Įkraunama...
Įkraunama...

embrions klinika

QUOTE(Aivė @ 2010 09 22, 16:35)

Lietuvoje man siu operaciju nesiulo nes sako nera del ko  g.gif
Papildyta:
perziurejo protokolus... o ten vaistu dozes visus kartus nesikeite, nors blogai augo folikulai. Embrionu kokybe abejotina, sako mes 4 lasteliu nesodiname, minimum 8

bet tai tik pastabos, o ne pretenzijos

Labai keista, kad bent jau hist. nedaro, juk jau nesėkmingų procedūrų turėjusi g.gif Tu bandyk pareikalauti, bent jau taip aš daryčiau smile.gif
Jeigu gali, parašyk kokia jūsų embrionų kokybė buvo (kaip įverinti), Kažkaip keista, juk LT dažnai antrą dieną sodina embrionus, o jie kaip ir turėtų būti 4 last. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 22, 15:05)
juk LT dažnai antrą dieną sodina embrionus, o jie kaip ir turėtų būti 4 last. g.gif

jeigu skaitosi labai geri, tai antros dienos 6 lastelių, o trečią dieną 8
o jeigu mažiau, tai vadinasi prastesni, mums trečios dienos kurie buvo mažiau už 6 tai net nešaldė, jie iš vakaro buvo 4
o vk kai sodino antros dienos, buvo 6 gal du, visi kiti 4 arba 2, geriausius tris įdėjo, visus užšaldė, įsitvirtino vienas, su šaldytais dariau tris kartus...dėja
ir dar žiūrima kaip jie dalinasi, jei pvz. pirmą dieną 2last. antrą dieną 4, o trečią tik 5, tai jau nelabai gerai, turi panašiai vienodai lastelių per dieną pasidalinti, na čia gydytojas gali geriau paaiškinti, aš čia kiek iš pastebėjimų ir gydytojo komentarų, kad šitie nekokie, šitie geri ir šitie geri ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 22 rugsėjo 2010 - 15:53
QUOTE(egk @ 2010 09 21, 21:48)
Aš iki Embrions lankiausi VK pas Meškauskienę. Man patiko ši gyd, o gyd Treijsas pasakė lygiai tą patį, tik IUI mūsų atveju pagal jį bereikalingi buvo

Ir aš lankiausi pas tą pačią M. VK, labai patinka ji. Bet vistik užsiregistravau pirmai konsultacijai pas gerb.Treijsą (lapkričio pradžiai doh.gif , anksčiau vietų nėr). Tikiuosi, kad jis padės ir stebuklas įvyks.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 18, 23:19)

2. VK el p. parašiau savaitės pradžioje dėl tyrimų, deja, kol kas jokio atsakymo nesulaukiu. Embrions parašė, kad atsiveščiau visus tyrimus kokius tik turiu.

Sėkmės smile.gif

Tai vat, gavau visų savo IVF protokolus el.p. plius dar ir išrašą. Taigi, jokių problemų su VK dėl med. kortelės išrašų nėra.

Kas liečia dėl embrionų dalijimosi, ląstelių skaičiaus... nežinia nuo ko čia priklauso... Visus kartus mano įsodinti embrionai įvertinti kaip labai geros kokybės (antrą dieną 6, trečią dieną 8 ląstelių), tas patvirtinta man atsiūstuose protokoluose, tik deja... Dar, pasak LT embriologų, per greitas (pvz. mano atveju antrą dieną 6 ar 7 ląstelių) embrionų dalijimasis irgi nėra gerai. Savo embrionų kokybės klausimu su embriologais daug esu diskutavusi, deja, atsakymas vienas - įsodinti labai geros kokybės embrionai.
Matysim ką pasakys LV g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 22, 19:37)
Tai vat, gavau visų savo IVF protokolus el.p. plius dar ir išrašą. Taigi, jokių problemų su VK dėl med. kortelės išrašų nėra.

Matysim ką pasakys LV  g.gif

Na matai, kaip viskas gerai išėjo. Linkiu, kad LV tavęs nenuviltų 4u.gif
Leidaa drinks_cheers.gif

Mergaitės, KT visada geriu 12 val, šiandien pamiršau ir išgėriau 5. Ar čia labai blogai man bus?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 09 22, 15:41)
Aha kad pas juos IUI retai daro ir mums sakė g.gif
Pas mus irgi neaiškios kilmės. Tik LP man nesiūlo. Šį pirmadienį buvau būtent dėl to ar nereikia histeroskopijos, bet sakė nereikia, leido startuot.
Matyt čia kiekvienai individualiai

Matai, as tikejausi kad pasakys kad musu atveju nereikia daryti IVF biggrin.gif
Sako yra du keliai - ieskoti priezasti toliau, t.y. pasidaryti diagnostine LP ir Histero.
O kitas- tiesiog atlikti IVF g.gif
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 22, 16:05)
Labai keista, kad bent jau hist. nedaro, juk jau nesėkmingų procedūrų turėjusi g.gif  Tu bandyk pareikalauti, bent jau taip aš daryčiau smile.gif
Jeigu gali, parašyk kokia jūsų embrionų kokybė buvo (kaip įverinti), Kažkaip keista, juk LT dažnai antrą dieną sodina embrionus, o jie kaip ir turėtų būti 4 last. g.gif

Nesutinku. Visos operacijos nera vitaminai profilaktikai - kokios jos bebutu lengvos vis vien operacijos. Mano draugei po 2 histero sugadino gimdos sieneles doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Leidaa @ 2010 09 22, 18:55)
Ir aš lankiausi pas tą pačią M. VK, labai patinka ji. Bet vistik užsiregistravau pirmai konsultacijai pas gerb.Treijsą (lapkričio pradžiai  doh.gif , anksčiau vietų nėr). Tikiuosi, kad jis padės ir stebuklas įvyks.

Jo receptas yra IVF ...
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 09 23, 09:31)
Matai, as tikejausi kad pasakys kad musu atveju nereikia daryti IVF  biggrin.gif
Sako yra du keliai - ieskoti priezasti toliau, t.y. pasidaryti diagnostine LP ir Histero.
O kitas- tiesiog atlikti IVF  g.gif
Jo receptas yra IVF ...

Jo aš irgi tikėjausi... Aš kartais nesuprantu, koks ten "trumpasis sujungimas" organizme įvyksta... Pas mus abu nieko neranda, be to taigi vienas vaikas jau yra. Tai kas dabar nutiko? Matyt tikrai jei jau kažkas kažkodėl nesigauna, lieka vienintelis receptas IVF...
Atsakyti
sveikos mergaies, gal kazkuri pasidalins savo patirtimi...
esme tame, kad man rado ureaplazmu truputuka klinikoje, tai kai skambinau, gydytojas susake kokius butu galima vaistus gerti...bet...aisku as neisidemejau ir is viso, labiau noreciau gauti tas isvadas pvz atskanuotame variante, kad galeciau nunesti gydytojai LT..... Vakar parasiau i embrions klinika su prasymu atskanuoti tyrimu rezultatus, bet jokio atsakymo negavau... Ar kuri prasydavot kazko panasaus ir ar atsiusdavo????
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 09 23, 10:31)
Papildyta:
Nesutinku. Visos operacijos nera vitaminai profilaktikai - kokios jos bebutu lengvos vis vien operacijos. Mano draugei po 2 histero sugadino gimdos sieneles  doh.gif
Papildyta:

Nesiginčysiu smile.gif Tik iš savo patirties galiu pasakyti, kad atlikus diagnostinę histeroskopiją buvo rasta mioma ir polypas, ko echoskopu nematė ir net neįtarė, kad tai galėjo būti...
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 23, 11:26)
Nesiginčysiu smile.gif  Tik iš savo patirties galiu pasakyti, kad atlikus diagnostinę histeroskopiją buvo rasta mioma ir polypas, ko echoskopu nematė ir net neįtarė, kad tai galėjo būti...

Jo tai rimta. Svarbu turbut papult i geras chirurgo rankas, jei jau reikia atlikt tokia operacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 09 23, 12:48)
Jo tai rimta. Svarbu turbut papult i geras chirurgo rankas, jei jau reikia atlikt tokia operacija  doh.gif

Dar noriu pridurti, nežiūrint į tai, kad kiekviena intervensija nėra gerai, užsienio gydymo įstaigos rekomenduoja (kai kur net privaloma) prieš IVF atlikti bent jau histeroskopiją, t. y. įsitikinti, jog gimda "švari", nieks netrukdys embrioniukams įsitvirtinti. Bus įdomu išklausyti gyd. Treijs nuomonę šiuo klausimu g.gif
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 23 rugsėjo 2010 - 12:46
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 23, 11:44)
Dar noriu pridurti, nežiūrint į tai, kad kiekviena intervensija nėra gerai, užsienio gydymo įstaigos rekomenduoja (kai kur net privaloma) prieš IVF atlikti bent jau histeroskopiją, t. y. įsitikinti, jog gimda "švari", nieks netrukdys embrioniukams įsitvirtinti. Bus įdomu išklausyti gyd. Treijs nuomonę šiuo klausimu g.gif
Sėkmės Jums 4u.gif

Su situ tikrai sutinku,as UK lankausi.Pries pastatant i eile del ivf gyd siunte gimdos nuotrauka darytis,kad isitikint,kad jokiu randu,polipu ir dar kokio grozio tikrai nera ir bent is tos puses nebus trukdziu isikibti.
Atsakyti