Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(tobula @ 2010 07 24, 17:17)
Deep pink, man juk vakar krito tokios kortos, kad net rašyti nebesinorėjo. Nu jo buvo problemų, minėjau biggrin.gif : dingo elektra, vaikai mušėsi biggrin.gif . O diena buvo visai normali, jei nebūčiau pati savęs kankinusi iki isterijos doh.gif , artimuosius ėdusi, laukdama kada TAI nutiks doh.gif . Vat ir sakau, kad sau interpretuoti kortų reikšmių aš tikrai dar negaliu, per silpna, per emocionali schmoll.gif

As del iskritusiu kortu niekad nekankinu saves ir nelaukiu blogybiu,per didele optimiste esu,bet kartais desningumu pastebiu-pvz siandien dienos kota viena buvo apversta Pentakliu 1,tai pinigu gerokai pamazejo i minusa dideli,bet ka dabar,gal isvaziavus sugebesiu viska isliuobti ir pagaliau sudeliot i lentyneles.Mane labiausiai neramina,kad mano vyras jei butu vaziaves,jam didele sekme rode visa kame,net musu santykiuose,to lb norejau,o del saves kazkoks kirminas giliai giliai.
O kam tu lauki tu negerumu?Juk kai tiksliai zinosim,suprasim ka mums kokios kortos reiskia,tada gal galesim nerimauti,o db dar kaip ir pati pastebejau,menkas vejelis,o tiketasi audros biggrin.gif Bet is tikro,duoda,duoda kortos mintims darbo...Bet,kaip Chiromante ir minejo-nenori zinot-neversk kortu,o jei ziuri,nenustebk,gali nebutinai buti tai,ko tikiesi smile.gif Oj,mums dar tolokai iki profesionalumo visa kame sioj srity lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 24, 17:20)
As suprantu taip: Teisingumas XI parodo, kad reikia vadovautis protu, rodo, kad vyksta situacijos pertvarkymas, kad butu sukurta teisinga tvarka.

Pentakliu 6 apv.: rodo, kad galimos skolos, atsisakymas padeti kitiems, nerupestingas elgesys su pinigais, kuris veda i praradimus, galimos vagystes.

Kardu 10: rodo, koks bus kovos rezultatas. Taigi, po kiek laiko manau viskas pageretu, nes nuo dugno yra tik vienas kelias i virsu! Taigi, panasu, kad kiek protas ides pastangu, tiek smarkiai ir bus atsispirta nuo dugno i virsu. Svarbu teisingai pasirinkti.

Dekui,kad nepatingejai pasamprotauti mirksiukas.gif Na,as panasiai manau,nera padeties be iseities,bet ta padetis svilins padus bent kuri laika.Islaidauti nesiruosiu,nebus is ko,o ir kai bus,viskas i LT keliaus vaikiukui,seimai,skoloms...
Atsakyti
Gusha,man rodos tau siandien apmastymu,svarstymu diena pagal tavo siandienines kortas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 24, 15:51)
1.Paklausiau kaip man ten greiciau susirasti darba-iskrito Pentakliu Karaliene,Tauriu 6(apv.) ir Kardu 5(apv.),

2.Ir-kokia tikimybe,kad man geriau butu likti Lietuvoje? XII pakabintasis,VIII Jega(apv.) ir Lazdu 9.

1.Realiai žiūrėti į galimybes, nepasiduoti iliuzijoms, pasitikėti savim. Gal būt reiktų pakeisti požiūri ar praplėsti akiratį. O taip pat niekur neskubėti ir gerai pagalvoti prieš ką nors nusprendžiant - žodžiu, veikti apdairiai ir tvirtai pradėi savo naują gyvenimą bigsmile.gif

2.Jeigu liksi LT - tikriausiai tai bus tik tuščias tavo laiko ir galimybių švaistymas, negalėjimas kontroliuoti įvykių ir savo gyvenimo, o tai priveda prie nepasitikėjimo savim bei baimės dėl ateities. O 9 Lazdos patvirtina pirmų dviejų info, kad reikalai nejudės iš vietos, ir net gali pakrypti į blogąją pusę ...

Va, tokia būtų mano interpretacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 24, 18:26)
1.Realiai žiūrėti į galimybes, nepasiduoti iliuzijoms, pasitikėti savim. Gal būt reiktų pakeisti požiūri ar praplėsti akiratį. O taip pat niekur neskubėti ir gerai pagalvoti prieš ką nors nusprendžiant - žodžiu, veikti apdairiai ir tvirtai pradėi savo naują gyvenimą  bigsmile.gif

2.Jeigu liksi LT - tikriausiai tai bus tik tuščias tavo laiko ir galimybių švaistymas, negalėjimas kontroliuoti įvykių ir savo gyvenimo, o tai priveda prie nepasitikėjimo savim bei baimės dėl ateities. O 9 Lazdos patvirtina pirmų dviejų info, kad reikalai nejudės iš vietos, ir net gali pakrypti į blogąją pusę ...

Va, tokia būtų mano interpretacija  ax.gif

notworthy.gif alc.gif bis.gif Net neysivaizduoji,kaip man REIKEJO tokiu zodziu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif As zinau,kad jei liksiu uzburbuliuosiu negyvai ir vyra ir pati gilioj depresijoj sedesiu del nevykstancio progreso,o isvaziuot...tiesiog baisu,kad ne viskas taip greit vyks kaip noresis,baime negauti darbo,bet gausiu as ji,tik ne iskarto.Gal but sugebesiu panesti nasta del ateities,nors busiu toli nuo vaiko,seimos,mane tik ta mintis ir laiko,kad REIKIA kazka daryt,antraip umn.gif 000189.gif Viskas,lekiu i Akropoli,pinigelius reik ant korteles padeti,o ryt gal dar parasysiu kokia diena manes prie juros lauks biggrin.gif Lietus kiek girdejau,bet dzin,svarbu smegenys toli nuo namu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 24, 18:22)
notworthy.gif  alc.gif  bis.gif Net neysivaizduoji,kaip man REIKEJO tokiu zodziu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  friends.gif As zinau,kad jei liksiu uzburbuliuosiu negyvai ir vyra ir pati gilioj depresijoj sedesiu del nevykstancio progreso,o isvaziuot...tiesiog baisu,kad ne viskas taip greit vyks kaip noresis,baime negauti darbo,bet gausiu as ji,tik ne iskarto.Gal but sugebesiu panesti nasta del ateities,nors busiu toli nuo vaiko,seimos,mane tik ta mintis ir laiko,kad REIKIA kazka daryt,antraip  umn.gif  000189.gif Viskas,lekiu i Akropoli,pinigelius reik ant korteles padeti,o ryt gal dar parasysiu kokia diena manes prie juros lauks biggrin.gif Lietus kiek girdejau,bet dzin,svarbu smegenys toli nuo namu ax.gif

Nuuu...nereikia taip... čia buvo tik interpretacija ax.gif jeigu jauti, kad dūsti čia - varyk, jei turi abejonių - dar kartą padėliok visus už ir prieš...vienaip ar kitaip, čia - tavo gyvenimas smile.gif nepatiks - visada juk turi kur sugrįžt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 24, 18:22)
notworthy.gif  alc.gif  bis.gif Net neysivaizduoji,kaip man REIKEJO tokiu zodziu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  friends.gif As zinau,kad jei liksiu uzburbuliuosiu negyvai ir vyra ir pati gilioj depresijoj sedesiu del nevykstancio progreso,o isvaziuot...tiesiog baisu,kad ne viskas taip greit vyks kaip noresis,baime negauti darbo,bet gausiu as ji,tik ne iskarto.Gal but sugebesiu panesti nasta del ateities,nors busiu toli nuo vaiko,seimos,mane tik ta mintis ir laiko,kad REIKIA kazka daryt,antraip  umn.gif  000189.gif Viskas,lekiu i Akropoli,pinigelius reik ant korteles padeti,o ryt gal dar parasysiu kokia diena manes prie juros lauks biggrin.gif Lietus kiek girdejau,bet dzin,svarbu smegenys toli nuo namu ax.gif

Tu paklausei, ar verta isvykt, ar verta likti. Dabar gi gali klaust toliau - ko vengti isvaziavus, kas padetu greiciau rasti darba ir pan. smile.gif Tokie klausimai, kurie toliau nagrinetu isvaziavima, kad butu aiskiau, o ne tik, kad bus sudetinga isvykus mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet jus saunuoles, jau po 3 kortas traukiat, o as vis dar trypiu vietoje ir i viena klausima traukiu 1 korta, tik taip gaunu tikslesni patarima, o jei traukiu daugiau, tai nebesugebu ju susieti ir pasimetu. Man tik patinka dienos dabar kortas kai traukiu 3: rytui, dienai ir vakarui. Tada labai gerai matosi, kas ka reiskia. Kaip ir sake kortos diena, kad bus apmastymai, pokalbis su pasaliniu zmogumi, naujas kelias, tai taip ir nutiko bigsmile.gif Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pasiryžau traukti kortas savo klausimu.
Kaip seksis man toje šalyje?
Kalavijų septynakė

Kaip aš pritapsiu toje aplinkoje?
Kalavijų šešiaakė

Kas bus jei nevažiuosiu į tą šalį?
Taurių dešimtakė

Dabar aiškinsiuos reikšmes, tačiau jau matau, kad teks traukti kortą paaiškinančią iškritusią. Na, bandysiu, gal pasiseks interpretuoti be perdėtų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 24, 19:04)
Kalavijų septynakė

Kalavijų šešiaakė

Taurių dešimtakė

Na, aš tikrai nelabai suprantu kas man sakoma verysad.gif
1. Naujos patirtys, galimybės, tačiau turėčiau būti santūri ( nemoku rolleyes.gif ) visais atžvilgiais. Būsiu pasimetusi, išsigandusi. Nelengva bus, gal būt mano planai visiškai subyrės, jokio tikimosi rezultato neturėsiu unsure.gif

2. Nesuprantu ką ši korta sako....Nežinomybė, nenaudingos man permainos. Tačiau gal kalbama apie radikalų mano gyvenimo pasikeitimą. Iš esmės? Ir pozytyviąja prasme? unsure.gif

3. Nu ne. Nesuprantu. Tipo, bus geriau jei nevažiuosiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 24 liepos 2010 - 18:28
QUOTE(tobula @ 2010 07 24, 19:04)
Kalavijų septynakė

Kalavijų šešiaakė

Taurių dešimtakė
Dabar aiškinsiuos reikšmes, tačiau jau matau, kad teks traukti kortą  paaiškinančią iškritusią. Na, bandysiu, gal pasiseks interpretuoti be perdėtų emocijų.

Kalavijų septynakė - galima apgavyste, todel patartina per daug savimi nepasitiketi, neblefuoti, nepasakoti aplinkiniams apie savo planus. O siaip naujos galimybes, kad nugaleti ankstesnius sunkumus. Si karta pavyks. Taupyti jegas ir apgalvoti kiekviena zingsni. Saugotis vagysciu.

Kalavijų šešiaakė - laukia permainos, tik neaisku i gera ar i bloga, bet kaip viskas besusiklostytu, finale vistiek busite laimetoja. Na bet pastangu reikes. Eisite link isminties, permainu. Keliones vandeniu, pabegimas nuo dabarties. Po virtines nesekmiu, laukia sekme.

Taurių dešimtakė - Visa seima kartu, visi laimingi, nieko nestinga. Taika ir harmonija, rupinimasis vienas kitu. Busite mylima. Isipildys visos viltys.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 24, 19:31)

Kalavijų šešiaakė - laukia permainos, tik neaisku i gera ar i bloga, bet kaip viskas besusiklostytu, finale vistiek busite laimetoja. Na bet pastangu reikes. Eisite link isminties, permainu. Keliones vandeniu, pabegimas nuo dabarties. Po virtines nesekmiu, laukia sekme.

Taurių dešimtakė - Visa seima kartu, visi laimingi, nieko nestinga. Taika ir harmonija, rupinimasis vienas kitu. Busite mylima. Isipildys visos viltys.

1 Dėl paryškinto esu pasirįžusi važiuoti

2 Nieko panašaus nėra. Dėl to juk ir važiuoju.

Nevadink manęs jūs 4u.gif
Net nežinau kokiu klausimu traukt dar kortą. Bandysiu gal koks tas žmogus, kuris mane ten kuruos kai atvyksiu.
Diskų aštunkė

Paskaičius E. Teivą jau galiu nieko nebeskaityti, jis tą žmogų tiklsiai apibūdina: be galo darbštus, savo darbo mylėtojas, gabus, nuoširdus, moka atsipalaiduoti, linksmas, malonus, na ir kiti bruožai- tiksliai. Aišku, jei be interpretacijų, tik iš vadovėlio reikšminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 24 liepos 2010 - 18:55
QUOTE(tobula @ 2010 07 24, 19:41)
1 Dėl paryškinto esu pasirįžusi važiuoti

2 Nieko panašaus nėra. Dėl to juk ir važiuoju.

Na cia tik sausos reiksmes, as kitaip ir giliau pazvelgti nemoku blush2.gif O del to, kad nieko nestinga, tai cia manau apie emocijas, meile, supratima kalba mirksiukas.gif

Idomu, kaip is pasamones istraukti visus atsakymus i rupimus klausimus? Tai cia ir yra tie atsakymai per Taro kortas? Nes man Zyne sako, kad jei nezinau i koki klausima atsakymo, klausti pasamones - ji zino visus atsakymus blink.gif

Ir siaip sako, kad jei kyla klausimas, reiskiasi i ji jau yra ir atsakymas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 24 liepos 2010 - 18:54