Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

Jei vyras mane izeidzia, pasistengiu ramiai jam paaiksinti, kad man toks dalykas nepriimtinas. kartais zmogus gali izeisti nesusimastydamas, jei taip atsitinka, jis tikrai supras savo klaida ir nereikes nei paciai kenteti, nei vyro kolioti. namuose bus taika ir ramybe, o svarbiausia - supratimas. Neimanoma pragyventi nei karto vienas kito neizeidus, todel jei kyla kazkoks nesutarimas nereikia laikyti jo tragedija.
Atsakyti
Maniskis tai niekada nera manes izeides, kazkaip jis sugeba santykius aiskintis nenukrypdamas i koliojimasi ir panasiai. thumbup.gif
O vat as tai kartais pasiusdavau jam koki zavingesni epiteta. Bet kai pora kartu pasake, kad jam tai labai nepatinka, tai stengiuosi valdytis. Na bet retai labai retai i mano leksikona issprusta koks veikejas is lietuvisko tvarto tongue.gif
Atsakyti
Maniskis tai irgi manes neizeidineja. Jis visada visa ramiai nori issiaiskinti, o as ramiai niekada nemoku visada turiu saukti.
Nu nepasiseke jam su manim smile.gif) Bet saukiu tik tada kai jau tikrai uznervuoja wink.gif)
Prisiminiau viena ivyki kai mane pasiunte ant triju raidziu kaip sakant. Uz nieka. Ir tik todel, kad jis parejo is darbo isgeres, miegojo ir pabudes paklause ar neturiu atsinesusi prie lovos vandens (as daznai atsinesu), nes gerti nori. As kaip tycia buvau neatsinesusi tai jis ir pasiunte. As dar pagalvojau gal man pasigisdo ir klausiu "tu man sakei eik n***ui" Jis: "Taip" ir uzmigo. Kita diena niekaip nesuprato kodel gi as su juo nekalbu nes neatsimine smile.gif)
Dabar labai skaniai is to pasijuokiam wink.gif)
Atsakyti
Is savo vyro nesulaukiau siuntinejimu ir rekavimu. Cia as dazniau seimoj keliu skandalus;) O po to gailiuosi. Nors neretai tai buna todel, kad jis mane sunervina. mad.gif cool.gif O kai buna vyras kaltas, tai as po savo issirekimo su juo nesneku ir laukiu, kada vyras taikysis.
Bet musu pykciai dazniausiai trunka keleta minuciu, buvo ilgiausiai uztrukes iki ryto, bet veliau viskas pasimirsta. clap_1.gif
Siaip mokausi as is vyro save tvardyti, nes esu is tu, kurios parekaut megsta arba asaru pakalne vyru apipilt... unsure.gif unsure.gif O vyras moka ramiai savo pozicijas isaiskint, tuo as geriuosiu juo... clap_1.gif heart.gif
Atsakyti
Na jei maniskis mane izeidzia, kagi atsilyginu tuo paciu bash.gif ir dar virsaus pridedu wink.gif Ne viena karta sau jau sakiau, jog negerai taip, bet kad man ant galvos uzliptu irgi nenoriu wacko.gif
Atsakyti
O aš tai parodau, kad įsižeidžiau, kartais ašaromis apsipylu, o tada jau jis puola manęs atsiprašinėt. Ai kaip būna saldu.
Atsakyti
Maniskis po 8 metu bendro gyvenimo s. m. rugpjucio 30 diena pasake, kad nerekciau akis isvertus (aisku, as taip is tikruju dariau). Is pradziu buvo lengvas sokas blink.gif , po to sunkus sokas mad.gif , nes dar iki dabar, jau menuo laiko, su juo nekalbu (tik butiniausius dalykus - kas mergaite parves is darzelio, ka valgyti pirkti ir pan.). O jis niekaip nesupranta, kas man darosi, nes matyt ta reikala jau seniausiai pamirso. Vis bando gerintis ir glaustytis, visaip is kailio neriasi, noredamas isiteikti, savaitgaliais net kambarius savanoriskai tvarko ir valgyti daro. Bet as jau taip "uzsiciklinau", kad dabar jau nezinau, kaip cia pradeti is naujo bendrauti... g.gif
Atsakyti
Kai mani diedas izeidzia ar siaip ka pasako "riebaus" mano adresu, tai as tokiu gailestingu zvilgsniu pasiziuriu i ji ir sakau "aciu, brangusis, as taip pat tave myliu". Tai jis visad pasimeta. Kazi ar ilgai dar tie zodziai taip veiks, ar reiks ka naujo ismastyt g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ladute @ 2004 09 30, 12:47)
Maniskis po 8 metu bendro gyvenimo s. m. rugpjucio 30 diena pasake, kad nerekciau akis isvertus

Tu cia rimtai? Izeidimas toks kad nesneketum menesi? Nepyk, bet rodos nelabai zinai kas tai yra izeidimai.

g.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (agnieshka @ 2004 05 20, 09:23)
mano draugei dabar tokia situacija: ji labai isizeide, kai jos vyras, kuris visada buvo svelnus, geras, nesikeikdavo, kai jie susigincijo del tikrai labai labai nereiksmingo dalyko, jai pasake: uzpi..ai. ji nepratus prie to, jos tevai labai inteligentiski, o ir tas vyras toks. jei jis butu mužikas, gal ne taip baisiai skambetu, o dabar ji vargse labai pergyvena, jie jau 3 dienas nebesikalba, ne vienas nenori nusileisti. ji sako, kad niekad jau to nepamirs, gal nuris nuoskauda, bet tai nedings niekada is jos samones. o vyras, kaip ji sako, net nesupanta kame reikalas. kaip jus manote, ka jei patarti, kaip elgtis? ka jus darote, kai vyras lepteli ka nors tokio jusu atzvilgiu?

Patarciau pirmiausia subresti. Ir to uzteks.
Cia prasau neisizeisti, nes tai yra zmogiska, per gyvenima dar ne tiek ir ne tokiu zodeliu gali isgirsti is pacio inteligentiskiausio ir mylimiausio savo vyro g wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 09 30, 12:56)
Kai mani diedas izeidzia ar siaip ka pasako "riebaus" mano adresu, tai as tokiu gailestingu zvilgsniu pasiziuriu i ji ir sakau "aciu, brangusis, as taip pat tave myliu". Tai jis visad pasimeta. Kazi ar ilgai dar tie zodziai taip veiks, ar reiks ka naujo ismastyt g.gif

Panasu, kad reiks ka nors naujo... wink.gif
Atsakyti
Sianankt vyras pirma karta pasake (mes jau 8 m. kartu), kad as niekuo neypatinga moteris- tokia kaip visos (o siaip sakydavo, kad as labai ypatinga, tokia ir jausdavaus). Be galo izeide. Esu praktiskai antra para be miego ir vis tiek negaliu uzmigt. Vis verkiu verkiu... Tiesa, pridure, kad ypatinga galbut jam, savo mamai ir t.t. Bet vistiek nurimt negaliu
Atsakyti