LABAS MERGINOS...manes ieskojo ilgakase, tad nepyk, kad nekalbu romingas...na zinot gyvenimas tesias, o as ne L, bet 4 dienom tik..sekmadieni balsuot parvyksime..na tikrai sakes toje lietuvelej, bet esu optimiste, manau susitvarkys ir kita puse, na nes dirbt iki siol kaip ir negalejau, ta operacija truputi laiko pasieme..na, bet buvo verta

as ir randeliu nebematau, pritupt jau lengviau, tik begt sunku dar;-[, na bet reik laiko..ir laiptais nulipt su kulniukais sunkoka, ner taip kaip anksciau, bet jei ir visad taip liktu renkuos ka turiu dabar, nes man tokia del ju ramybe, isgaravo kaip minejau tas kompleksas

et linkiu visoms toki jausma sirdyje pajausti, tikrai neapsakoma ir amzius ner kliutis, nes manau ir 40 daryciaus, jk iki keliuku suknutes, ostiumeliai mmm.be kompleksu vaiksciot, maudytis, i sauna ir tt ot malonu...net ir dzinsiukai kitaip atrodo
ta ramybe atperka viska!!!!
tad va tikiu praeis tie skausmai ir nepatogumai kurie dar yra....
laukim sekancios operacijos!tad manau kraseliukstis ruosias moraliskai

stiprybes mergyt, esi mano nuomone virto charakterio ir viskas bus gerai.as busiu salia...jei tik reiks pagalnos..o manau biski reiks, juk is kito krasto tu, o man ner toli iki ligonines...laukiu tavo pasikeitimo!man taip noris tave atyt laiminga!o juk tiek ir truksta tu kojyciu, nors ir tokiom esi superine grazuolyte.
rasykit mergaiciukes!
ikiuks