4u.gif Labai laukiam ziniu ir is taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 16, 19:20)

nieko, visi vargai praeityje, tas vienas isikurs pas tave ir viskas bus gerai - nebus nei hiperstimul, nei jokiu kitu blogu pasekmiu. tik labai labai tikek tuo!! thumbup.gif

tikiu, kad jis jau rausiasi pas mane, apsiklostys "pataliukais" ir augs, augs wub.gif ir jau po nepilnų devynių mėnesių, galėsiu laikyti jį ant rankų wub.gif wub.gif

QUOTE(dainienie @ 2010 09 16, 19:33)
šiandien pasiėmiau savo braškytę
Sekmės mergytės Jums visoms 4u.gif

lauksim rezultato kartu, tikiu, net neabejoju,kad jis bus puikus thumbup.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 09 16, 19:40)
kada sake daryti HCG?

man sakė daryti rugs.27d.

QUOTE(pliuske @ 2010 09 16, 21:26)
ailima, dainiene ramiu jum laukimo dienu ir pacio geriausio rezultato nestuke.gif  wub.gif

ačiū wub.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif laikysiu kumstukus uz visas laukiancias wink.gif o taip pat labai smalsu kaip Atilojai sekesi...nes labai jau panasi pas ja situacija i musu.... Ryt mes lekiame i Ryga taip pat, tai bus pirmas kartas smile.gif ziuresim ka Treijsas pasakys... Plius norejau pakalusti, o spermograma ten daro sestadieniais? kiek laiko trunka iki atsakymu gavimo?????
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 09 17, 09:44)
sveikutes wink.gif laikysiu kumstukus uz visas laukiancias wink.gif o taip pat labai smalsu kaip Atilojai sekesi...nes labai jau panasi pas ja situacija i musu.... Ryt mes lekiame i Ryga taip pat, tai bus pirmas kartas smile.gif ziuresim ka Treijsas pasakys... Plius norejau pakalusti, o spermograma ten daro sestadieniais? kiek laiko trunka iki atsakymu gavimo?????

Linkiu išgirsti iš Treijso tik gerų žinių biggrin.gif ir nepamiršk su mumis jomis pasidalinti bigsmile.gif
Dėl spermogramos nieko negaliu tau atsakyti, mes vežėmės savo, o kadangi problemų nebuvo tai kartoti neliepė. Gal atsiras mergaičiū žinančių.
Gero kelio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Kol viska perskaiciau, ka jus priraset, tai ir uztrukau smile.gif
Na o musu istorija LV nelabai linksma sad.gif vaziavau 21 cd, apziurejo mane gydytojas ir rado skysciu kairiajame kiausintakyje (o laporoskopija tik rugpjuti daryta) sad.gif Kazkaip keista man, kad kai pries savaite buvau pas gydytoja, ten nieko nemate. Labai susinervinau ir pagalvojau apie daug kur siame forume aprasyta "LT pinigu darymo masina"... O gydytojas pasake, kad esant tokiai mano padeciai, jis tikrai nesiims daryti IVF+ICSI, kad reikia man operuoti ir salinti sad.gif
Kas liecia pacia klinika, tai man labai patiko, buvau pas gydytoja Egils Gasins, jis viska labai paprastai, aiskiai paaiskino, pasake, kad neapsimoka, o ir neetiska butu daryti dabar ICSI, nes "isplovimo" galimybe labai didele ir pasiule susitikti po kurio laiko, kai jau apsispresim del savo operaciju. Dar jis pasake, kad jei noriu daryti ICSI dabar, tai galiu ieskotis kito gydytojo ir sitas momentas man labai patiko, kad ne is komercines puses ziuri, o is sekmes.
Palikau musu knygute priemime, paprasiau, kad Baiba ja saugotui ir priziuretu ir tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu ten po poros savaiciu, tai dar rasiu ja ten jau gerokai uzpildyta sekmingomis istorijomis mirksiukas.gif
Rytoj einu prisiduosiu hormonus, paskui 2-3 CD kitus ir spalio pradzioje vel vaziuosim i LV. Tada (greiciausiai) abu operuosimes as salinsiu, o MB varikocele ir dar po menesio startuosim su ICSI ... Vat tokie musu planai: gal nelabai linksmi, bet ...
.
Atsakyti
o as ateiciai noreciau suzinoti toki dalyka: rusiskai tik biski suprantu, kalbet is vis ne mur mur, isskyrus laba diena, anglu irgi nemoku. bet vyras gerai kalba rusiskai, tai kazin nebutu problemu mums susikalbeti? nebutu per daug komika situacija per vyra verteja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 17, 11:56)
... Vat tokie musu planai: gal nelabai linksmi, bet ...
.

Sveika sugryzus 4u.gif Aciu labai uz knygute wub.gif tikekimes ji sekmingai gyvuos thumbup.gif Nagi mergyte, liudeti nera del ko console.gif Geriau pasiruosti ir startuoti zinant, kad viskas geri, nei aklai svaistyti savo jiegas, pinigelius ir viltis mirksiukas.gif Stipribes jums ir viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif Mes visos sulauksime savo stebuklo valandos nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 09 17, 12:04)
o as ateiciai noreciau suzinoti toki dalyka: rusiskai tik biski suprantu, kalbet is vis ne mur mur, isskyrus laba diena, anglu irgi nemoku. bet vyras gerai kalba rusiskai, tai kazin nebutu problemu mums susikalbeti? nebutu per daug komika situacija per vyra verteja? biggrin.gif

nemanau, kad butu sudetinga smile.gif jie labai geranoriski visi smile.gif Patikek, mano Mb (nors ir pakankamai gerai rusiskai kalba) daug ko nesuprato, o kai isversdavau apie visus moteriskus "vidurius", tai jis tai "zaliavo" tai "baltavo", zodziu keite spalvas, kaip vaivorykste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 17, 11:56)
Na o musu istorija LV nelabai linksma gydytojas pasake, kad esant tokiai mano padeciai, jis tikrai nesiims daryti IVF+ICSI

Palikau musu knygute priemime, paprasiau, kad Baiba ja saugotui ir priziuretu ir tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu ten po poros savaiciu, tai dar rasiu ja ten jau gerokai uzpildyta sekmingomis istorijomis  mirksiukas.gif
Rytoj einu prisiduosiu hormonus, paskui 2-3 CD kitus ir spalio pradzioje vel vaziuosim i LV. Tada (greiciausiai) abu operuosimes as salinsiu, o MB varikocele ir dar po menesio startuosim su ICSI ... Vat tokie musu planai: gal nelabai linksmi, bet ...
.

Na svarbu kad turit planą drinks_cheers.gif Man čia gal net didžiausias pliusas LV kad jie labai žiūri kad pasisektų o ne daro tik kad daryti, o gal kartais pasiseks doh.gif
Paruošit savo mažiukui atėjimui idealiai, tada jis jau tikrai neužtruks.
Aš važiuoju pirmadienį, labai noriu pamatyti tą knygutę tongue.gif
peteliuske, manau, kad tikrai susikalbėsit, prisimenu anksčiau viena mergaitė pasakojo, kaip kalbėjosi per vyrą. O tu jei žinai žodį angliškai tai ir sakyk, jei žinai rusiškai irgi sakyk, viską suprasit pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 17 rugsėjo 2010 - 14:26
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 17, 10:56)
O gydytojas pasake, kad esant tokiai mano padeciai, jis tikrai nesiims daryti IVF+ICSI, kad reikia man operuoti ir salinti sad.gif
Tada (greiciausiai) abu operuosimes as salinsiu, o MB varikocele ir dar po menesio startuosim su ICSI ... Vat tokie musu planai: gal nelabai linksmi, bet ...
.

as tai labai pritariu, kad tik kai viska susitvarkysit, tada ramiai viska ir susitvarkysit... Va mano situacija - lyg pas mane viskas tvarkoje, o va mano maziukai pabego... sako, gal organizmas pats sutvarke, jei defektuotai dalijosi. o gal imunitetas labai stiprus.. ir va, pries planuojama isodinima spalio pab., dar darys kruva visokiu tyrimu, kuriuos "daro labai retai" ir tik tada, kai nepasiseka. taigi, manau, geriau truputi laiko pakentet, bet zinoti, kad pradeta viskas svariai, be keblumu... ir tada pasiseks!! thumbup.gif
Atsakyti