| QUOTE (neutralas @ 2004 05 20, 14:12) |
| Nepergyvenk, dauguma tikrai neprapultų Bet nenoriu čia įžiebti bereikalingos diskusijos, esmė tame, kad mane asmeniškai biesina tie gąsdinimai celibatu - duosiu, neduosiu. Man tai kvaila ir ribota, kai negali nieko gudriau sugalvoti. |
Koks ten seksas su "durne", "kvaisa" ir pan... negulciau su bvyru, kol neissiaiskintume... arba kol neatsiprasytu...
| QUOTE (Viksva @ 2004 06 18, 13:45) |
| Šią savaitę mane labai stipriai įžeidė mano vyras (iš jo tokių žodžių niekaip nesitikėjau). Nusprendžiau, kad aš su juo nesikalbėsiu. Stengiausi kaip galėjau, 2 dienas ištvėriau ir viskas. Kas svarbiausia, pamatęs, kad aš su juo nesiruošiu kalbėti jis net nebandė užmegzti pokalbio, atsiprašyti, jis... tiesiog su manim nesikalbėjo. Trečia diena aš pati neištvėriau ir pradėjau aiškintis santykius, kvailė nemoku patylėti, gavosi taip lyg tai aš dėl visko kalta ir jį įskaudinau. Negaliu.. Kai bandžiau išsiaiškinti santykius, jis pasakė, kad neverta apie tai šnekėtis, nes vis tiek nei jis nei aš nesikeičiam ir kad tai beviltiška. |
Aš irgi tokia pat kvailė,norėčiau ilgiau patylėt,bet l.sunku,o balso kelti man savigarba neleidžia(toks mano supratimas,kad šaukia tik savęs negerbiantys žmonės).Kartais būna,kad jis pradeda atsiprašinėti,o būna,kad ir aš neiškentus pradedu kalbėtis.
kartą pavadinau vyrą žąsinu, baisia gailiuosi
nupirko tikrą žąsiną
nupirko tikrą žąsiną
turbut daug kas tai daro, bet as tyliu. tylejimas mano vyra veda is pusiausvyros. as su savo tevu kai buvau susipykusi (man buvo 15 metu), tai nesikalbejau 9 menesius! taigi, vyras zino, kad pirma nepradesiu. bet ilgainiui (mes kartu jau 10 metu) jis ismoke mane, kad geriau kalbetis, nes tyledamasi neisiaiskinsi. tai dabar kai net baisiausiai isizeidus, as jam teikiuosi paaiskinti kodel supykau.
juokingiausia, kad vyrai izeide moteri labai daznai to nesuvokia. jiems atrodo kad viskas gerai. ir kita ryta atsikele bendrauja lyg niekur nieko. nors mietu per galva tvok!
juokingiausia, kad vyrai izeide moteri labai daznai to nesuvokia. jiems atrodo kad viskas gerai. ir kita ryta atsikele bendrauja lyg niekur nieko. nors mietu per galva tvok!
tyliu
o paskui pagal situacija ir kaltumo jausma
o paskui pagal situacija ir kaltumo jausma
taigi vel viskas susiveda i viena ir ta pati:
ZODIS USMUSA.
ZODIS PRIKELIA.
taip ir ritasi pasaulis, ir mes kartu.
sakoma sv. raste, kas toks bus kietas, kuris savo liezuvi suvaldytu?
niekas. liezuvis-toks mazas narys, o padega sitiek daug...
na bet tylejimas, -kaip kad 9men nesneket su tevu- tai turbut dar baisiau...
kazkaip, man gaila butu saves, gi tylinciajam ir sunkiausia-viska savy laikyt laikyt, nekalbet, kest ir neisprotet-dar yra tokiu sugebanciu???
ZODIS USMUSA.
ZODIS PRIKELIA.
taip ir ritasi pasaulis, ir mes kartu.
sakoma sv. raste, kas toks bus kietas, kuris savo liezuvi suvaldytu?
niekas. liezuvis-toks mazas narys, o padega sitiek daug...
na bet tylejimas, -kaip kad 9men nesneket su tevu- tai turbut dar baisiau...
kazkaip, man gaila butu saves, gi tylinciajam ir sunkiausia-viska savy laikyt laikyt, nekalbet, kest ir neisprotet-dar yra tokiu sugebanciu???
Nors jis mane izeidzia gan retai, bet viena karta pasake, kai uzsikimso kriaukle (ji pas mus labai daznai uzsikemsa)ir as bandziau pati susitvarkyt, tai jis pamate ir pasake "reikejo mane pakviest, o ne savo bobiska smegenine galvot..." *****, kaip supykau tada ir niekaip to kazkaip nepamirstu! Tai ka as tada..? Ogi visa vakara su juo nekalbejau!!! Nors jis ir atsiprase, kad pasikarsciavo, bet man tai buvo labai skaudus izeidimas!
Pas mus "blogieji" zodziai yra praktiskai kasdienis dalykas
. vietoj komplimentu... Kokie pasivishtinimai, pasidebiliavimai, siulymai gydytis ar atsip... - kaip ir nieko. Mane labiausiai izeide titulavimas "py...a" ir pavarymas na... O siandien ziauriai uzsipykau. Vyras nesiojo maziu priglaudes ir klause, ar jiedu ne super panasus. Sakau - visai ne (i mane labiau). O jis tada mestelejo: "tai gal jis ne mano, kieno tada?"
Tipo, cia humoras, o as "durna" jo nesuprantu...
| QUOTE (agneklimjan @ 2004 08 18, 22:44) |
| O jis tada mestelejo: "tai gal jis ne mano, kieno tada?" |
Reikejo atsakyti, kad tavo
Aš irgi, kaip ir daugelis čia rašiusių įsižeidusi tyliu.laikausi taktikos-nekalbu su mane įžeidinėjančiu. Tylėjimas labai erzina mano vyrą ir jis neiškentęs pradeda aiškintis sanykius. Mes abu nemokam ilgai pyktis, išsiaiškinam santykius, kartais audringai (tik nepagalvokit,kad mušamės) ir vėl gerai.
O as ne negaleciau pasakyti kaip elgiuosi supykusi.....kartais tyliu, kartais aiskinuosi, kartais audringai netgi sureaguoju, verkiu ir t.t.......pvz paskutinis susipykimas, susigincijome kazko, ziuriu sedi issizeides, tai apsirengiau ir isejau is namu....fui kokia kvaila situacija, iseinu is laiptines ir nera kur eiti, o gryzti tai negrisiu
.....taigi sutikau kaip tik drauge, kuri mano nuotaika is karto nuspejo, sakau "pykstu ant vyro" .......tai ji "pykim abi ant tavo vyro, ateik pas mane pykti" ....tai va nusipirkau sampano ir pykome abi pas ja......papykom kelias valandas ir parejau......
As irgi keleta kartu esu varius i 'niekur'. Issimaudziau, issidaziau, demonstratyviai parodziau kad velkuosi savo graziausius apatinius, pasipuosiau ir isvariau.
Tai kelias veda arba pas drauge ir vyno buteli arba keleta kartu tiesiog nuejau i kavine, pasiemiau kruva zurnalu, knygu, kavos ir sauniai praleidau laika skaitinedama.
kartais isizeidusi tyliu, kartais saukiu...ai,visko buna.
Tai kelias veda arba pas drauge ir vyno buteli arba keleta kartu tiesiog nuejau i kavine, pasiemiau kruva zurnalu, knygu, kavos ir sauniai praleidau laika skaitinedama.
kartais isizeidusi tyliu, kartais saukiu...ai,visko buna.