QUOTE(vilniuks @ 2011 02 27, 22:18)
Sveikos, as tai kol laukiu savo eiles, nusprendziau apie savo kojas kuo maziau galvot. Manau, kad Niniuks ir Anil teisios, svarus luzis kas kita ir siaip matyt kiekvienam individualiai. O del operacijos darymosi tai ir gi tiesa, realiai tai ir dabar ne visos sau galime leisti tai, nes nepigiai kainuoja. As ir gi buciau dariusis operacija kuo anksciau jei butu tokios galimybes buve, bet nebuvo nei lesu nei informacijos. O kuo anksciau pasidarysi, tuo ilgiau tiesiom kojom dziaugsies.
Sekmes ir kantrybes sekanciai mergaitei, kuri operuosis.
Vilniuks,aš EILĖJE PO TAVĘS...
Jeigu kuri dėl kažkokių priežasčių negalėtų darytis operacijos,aš su džiaugsmu pulčiau į tą vietą
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2011 03 26, 18:55)
Sveikutes visos - senbuves ir naujai prisijungusios!

su pavasariu - taip smagu siluma, laukiu kad ji greiciau pasirodytu, bet tuo paciu ir bijau, nes nezinau, kaip teks slepti kojas be ilgu batu

Gal kas turi genialiu minciu????
kasdien perskaitau darbe temele, bet is darbinio kompo bijau prisijungti ir rasyti, kad bendradarbiau per History nepamatytu kur lankausi
su nekantrumu laukiu raseliukstes istorijos, taip ilgai tas laikas eina
Papildyta:
beje, revlon ir kitos mergaiciukes "naujokes" kokius "maskavimo" budus jus naudojate???
Ilgakase,gal gali parašyti dar kartą tą operacijų grafikėlį (nerandu temoje)
O kas dėl "maskavimosi", tai mano kojas maskuoja tik į galą šiek tiek platėjantys džinsai arba klasikinio kirpimo kelnės.Visa kita- ne man

Nes auliniai batai (tiesa,nebandžiau nieko prisikamšyti,o ir nemaniau,kad taip galima spręti tą problemą) tik dar labiau išryškina kojų kreivumą. O ir vasarą prie kokių lininių ar sportinių kelnių irgi svarbi avalynė.Žodžiu,kadangi aplamai nenešioju sijonų,tai pagaliau atradau viltį pasijausti moterimi bent po operacijos.Ir nesvarbu,kad man seniai nebe 18-ka,bet turbūt ir 50-metės nori būti stilingos ir moteriškos. Na,dar iki 50-mečio turiu gražaus laiko.