QUOTE(ANIL30 @ 2011 05 29, 15:29)
Revlon butinai kai padarys rengena paklausk kaulu x laipsni..jei labai mazas nieko, o jei yra didesnis pagalvokit del atsukimo atgal....nes jie gali isvest laipsni be vargo! na aisena mano buvo ildai kaip zasies.....po to reiks ismokt eit..tai tiesa.ejau issiskietus ******...bet manau tu turi nuojauta ir mus kaip pavyzdzius..tad tau lengviau priimt sprendimus...juk ir gydytojas patars...na dar paklausk vyro kaip mato tavo kojas...kaip jos jam ...tiesios ar x? manau jus nuosirdziai bendraujate.lengviau sprest kai matai naturaliai kojytes...dar gali ilgokai sukinet, nes jos nesugija...kazi jei nedetum rezervo x gal butu gerai? as tai laaabai bijau patart, nes cia tu matai save veidrodyje. as maciau kazkada taip kaip noriu, bet gydytojas liepe dar sukt , rezervui ir gavos x, bet ner didelis , negaliu perdaug verkslent, o dar juk is musu cia pirmai dare, nebuvo tos patirties ir su kuom labai jau tartis, nebuvo tu kurios butu pasidariusios...tada s is savo patirties permascius sakau mano x sumazejo gal 70 procentu...bet jis buvo paliktas nemazas, deja neisnyko,,,,****** suglausdavau, cia nebuvo tada kaip niniukui...bet prazergus x mates nemazas..nereik atmest mano slaunys ner liesos...tad isvada jei buciau diena nedasukus butu viskas perfekt.
Ačiū už nuoširdžius patarimus,bet žinau,kad nėra visoms vieno recepto. Mano paskutiniosios 3 rentgeno nuotraukos nedavė jokių rezultatų-t.y.per aparatus nesimatė nei kaulo praplėtimo,nei buvo galima nuvesti tiesią liniją,kad pamatyti,kaip pasikeitė nuo operacijos.Be to,atsukus tuos laikomuosius strypus man tas kaulas staigiai pradėjo keisti padėtį,nes jau grįžusi iš rentgeno mačiau,kad atsirado tarpas tarp kelienų.Vadinasi ir rentgenas jau buvo su paklaida.Todėl rentgenu nelabai pasitikiu.Šiaip dabar einant matau nediduką x (vakar,kai buvau atsukusi atgal,vėl atsukau į priekį,žodžiu,mėtausi,bet kaului neva tas pirmyn -atgal tik geriau).Svarstau dar taip:
1)kad numečiau per visus skausmus mažiausiai 5 kg,todėl priaugus vėl (tikiuosi, kaip nors pavyks,nors sunku man priaugti) x-kas gali paryškėti (čia turbūt iš ANIL patirties?).
2)Šiaip pati sveriu nedaug.
3) Taip pat daugiau vairuoju,nei vaikštau pėsčia,o ir tikiuosi,
4)kad kaulai mano greitai gyja.
Taigi susumavus visus pasvarstymus nusprendžiu,kad kaulai labai daug neturėtų trombuotis.
Dabar jau apibendrintai galiu pasakyti,kad po operacijos lovoj praleidau lygiai 3.5 savaitės. Nuo skausmo vis tekdavo pavartoti vaistų 3 savaites.Pilnai atsigavau ir nebesilpna bei nebeskauda kojų irgi po 3.5 savaitės.Gyvenimu džiaugtis pradedu irgi tik dabar.Ir tik dabar palaipsniui pradedu džiaugtis tuo,ką darau ir pradedu suprasti dėl ko čia kentėjau.

Aišku jau atsibodo visiems sekti "pasakas",jausti gailestį,užuojautą,bet kitaip jau nebus. Jau šią savaitę mėginsiu lįsti "į žmones",t.y.-parduotuvės ar šiaip gamta.Vairuoti dar prisibijau.Jau kelis žingsnius žengiu ir be ramentų,o virtuvėje sukinėjuosi irgi be jų.
Truputėlį buvau sumerimusi dėl popiet pakylančios temperatūros.Keturis vakarus iš eilės.Pirmus du iki 38*,o kitus du vis mažyn.Bet vis manau,kad čia nuo skrandžio.
Šią savaitę pasirodysiu daktarui ir nuspręsime sukimo baigtį. Taigi, tokios tokelės...
Raseliūkšte, kaip sekėsi kelionė? Ar nesulaikė tavęs kaip teroristės?