Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

Na ir prirašėt kol perskaičiau. doh.gif

Kokios visos šaunuolės, žiūriu kuo toliau tuo geriau jums sekasi. thumbup.gif man tai dar labai sunkiai su jomis susišnekėti.

Norėjau Gusha paklausti kiek vis dėlto kainuoja ta knyga Bill Anderton "Taro" ? Nes Klaipėdoje niekur tokios nerandu, vadinasi gyvai pavartyti negaliu, ir mąstau ar verta man ją bandyti kažkaip parsigabenti. g.gif Gal gali kiek aprašyti koks jos turinys, ar reikšmės plačiau negu internete aprašytos ? Kokios dar informacijos yra ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 24 liepos 2010 - 19:34
QUOTE(Singerita @ 2010 07 24, 20:33)
Na ir prirašėt kol perskaičiau.  doh.gif

Kokios visos šaunuolės, žiūriu kuo toliau tuo geriau jums sekasi.  thumbup.gif  man tai dar labai sunkiai su jomis susišnekėti.

Norėjau Gusha paklausti kiek vis dėlto kainuoja ta knyga Bill Anderton "Taro" ? Nes Klaipėdoje niekur tokios nerandu, vadinasi gyvai pavartyti negaliu, ir mąstau ar verta man ją bandyti kažkaip parsigabenti.  g.gif  Gal gali kiek aprašyti koks jos turinys, ar reikšmės plačiau negu internete aprašytos ? Kokios dar informacijos yra ?

Knyga kainuoja 32 Lt. Siaip normalios visai ten reiksmes, labai panasios, kaip Larisos Mun knygoje. Yra ir apverstu kortu reiksmes. Yra keletas pagrindiniu delioniu su paaiskinimais. Naujokeliui tikrai neblogai, o dar jei tinka tik lietuviu kalba literatura... Siaip zinoma viskas yra internete, cia gal patogiau, kad spausdintame variante ir lietuviskai. Galima pasiimti i kelione, jei nera interneto mirksiukas.gif Apipavidalinta irgi labai graziai. Tokia spalvota, maloni akiai. Viskas destoma labai paprastai ir aiskiai, kaip tik naujokeliams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 24, 20:54)
Knyga kainuoja 32 Lt. Siaip normalios visai ten reiksmes, labai panasios, kaip Larisos Mun knygoje. Yra ir apverstu kortu reiksmes. Yra keletas pagrindiniu delioniu su paaiskinimais. Naujokeliui tikrai neblogai, o dar jei tinka tik lietuviu kalba literatura... Siaip zinoma viskas yra internete, cia gal patogiau, kad spausdintame variante ir lietuviskai. Galima pasiimti i kelione, jei nera interneto  mirksiukas.gif  Apipavidalinta irgi labai graziai. Tokia spalvota, maloni akiai. Viskas destoma labai paprastai ir aiskiai, kaip tik naujokeliams  lotuliukas.gif

Aišku, dėkui už atsakymą, o ir kaina normali, vadinasi reiks kažkaip bandyti.

Nieko aš lietuviškai apart puslapio www.occult.lt nerandu, tai man kažkaip trūksta informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 24 liepos 2010 - 20:00
QUOTE(Sublime @ 2010 07 24, 19:28)
Nuuu...nereikia taip... čia buvo tik interpretacija ax.gif jeigu jauti, kad dūsti čia - varyk, jei turi abejonių - dar kartą padėliok visus už ir prieš...vienaip ar kitaip, čia - tavo gyvenimas smile.gif nepatiks - visada juk turi kur sugrįžt  mirksiukas.gif

4u.gif Dustu?Svelniai pasakyta,jauciuos kaip tas pakabintasis-lauki ir nezinai ko kada sulauksi,kada kas teiksis atristi,o kaip nesiteikia,taip nesiteikia niekas-tai pati bandau atsiristi,kad galeciau kazka naudingo nuveikti biggrin.gif

QUOTE(Vailet2 @ 2010 07 24, 19:35)
Tu paklausei, ar verta isvykt, ar verta likti. Dabar gi gali klaust toliau - ko vengti isvaziavus, kas padetu greiciau rasti darba ir pan.  smile.gif  Tokie klausimai, kurie toliau nagrinetu isvaziavima, kad butu aiskiau, o ne tik, kad bus sudetinga isvykus  mirksiukas.gif

Oj,aciu uz sufleri,net nesumasciau taip uzklausti ax.gif

Taigi-ko vengti isvaziavus?Lazdu Riteris,Kardu pazas(apv.)Tauriu 3.

Isvykusi i tolima kelione sutiksiu senu pazystamu,esu pasiryzusi pereiti ugni del savo tikslu,taciau tureciau nepamesti galvos,gerai apsvarstyti pries darant sprendimus,kad nenusvilciau nagu ir jei pasirinksiu darbo pasiulyma ar pan.teisingai,laukia sekme bigsmile.gif Taigi vengti reikia pacios neapdairumo,kiek supratau? g.gif

Kas padetu greiciau susirasti darba nuvykus?XXI Pasaulis(apv.),Lazdu 10,Tauriu 10
Hmm g.gif Kiek supratau,greitai nieko nereikia tiketis,kas per daug-tas nesveika,tad nereikia prisisvaigti.Reikes dirbti,dirbti ir dar karta dirbti,susitelkti visas jegas ir parodyti ka sugebu ir ko esu verta,o tada sekme pati ateis,ji nulemta g.gif Taigi,atsakant i klausima-kas iesko,tas randa,tiresiu islieti daug prakaito pati ieskodama darbo.

Ka pirmiausia turesiu padaryti nuvykusi?Pentakliu 9(apv),Kalaviju Karalius(apv.),XVII Zvaigzde

Pirmiausia reikes nuspresti ko pati noriu,ko siekiu,kodel ten esu,pradeti nuo mazu svajoniu.Susitaikyti,kad bus sunku,uzdirbsiu mazai ir pan.Truputi paminti save,galvoti ka sneku,moketi prikasti liezuvi,parodyti daugiau iniciatyvos darbo paieskose ir mano mazytes svajones po truputi prades pildytis,bet tik tada,kai pati idesiu daug darbo,pastangu,galbut man kazkas pades is sono.
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 24, 22:23)
Taigi-ko vengti isvaziavus?Lazdu Riteris,Kardu pazas(apv.)Tauriu 3.

Nuuu, man čia kvepia netikėtu romanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 25, 01:24)

Laba ryta biggrin.gif Wow wow wooow,jus sakot,kad interpretuoti nemokat? lotuliukas.gif As net nesumastyciau kazka tokio pagalvoti ziuredama i kortas biggrin.gif O jei rimciau,db zinosiu ko labiausiai nereikia daryti ten nuvaziavus lotuliukas.gif Nereik man kitu galvos skausmu...

Ciau,islekiu prie juros!
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 25, 00:24)

O del ko taip kvepia? Del vyrisku dvaro kortu?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 25, 09:47)
O del ko taip kvepia? Del vyrisku dvaro kortu?

...Vienas dalykas - neapsiribokit vien reikšmėm...kitas dalykas: gerai įsiskaitykit į klausimo formuluotę (t.y. ko būtent klausiat), atkreipkit dėmesį į 'mostį'...Šiuo atveju klausimas buvo 'ko vengti' - vadinasi reikia ieškoti neigiamų, nepalankių aspektų...man čia dar įsijungia intuicija, todėl sunku įvardinti g.gif tas pats, Gusha, kai tu ištraukei XV arkaną dėl tinkamiausios gyvenamosios vietos - pasiskaitei info apie šalis ir viskas - neigiami kortos niuansai čia nesvarbūs...arba pvz.: kardų 2 vienam kontekste gali reikšti nesugebėjimą apsispręsti, o kitame - puikų analitinį mąstymą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 25, 11:08)
...Vienas dalykas - neapsiribokit vien reikšmėm...kitas dalykas: gerai įsiskaitykit į klausimo formuluotę (t.y. ko būtent klausiat), atkreipkit dėmesį į 'mostį'...Šiuo atveju klausimas buvo 'ko vengti' - vadinasi reikia ieškoti neigiamų, nepalankių aspektų...man čia dar įsijungia intuicija, todėl sunku įvardinti g.gif tas pats, Gusha, kai tu ištraukei XV arkaną dėl tinkamiausios gyvenamosios vietos - pasiskaitei info apie šalis ir viskas - neigiami kortos niuansai čia nesvarbūs...arba pvz.: kardų 2 vienam kontekste gali reikšti nesugebėjimą apsispręsti, o kitame - puikų analitinį mąstymą  bigsmile.gif

Taip, visiskai teisingai, bet dar kol visai zalia, tai pas mane niekas neisijungia ir as niekaip kitaip nematau, tik reiksmemis kol kas remiuosi. Suprantu, kad reikia ziureti placiau, bet neiseina...
Dar pastebejau, kad galima tiesiog isisvaizduoti, ka kiekvienas zodis ar reiskinys atvaizduotas kortoje reiskia realiame gyvenime ir pagal tai spresti, kas laukia, bet ir tai kol kas sudetinga. Na gal nelabai aiskiai parasiau, bet gal suprasite, ka norejau pasakyti doh.gif

Siandienos kortos:
Rytas - Velnias XV apv. - man nieko ypatingo, kasdiene buitis ir tiek.

Diena - Zynys V apv. - beprasmiai ritualai, realaus mastymo trukumas.

Vakaras - Saikingumas XIV - harmonija, krastutinumu isvengimas, maximali nauda su minimaliomis pastangomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 25 liepos 2010 - 10:41
QUOTE(Sublime @ 2010 07 25, 10:08)
...Vienas dalykas - neapsiribokit vien reikšmėm...kitas dalykas: gerai įsiskaitykit į klausimo formuluotę (t.y. ko būtent klausiat), atkreipkit dėmesį į 'mostį'...Šiuo atveju klausimas buvo 'ko vengti' - vadinasi reikia ieškoti neigiamų, nepalankių aspektų...man čia dar įsijungia intuicija, todėl sunku įvardinti g.gif tas pats, Gusha, kai tu ištraukei XV arkaną dėl tinkamiausios gyvenamosios vietos - pasiskaitei info apie šalis ir viskas - neigiami kortos niuansai čia nesvarbūs...arba pvz.: kardų 2 vienam kontekste gali reikšti nesugebėjimą apsispręsti, o kitame - puikų analitinį mąstymą  bigsmile.gif

Saunuole...Trumpai ir aiskiai isdestyta visa "burimu" esme...Taip pat, jei darai asmens charakterio analize ir teigiamuose bruozuose iskrenta Setonas, tai juk nesakysi, kad teigiami sio zmogaus bruozai tai, kad jis alkoholikas ar narkomanas....Svarbiausia - klausimas ir intuicija....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 25, 11:47)
Saunuole...Trumpai ir aiskiai isdestyta visa "burimu" esme...Taip pat, jei darai asmens charakterio analize ir teigiamuose bruozuose iskrenta Setonas, tai juk nesakysi, kad teigiami sio zmogaus bruozai tai, kad jis alkoholikas ar narkomanas....Svarbiausia - klausimas ir intuicija....

Na, pagyrimų aš nesijaučiu nusipelnius ax.gif aš lygiai taip pat mokaus, klystu...tik skirtumas toks, kad pradėjau žymiai anksčiau domėtis...viskas ateina su laiku, patirtim, žiniom ir intuicijos lavinimu...
Atsakyti
Manau, labai svarbu būti tiek sąmoningam, kad tikrai pasiryžti priimt kortų atsakymą, net jei jis šiuo metu nėra visiškai palankus mūsų "aš", kuris dažnai iškreipia tikrą esamą vaizdą. Taro mums parodo tai, kas mes esame šiuo gyvenimo momentu ir kur mūsų suvokimas gali mus nuvesti. Jei mes keičiamės, keičiasi ir Taro reikšmės ateičiai. Jos tik parodo variantų galimybes, duoda platų matymą Visatos ir gerą analizę savo, bei kitų žmonių poelgių.
Kaip mano patirtis rodo, kartais verta, jei Taro rodo nepalankią situaciją dabarčiai, ar ateičiai - atsigręžti į praeitį ir paklausti, kas sukėlė situaciją, kad aš dabar esu čia, šiuo metu, ką aš turėčiau keisti savyje. Taro suteikia didžiules galimybes pažvelgti į savo, ar savo artimųjų vidų, suprasti savo motyvus, viltis, lūkesčius. Bet jos ir pareikalauja ištikimybės - reikia būti pasirengus priimt jų atsakymą - ir tada jos taps pačiu geriausiu patarėju ir draugu. Jos niekada nemeluoja, tik kartais nustoja kalbėt, kai mato, kad į jų patarimas nereaguojama. Ji kaip sena, gili išmintis, kuri buvo, yra ir bus, ir mes visi ją žinom, tik kartais pamirštam kelius iki jos smile.gif
Atsakyti