Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

niu ka mergaites jungiuosi as prie jusu vacation4.gif vyras man si 6dieni padovanojo bonsai sageretia, kuriam jau 4 meteliai bent taip raso ant pakuotes rolleyes.gif Kokie yra prieziuros ypatumais sios rusies medeliu?nes kiek ieskojau visur bendrau parasyta,o kad butent apie sia rusi tai nelabai.....gal kuri auginat ir zinot kazka placiau.....
Atsakyti
o kiek vidutiniskai trunka ramybes periodas... nes man jau baisu kad numirs mano bonsiukas!
Atsakyti
Atsiprasau uz reklama, bet manau, kad ji cia bus labai i tema mirksiukas.gif
Rengiamas seminaras apie bonsu ziemojima, susidomeje informacijos gali rasti cia:

Seminaras
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2011 09 27, 20:15)
Atsiprasau uz reklama, bet manau, kad ji cia bus labai i tema  mirksiukas.gif
Rengiamas seminaras apie bonsu ziemojima, susidomeje informacijos gali rasti cia:

Seminaras

jei darbo diena, butinai dalyvauciau.. savaitgali isvaziuoju doh.gif
Atsakyti
Numetė pusę lapų maniškis lapuotis:verysad: Jeigu tai ramybės periodas, tai nieko tokio - palauksiu, bet man neramu dėl žemės. Turiu augalėlį nuo pavasario. Visą kaiką jo žemės paviršius tai pažaliuodavo, tai pasidengdavo smulkiu baltu pūkeliu, lyg šarma. Dabar jau tas baltas pūkelis, kaip normalus pelėsis, o žemė (nors nelaistau) laikosi drėgna ir paspaudus spyruokliuoja, lyg guminė. Gal jau čia nebe rudeninė būsena jo prastą savijautą įtakoja? Gal man tą žemę kokiu plaukų fenu pabandyti išdžiovinti arba persodinti?
Atsakyti
QUOTE(dorit @ 2011 10 06, 11:08)
Numetė pusę lapų maniškis lapuotis:verysad:  Jeigu tai ramybės periodas, tai nieko tokio - palauksiu, bet man neramu dėl žemės. Turiu augalėlį nuo pavasario. Visą kaiką jo žemės paviršius tai pažaliuodavo, tai pasidengdavo smulkiu baltu pūkeliu, lyg šarma. Dabar jau tas baltas pūkelis, kaip normalus pelėsis, o žemė (nors nelaistau) laikosi drėgna ir paspaudus spyruokliuoja, lyg guminė.  Gal jau čia nebe rudeninė būsena jo prastą savijautą įtakoja? Gal man tą žemę kokiu plaukų fenu pabandyti išdžiovinti arba persodinti?

Aisku reiki persodinti,nes manau jau turrejo pradeti puti saknys.. Galbut del to ir numete lapus. Beje,kas per medelis? Pelesio ant ze,es neturi buti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 07, 14:52)
Aisku reiki persodinti,nes manau jau turrejo pradeti puti saknys.. Galbut del to ir numete lapus. Beje,kas per medelis? Pelesio ant ze,es neturi buti.

Ačiū už patarimą, persodinau. Tikiuosi dar išgelbėti. Va taip atrodė "ramybės periodas".user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorit @ 2011 10 11, 20:13)
Ačiū už patarimą, persodinau. Tikiuosi dar išgelbėti. Va taip atrodė "ramybės periodas".user posted image

Tie bonsiukai neprognozuojami kaip pavasario orai... Jusiskis dar nera toks jau beviltiskas matosi sakeles dar gyvos tai pagerejus salygom turetu isleisti naujus lapelius. Gal kaikurios sakeles apdzius bet taip buna.
Atsakyti
ar bonsa butina sodinti i kokia specialia zeme... ar galima i universalia gelems?
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 10 13, 09:06)
ar bonsa butina sodinti i kokia specialia zeme... ar galima i universalia gelems?

Tada bent jau zeme sumaisykite su skaldele,kad ji butu puri,kad saknys gautu oro. Tai yra labai svarbu.
Atsakyti
Tai va, mano guoba. Per vidurį tas šakynas yra negyvas, kaip suprantu. Ant jo augo maži "bonsiški" lapukai. O va iš šonų išaugo didelės ilgos šakos su dideliais lapais.
Man tai netgi toks jausmas, kad jis yra skiepytas. Ta prasme, kad tie maži lapukai augo iš įskiepytos dalies, o va šitos šakos iš to pirminio kamieno. Ar aš jau čia visiškai nusišneku?

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites. Pagalbos sauksmas, mano bonsiukas lapuotis kotais dziuti pradejo vieni lapai dziuna, o kiti nauji atsiranda.kas jam blogai.laikau ant palanges ir jau sildymas ijunktas.ar galima laistyt i zeme ar geriau i induka pilti vandeni?o gal nunesti ji ant kitos palanges kur nera sildymo?patarkit ka daryt.turiu ji menesiuka. g.gif
Atsakyti