Sveikos mergaites

Kol viska perskaiciau, ka jus priraset, tai ir uztrukau

Na o musu istorija LV nelabai linksma

vaziavau 21 cd, apziurejo mane gydytojas ir rado skysciu kairiajame kiausintakyje (o laporoskopija tik rugpjuti daryta)

Kazkaip keista man, kad kai pries savaite buvau pas gydytoja, ten nieko nemate. Labai susinervinau ir pagalvojau apie daug kur siame forume aprasyta "LT pinigu darymo masina"... O gydytojas pasake, kad esant tokiai mano padeciai, jis tikrai nesiims daryti IVF+ICSI, kad reikia man operuoti ir salinti

Kas liecia pacia klinika, tai man labai patiko, buvau pas gydytoja
Egils Gasins, jis viska labai paprastai, aiskiai paaiskino, pasake, kad neapsimoka, o ir neetiska butu daryti dabar ICSI, nes "isplovimo" galimybe labai didele ir pasiule susitikti po kurio laiko, kai jau apsispresim del savo operaciju. Dar jis pasake, kad jei noriu daryti ICSI dabar, tai galiu ieskotis kito gydytojo ir sitas momentas man labai patiko, kad ne is komercines puses ziuri, o is sekmes.
Palikau musu knygute priemime, paprasiau, kad Baiba ja saugotui ir priziuretu ir tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu ten po poros savaiciu, tai dar rasiu ja ten jau gerokai uzpildyta sekmingomis istorijomis
Rytoj einu prisiduosiu hormonus, paskui 2-3 CD kitus ir spalio pradzioje vel vaziuosim i LV. Tada (greiciausiai) abu operuosimes as salinsiu, o MB varikocele ir dar po menesio startuosim su ICSI ... Vat tokie musu planai: gal nelabai linksmi, bet ...
.