Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(gielux @ 2010 07 20, 14:21)
O čia blogai jau man bus  blush2.gif lotuliukas.gif  taip.

Tiesiog mano tokia pati situacija bigsmile.gif
Atsakyti
O jeigu gyvenimo kelio skaicius 1, tai cia gilintis i numerologija, kad suzinoti savo kelia ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 14:14)
Taip - sudeti visus skaicius iki XXI, bet galima ir iki vienazenklio (cia bus antrinis variantas mirksiukas.gif )
Papildyta:

pas mane trisdešimt septyni, tai dešimt arba vienas (nėra skaičių klaviatūroj doh.gif )

ir vardas mano iš A raidės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 16:33
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 17:14)
pas mane trisdešimt septyni, tas dešimt arba vienas (nėra skaičių klaviatūroj doh.gif )

Sveika istojusi i 10-tukininkiu kluba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 17:21)
Sveika istojusi i 10-tukininkiu kluba  bigsmile.gif

bet rimtai, dauguma dešimtukininkės bigsmile.gif
Atsakyti
pasiteiravau- kokio charakterio žmogus aš esu, ištraukiau- XX Teismas rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai dziugina, kad viskas likimo rankose - kaip pasisuks ratas, taip ir bus. O ta jauciu labai stipriai. Kartais be pastangu viskas klojasi stebuklingai, o kartais dedammos didziules pastangos, o rezultate - snipstas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 15:50)
Tiesiog mano tokia pati situacija bigsmile.gif

Geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 17:14)
pas mane trisdešimt septyni, tai dešimt arba vienas (nėra skaičių klaviatūroj doh.gif )

ir vardas mano iš A raidės bigsmile.gif

Jo, I Arkaną atitinka pirmoji hebrajų raidė Aleph (kitur skaičiuoja nuo 0 arkano) 'jaučio galva', šios raidės astrologinis simbolis - Jautis - fizinės reprodukcijos ženklas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 18:31)
fizinės reprodukcijos ženklas.  bigsmile.gif

lotuliukas.gif ne be reikalo aplink pečių vaikų krūva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 18:41)
lotuliukas.gif  ne be reikalo aplink pečių vaikų krūva doh.gif

lotuliukas.gif man patinka tamstos jumoro jausmas lotuliukas.gif
Tarp kitko: Aleph - 'švelnus alsavimas' yra Oro simbolis, todėl tie, kurie varde turi A raidę yra linkę sirgti peršalimo ir kvėpavimo ligomis, tas pats ir apie rūkymo žalą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 19:08)
tas pats ir apie rūkymo žalą  ax.gif

o tu mane jau baugini su savo aiškiaregystėm lotuliukas.gif . Nu rūkau, rūkau, juk norėjai kad prisipažinčiau biggrin.gif

Eikit pasiburkit, kaip įdomu bigsmile.gif http://www.injan.com...c...dex&lang=lt

Pasirodo mano vaikai aiškiaregiai bigsmile.gif , pas mane lygiai 0 logikos, bet tą jau man minėjo chiromantė ax.gif , vyriausias vaikas gali būti prezidentas biggrin.gif , o vyras mūsų energijos donoraS....nabagėlis wub.gif

Pasijuokite doh.gif biggrin.gif 5- nėra - Logikos ir intuicijos negalima išvystyti, ji duota nuo gimimo, arba jos iš viso nėra. Jei penketukų neturite – jūs svajotojas, priimdamas ir pateikdamas savo svajones kaip tikrovę. Tokie žmonės svajoja ir nebandykite jo „nuleisti“ ant žemės, nes taip galite visiškai sužlugdyti jų viltis ir tapti priešu.

Čia apie mane blush2.gif

Beje, mano šeimynos ir tų "aplink pečių" smile.gif visų vardai iš A. Ot užprogramavau kvėpavimo ligas, nu bet gal bent nerūkys.

Tiesa, šiandien ir ketvirta bėda išsisprendė, buvusi man laaaabai aktuali bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 18:33