QUOTE(Sublime @ 2010 07 24, 19:28)
Nuuu...nereikia taip... čia buvo tik interpretacija

jeigu jauti, kad dūsti čia - varyk, jei turi abejonių - dar kartą padėliok visus už ir prieš...vienaip ar kitaip, čia - tavo gyvenimas

nepatiks - visada juk turi kur sugrįžt

Dustu?Svelniai pasakyta,jauciuos kaip tas pakabintasis-lauki ir nezinai ko kada sulauksi,kada kas teiksis atristi,o kaip nesiteikia,taip nesiteikia niekas-tai pati bandau atsiristi,kad galeciau kazka naudingo nuveikti
QUOTE(Vailet2 @ 2010 07 24, 19:35)
Tu paklausei, ar verta isvykt, ar verta likti. Dabar gi gali klaust toliau - ko vengti isvaziavus, kas padetu greiciau rasti darba ir pan.

Tokie klausimai, kurie toliau nagrinetu isvaziavima, kad butu aiskiau, o ne tik, kad bus sudetinga isvykus
Oj,aciu uz sufleri,net nesumasciau taip uzklausti
Taigi-ko vengti isvaziavus?Lazdu Riteris,Kardu pazas(apv.)Tauriu 3.
Isvykusi i tolima kelione sutiksiu senu pazystamu,esu pasiryzusi pereiti ugni del savo tikslu,taciau tureciau nepamesti galvos,gerai apsvarstyti pries darant sprendimus,kad nenusvilciau nagu ir jei pasirinksiu darbo pasiulyma ar pan.teisingai,laukia sekme

Taigi vengti reikia pacios neapdairumo,kiek supratau?
Kas padetu greiciau susirasti darba nuvykus?XXI Pasaulis(apv.),Lazdu 10,Tauriu 10
Hmm

Kiek supratau,greitai nieko nereikia tiketis,kas per daug-tas nesveika,tad nereikia prisisvaigti.Reikes dirbti,dirbti ir dar karta dirbti,susitelkti visas jegas ir parodyti ka sugebu ir ko esu verta,o tada sekme pati ateis,ji nulemta

Taigi,atsakant i klausima-kas iesko,tas randa,tiresiu islieti daug prakaito pati ieskodama darbo.
Ka pirmiausia turesiu padaryti nuvykusi?Pentakliu 9(apv),Kalaviju Karalius(apv.),XVII Zvaigzde
Pirmiausia reikes nuspresti ko pati noriu,ko siekiu,kodel ten esu,pradeti nuo mazu svajoniu.Susitaikyti,kad bus sunku,uzdirbsiu mazai ir pan.Truputi paminti save,galvoti ka sneku,moketi prikasti liezuvi,parodyti daugiau iniciatyvos darbo paieskose ir mano mazytes svajones po truputi prades pildytis,bet tik tada,kai pati idesiu daug darbo,pastangu,galbut man kazkas pades is sono.