Sveikutes!
Labai noreciau prisijungti prie jusu! Be galo apsidziaugiau radus sita tema ir supratus, kad as ne viena su tokiom kojom!

Pasirodo, yra tokiu kaip ir as

Eidama mieste visada stebiu merginu kojas ir su kiekviena diena nuliustu vis labiau, kad tik as viena, vienintele su kazkokiom nenormaliom kojom

nuo kokiu 14m vengiu sijonu/sortu ir negaledavau suprasti kas cia su tom kojom ne taip, kad sijonai atrodo baisiai. Mama, man visada sakydavo, kad kojos tiesios, neissigalvok. Manau, ji tik noredavo mane taip nuraminti, drauges taip pat. Bet gi pati matydavau, kad as vienintele tokia tarp visu, geda budavo. Ir siaip dar esu mazo ugio, tai tos kojos dar kreivesnes atrodo. Mano kojos nenormalios tikrai- 0 formos, blauzdos labai kudos,o keliai riebus ir ilinke i vidine puse- vaizdelis apgailetinas

Ilga laika nesiojau vien kelnes, bet su metais dar ir klubai isplatejo, tai labai sunku issirinkti kelnes, kad uzsisegtu ties klubais (cia jau kita problema). Nors mano svoris normalus, bet figura, tai sakes.. nenormali. Nei kelnes netinka del klubu, nei sijonai del koju kreivu

nors su paklode apsisiausk. Nors as nemaciau jusu nuotrauku, man rodos, kad as ismainyciau i bet kokias jusu kojas, nes tokiu kaip mano dar nemaciau. Kaip pas berna koki.. Suprantu, ir noriu palinketi stiprybes, kas ryztasi operacijai, as irgi jei tureciau pinigu pasidaryciau. Bet dabar jauciu, kad taip ir neturesiu niekada graziu koju

o jei ir turesiu veliau pinigu, turbut jau bus per velu ir gal taip neaktualu.. dabar pati jaunyste, kai norisi sijonus, sortus nesioti. Man nieko nera graziau uz sijonus. Siaip jei ilendu i kelnes, tai tada nesimato, kad kreivos. Bet vasara, kai karsta buna ne kas. Kartais neistveriu ir nusiperku koki sijona, vildamasi, kad gal nesimatys to koju kreivumo, o paskui niekaip nedristu su juo iseiti. Kokia valanda ziuriu pries veidrodi is visu pusiu, kol galiausiai susinervinu ir apsirengiu ka kita. Dar jei einam kur su vyru, tai jis sako greiciau, kiek ten gali ziureti i ta veidrodi, o mane visai isterija apima.. O pas ji kojos tiesios ir ilgos kaip stygos. Galejo Dievas duoti atvirksciai.. Siaip, esu susitaikius su sia problema, nors man tai labai labai nepatinka ir liudna del to. Ypac, kai negali apsirengti ko nori, o lauke- vasara. Bet gyventi reikia toliau ir kartais nera kada apie tai galvoti, yra ir taip visokiu rupesciu. Nors ta problema pati apie save primena karts nuo karto, ir megsta sugadinti nuotaika. Bet siandien, kai radau sia temuke man labai palengvejo, pasijutau tarp savu

Noreciau ideti savo foto, i jusu albuma, jei priimsit
Dar norejau pasakyti, kad gera ideja su iklotais ( senoj temoj skaiciau), as kazkada esu vyniojus elastini binta