Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 20:49)
Chiromante anksčiau minėjo, jog apverstos kortos įgauna daugiau neigiamą aspektą. Aš nebeverčiu, nes ir taip per daug man tų neigiamų reikšmių.

o aš gudresnė, va. Aš susidėjau taip kortas, kad man nekristų aukštyn kojom bigsmile.gif

QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 20:52)
na bloga korta, ir ką? verkt? juk tai tik įspėjimas.
iš bet kokios "blogos" situacijos gali gaut naudos, pasimokyt kažko.
O padaryt galima viską. Bet man regis būtų protinga neužsiciklint ant to  "blogumo".

biggrin.gif arba įsijungti Tanita Tikaram ir visą dieną bliauti, siaubinti šeimyną, tada visi esi guosti, pasikrausi vampyriškai energijos ir vėl kris puikios kortos bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 19:51)
O kuo įdomi. Niugi, pasakok savas interpretacijas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

XX Teismas. Išsilaisvinimas, atgimimas, prisikėlimas. Svarbus žingsnis asmenybės formavimosi keliu. Astralinė transmutacija. Feniksas, pakilęs iš pelenų.
Dabar Tu- Aukščiausiųjų Jėgų pasiuntinys.Pasistenk suprasti tau skirto uždavinio esmę ir atlikti jį garbingai.
Dvasinis žmogaus atgimimas.
Permainos, ir visada tik į gera.

Na argi ne puikus Arkanas?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 20:56)
o aš gudresnė, va. Aš susidėjau taip kortas, kad man nekristų aukštyn kojom bigsmile.gif

Na aš irgi taip susidėjau, nes nepatinka tos neigiamos reikšmės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 21:49)
Teivas sako: В перевернутом положении: возможны неожиданные ситуаиии - остановитесь и оглянитесь. Низменные интересы все более овладевают человеком, это могут быть, к примеру, плохие компании, негативные мысли, болезнь. Беспомощность перед угрозой силы.

Galimos netikėtos situacijos- sustok, apsidairyk. Низменные ( žemiški? primytyvūs?) interesai vis labiau valdo žmogų, žmoniją, tai gali reikšti, tarkime, bloga kompanija, neigiamos emocijos, liga. Bejėgijškumas prieš jėgos stichiją.
Jei domina, išversiu kito autoriaus

Turbut tas nuotaikas ir rodo ax.gif Bet klausiau-kodel man siandien taip smile.gif Aciu,kad verciat,nes rusiskai tik kai sneka zmones kazkiek suprantu,idarbinsiu vyra,gal kazkada tas visas siandien dienos nuoprodos reiksmes isvers po truputi.Jei nesunku isverskit ir to kt autoriaus,kur pasisiulet 4u.gif

QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 21:52)
na bloga korta, ir ką? verkt? juk tai tik įspėjimas.
iš bet kokios "blogos" situacijos gali gaut naudos, pasimokyt kažko.
O padaryt galima viską. Bet man regis būtų protinga neužsiciklint ant to  "blogumo".

Ne,as ne to klausiau 4u.gif Klausiau ar pamate patyre labiau raganaites moka apeiti tuos blogumus,jei korta rodo,kad bus nelabai gerai.O man kad iskrito as tikrai neuzsiciklinau,nes tik vakare ziurejau ka ta korta traukta ryte reiske mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 20, 20:44)
Norejau paklausti Chiromantes ir kitu labiau patyrusiu Taro srityje : Jei pvz jums iskrenta bloga korta,rodo,kad bus nelabai gera diena ir pan-ar ismokote apeiti situacija,ar to padaryti neymanoma? 4u.gif

Va, va...ir man įdomu...ar tik šiandien iš manęs Šėtonas nepasišaipė ryte g.gif
Nes visą dieną sėdėjau darbe, net pietų nėjau, kad tik ko nors neprisidirbčiau lotuliukas.gif iš tos paranojos net galvą visą dieną skaudėjo doh.gif na, čia vienintelį atitikmenį radau, kad lazdų 3 - reiškia galvos skausmus ir regėjimo problemas (stebėjau per daug viską, tai db tikrai akis skauda lotuliukas.gif ) Reikėjo išvis netraukt šiandien jokių kortų - netinkama diena doh.gif nepažiūrėjau doh.gif
Nu jo...dar ne vakaras fear.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 20:59)
Feniksas, pakilęs iš pelenų.

Tik....nepradėk, gerai? wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif Feniksas, matai, iš pelenų biggrin.gif . Jėgų pasiuntinys bigsmile.gif . Nu, oki, ajnu vyrui pranešiu, bet jei ilgai neprsijungsiu, ieškokit Bangų 6, Klaipėda unsure.gif
O jei rimtai- super korta, fainuoliška. Bet galėjau, gi tundra, užduot klausimą apie laikotarpį, dabar suprask ar visada mano toks tobulas charakteris buvo, ar va šiandie aš bigsmile.gif nušvitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 20:24)
Bet, žinokit, palikau tą numerologiją g.gif , ten gal labiau reikia gilintis, giliau. Nes mano dvyniai gimę 2 minučių skirtumu. Yra laaaabai skirtingi schmoll.gif , o skaičiai palei numerologiją gi tie patys g.gif . O jie yra In ir Yan, tą aš, mama, tikrai žinau cool.gif
P.S. nesistebėkit dėl klaidų blush2.gif  blush2.gif , naują "žaisliuką" , techniką turiu, klavišuose nesigaudau ax.gif
Papildyta:

Oi, norėjau pasiteirauti blush2.gif . Paskutinis teismas- tai Teismas XX? O Teisingumas? Tai MA? ( pas mane yra abi- Paskutinis teismas ir Teisingumas) Ir dar. Pas mane yra Žynys ir Žynė ( kaip žinote, mano kortos be skaičių), tai kuri yra DA Žynio korta? Ir kur mano balta, ta tuščia? g.gif

Pas mane Zyne II, o Zynys V, o Magas I.

Na va, galvojau galvojau, ka dienos korta Pentakliu X apv. gali atnesti ir jau zinau. Buvo neitiketina, kad gali buti kazkokie piniginiai nesusipratimai su giminaiciais, bet vis tik buvo. Anksciau dariau giminaiciui pavedima, o siandien bankas grazino atgal, nes kazkas netiko jiems. O as buvau tikra, kad viskas gerai ir nepatikejau, kai pasake, kad neikrito. Galvojau, kad gal nemato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 20 liepos 2010 - 21:43
Siaubeli,per valanda 1.5 lapo prirasiau apie Kvaili,kol bendrom jegom issivertem doh.gif Tai tik 1 arkana,o dar galybe iek laiko versim lotuliukas.gif Labanakt,raganiukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 20, 22:44)
Siaubeli,per valanda 1.5 lapo prirasiau apie Kvaili,kol bendrom jegom issivertem doh.gif Tai tik 1 arkana,o dar galybe iek laiko versim lotuliukas.gif Labanakt,raganiukes 4u.gif

Isivaizduoju, kaip sunku, kai nemoki kokios kalbos, o info daug butent ta kalba verysad.gif Na bet yra sansas pramokti bigsmile.gif

Gal pabandyk su google verteju isversti, gal nebus labai rislu, bet esme gal suprasi? Ten visai puse velnio vercia. Nusistatysi is kokios kalbos i kokia ir paste teksta i tuscia langeli mirksiukas.gif
Papildyta:
Chiromante, jei paklausus kokia salis tiktu mums, istraukiau XV, tai man kreipti demesi i jo neigiamybe? Ar jei klausimas buvo apie sali, tai tik i tai ir koncentruotis ir gilintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 20 liepos 2010 - 21:57
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 19:31)
pas mane VIII -Teisingumas  XX Teismas

I Žynys II  Žynė

visos šios kortos yra Didieji Arkanai
Paskutinis Teismas ir yra Teismas

Merginos....ABECELE..................

I - Magas, II - Zyne, V - Zynys
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 19:56)

Visada pati dalį apverčiu, man paprasčiau, nes atskirt, kur koks neigiamas atspalvis, dar labai labai sunku. Pastebėjau, kad atitinka, jei jau viskas tvarkoj, tai nė viena korta neiškrenta apsivertus, bet būna, kad ir visos atvirkščios.
Dabar buvo(dar ir yra) sumaišties laikotarpis dūšioj, tai krenta ir krenta apverstos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 22:05)
Merginos....ABECELE..................

I - Magas, II - Zyne, V - Zynys

na aš ir išsiverčiau - V - Popiežius. nu ir galvoju -prie ko čia Taro ir popiežius? g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atsiprašau kad suklaidinau. ir prašau nesijuokti.

tai o jei visa kita per google vertėją versčiau, kas gautusi? g.gif g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 20 liepos 2010 - 22:16