Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, jei vyras jus įžeidžia?

QUOTE (Saga @ 2004 08 19, 13:39)
tai ji "pykim abi ant tavo vyro, ateik pas mane pykti" ....tai va nusipirkau sampano ir pykome abi pas ja......papykom kelias valandas ir parejau...... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jei as taip pasielgciau turbut gryzus nerasciau savo vyrelio,nes jis irgi eitu pas draugelius "pykti" Tai jau gryze abu butumem graziai "papyke" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasuole @ 2004 08 19, 12:20)
Jei as taip pasielgciau turbut gryzus nerasciau savo vyrelio,nes jis irgi eitu pas draugelius "pykti" Tai jau gryze abu butumem graziai "papyke" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

g.gif g.gif ne mintis tokia nekilo.......... gerai kad ir jis taip nesugalvojo, tikrai tada mano pykimas veltui butu nuejes, o tai dabar dusioje smagu kad sedejo ir lauke biggrin.gif ..... kita karta (tikiuosi jis bus labai negreitai) ir ta varianta apmastysiu, nesijausiu tokia uztikrinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 05 26, 10:13)
Vakar eilini karta isitikinau, kad gyvenu su avigalviu mad.gif
Nu pavakary mane neteisetai atip apsuake prie vaiku, kad net baisu. Vaikams sumigus, ramiausiai pasakiau ka apie tai galvoju, kad man sunku taip toliau, net nebeimanoma. Ir ka , nebeislaikiusi pratrukau verkti. Tyla, galvoju, turbut supranta zmogus savo kalte ir tyliai apgailestauja... N e velnio doh.gif Kad soks is lovos, dar apvertes torsera sudauze, o tada kad eme saukti visa gerkle, kad man gudytis reikia, nes zliumbiu nevietoje, kad as nenormali ir dar blogiau... Sakau, kaip mes isspresime koki ginca, jei vos man uzsiminus, viskas taip kartojasi. Jezau, nuo triuksmo vaikai eme pabude verkti, sukes metos... Nu po kaldra verkdama galvoju: ar labai daug prarasciau, jei skirciausi: jo alga, seksa, teva vaikam... Bet sventa ramybe butu, zinociau, jei ka padariau gero ar blogo - tai pati. O dabar visada esu kalta ir del visko, net abydna, tarsi kalbetume svetimom kalbom ir vienas kito nesuprastumem.
Kaip jus manot, ar yra kokia iseitis? Nenoriu buti pastumdele durnele ir nusileisti iki tokio lygio, kokio tikrai nesu verta. Gyvenu SAVO bute, dirbu, issilaavinusi, normalios isvaizdos ir turiu buti niekinama. Skaudu... mad.gif

Jo, pas mus panasi situacija. mad.gif Ir jau keli menesiai kartojasi analogiskos scenos. Be sukiu, bet su riksmais. Be vaiko verkimo, nes dar per mazas. Bet siaip nieko gero...
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 05 20, 09:42)
wow..nu cia tai problema..uzp***o tai uzp***o,ot pasake,buta cia daikto didelio,juk nenuejo "nalevo",negrizo ryte prisigeres,neistate fulfos,nieko nenuzude,nieko nenusikalto...ir uz tai 3 dienas nesneketi!!!???? xa xa xa ,prajuokinai! na pasiunte tai pasiunte,pasake tai pasake,mes dar ne taip su vyru apsizodziaujam rolleyes.gif bet po 10 min vel snekames kaip niekur nieko.
man pasako,as atkertu dvigubai atgal,pasizodziaujam ir vsio. gyvenime ne tokiu problemu buna,o jei del tokiu dalyku 3 dienas nesikalbet,tai kas bus jei uzklups rimtesni seimynianiai isbandymai...oi sunku bus tada...

Kristina tu teisi, tikrai drauge biski nenormali.....ot pasake tai pasake ,ne toks ten ir zodis baisus, juk nepasiunte jos ant triju raidziu ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 09 16, 14:32)
QUOTE (nerile @ 2004 05 26, 10:13)
Vakar eilini karta isitikinau, kad gyvenu su avigalviu mad.gif
Nu pavakary mane neteisetai atip apsuake prie vaiku, kad net baisu. Vaikams sumigus, ramiausiai pasakiau ka apie tai galvoju, kad man sunku taip toliau, net nebeimanoma. Ir ka , nebeislaikiusi pratrukau verkti. Tyla, galvoju, turbut supranta zmogus savo kalte ir tyliai apgailestauja... N e velnio doh.gif  Kad soks is lovos, dar apvertes torsera sudauze, o tada kad eme saukti visa gerkle, kad man gudytis reikia, nes zliumbiu nevietoje, kad as nenormali ir dar blogiau... Sakau, kaip mes isspresime koki ginca, jei vos man uzsiminus, viskas taip kartojasi. Jezau, nuo triuksmo vaikai eme pabude verkti, sukes metos... Nu po kaldra verkdama galvoju: ar labai daug prarasciau, jei skirciausi: jo alga, seksa, teva vaikam... Bet sventa ramybe butu, zinociau, jei ka padariau gero ar blogo - tai pati. O dabar visada esu kalta ir del visko, net abydna, tarsi kalbetume svetimom kalbom ir vienas kito nesuprastumem.
Kaip jus manot, ar yra kokia iseitis? Nenoriu buti pastumdele durnele ir nusileisti iki tokio lygio, kokio tikrai nesu verta. Gyvenu SAVO bute, dirbu, issilaavinusi, normalios isvaizdos ir turiu buti niekinama. Skaudu... mad.gif

Jo, pas mus panasi situacija. mad.gif Ir jau keli menesiai kartojasi analogiskos scenos. Be sukiu, bet su riksmais. Be vaiko verkimo, nes dar per mazas. Bet siaip nieko gero...

Siaip pas mane tokia pat situacija- as kvaila, o jis labai protingas ( 11 klasiu baiges ) as del visko visada kalta bunu...jau taip nusibodo, kad nenoriu net demesio kreipt.... huh.gif praleidu durniui kelia
tai todel man ir juokinga kai tai draugei pasake uzpisai- nemate ji dar ir negirdejo blogu dalyku blink.gif
Atsakyti
seniau kai mane vyras izeisdavo verkdavau arba pradedavau bartis, dabar viskas kitaip, stengiuosi islikti rami ir patyleti, taip geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mami @ 2004 09 18, 12:22)

Siaip pas mane tokia pat situacija- as kvaila, o jis labai protingas ( 11 klasiu baiges ) as del visko visada kalta bunu...jau taip nusibodo, kad nenoriu net demesio kreipt.... huh.gif praleidu durniui kelia
tai todel man ir juokinga kai tai draugei pasake uzpisai- nemate ji dar ir negirdejo blogu dalyku blink.gif

Iki skausmo zinanti situacija-as durna (nors ir aukstaji baigiau), o jis pats paciausias ir tt... As nieko nesugebu, nieko nemoku, apie nieka neismanau ir aplamai esu niekas g.gif Tik vat ydomu, kodel toki nieka vede dry.gif
Anksciau labai stresuodavau, o dabar paprasciausiai ismokau nekreipti demesio, bet kai paskutini karta isterikuodamas sauke ant vaiko, kad jis debilas, nes netycia su flomasteriais issitepe (ir cia 2,7m vaikas) tai liepiau susikrauti ciumadana ir dinkt is mano akiracio! mad.gif Su lyg tais zodziais uzmirso lietuviu kalba tongue.gif Tik visa beda tame, kad vietoj to jog ant manes spygautu-spygauja ant vaiko huh.gif
Atsakyti
Mamusiuk,jei zmogus yra zemo intelekto-niekaip tu jo neperauklesi wink.gif
Labai priklauso ir nuo jo seimos.Jei augai intelgentu ,darnioj seimoj-niekad nebusi storzievis.Nu buna,bet tai vienetai doh.gif
Atsakyti
Dauguma ir su trim aukstaisiais kazkuria prasme bukos...Santykiai seimoje ne pagal issilavinima klostosi...daugiau pakantumo , supratimo ...

jei zmogus yra zemo intelekto-niekaip tu jo neperauklesi

nereikia stengtis perauklet o suprast , bet negi protinga , issilavinusi gali issirinkt zemo intelekto zmogu... g.gif kazkas ne taip...
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 09 20, 14:24)
Dauguma ir su trim aukstaisiais kazkuria prasme bukos...Santykiai seimoje ne pagal issilavinima klostosi...daugiau pakantumo , supratimo ...

Dristu pataisyti : "buki" , o ne bukos. Nesutikau ne vieno vyro, kuriam aukstasis mokslas butu padejes... Kaip ir moters.
Cia kaip toje topineje Mikes Pukuotuko frazeje: "Protas arba yra, arba jo nera. Ir viskas." Ta pati galiu pasakyti ir apie inteligentiskuma. Proto trukuma dar kartais galima ir nuslepti, bet inteligencijos trukuma - niekada.
O del uzaugusiu inteligentiskoj seimoj - tai irgi didelis mitas. Tiek pat storzieviu, tik kad tas storzieviskumas yra rafinuotas ir ne taip matomas, bet daznai - labiau zeidziantis. Gaila, zinoma, bet taip jau yra..
Zinoma, seimoje svarbiausia - supratimas, pakantumas, kantrybe. Tik visa tai turetu buti abipusiska.
Tai tik mano nuomone, nepretenduojanti i aksiomas.
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 09 20, 13:50)

Labai priklauso ir nuo jo seimos.Jei augai intelgentu ,darnioj seimoj-niekad nebusi storzievis.Nu buna,bet tai vienetai doh.gif

Sutinku wink.gif
Augau inteligentu simoje, ir seneliai is tecio puses dideli inteligentai. Gal but todel niekada negirdejau (bent jau prie musu vaiku ) tevu koliajantis,ypac vienas kita kaip nors vadinant ar siuntinejant. sad.gif ir tevai musu 4 vaiku niekada debilais ar panasiais zodziais nevadino. Bardavo, bet iki tam tikros ribos huh.gif
Todel dabar kai vyras vaikui ir man tokius zodzius pasiuncia buna klaiku.
Bet kur viso to saknys manau jau issiaiskinau-jo tetis taip su mama elgesi mad.gif Nenuostabu, kad svelniu ir graziu zodziu moteriai jo zodyne nera unsure.gif Ir kokel as ji isikliopinau doh.gif
Atsakyti
KAŽKO DAUGUMA TAIP JAU , SAKYČIAU, ANT VYRŲ VARO smile.gif BET JUK JIE, ŠVELNIAI TARIANT, LELIUKAI, UŽDIRBANTYS PINIGUS thumbup.gif wink.gif
NA, AŠ, PAVYZDŽIUI, TURIU DU SŪNUS, BET UŽTAI TRIS VAIKUS.... clap.gif

O JEIGU RIMČIAU, TURIU TIKRAI GERĄ VYRĄ. VISKO AIŠKU BŪNA, BET JAU TOKS GYVENIMAS, IR ŽMONĖS VIS DĖL TO SKIRTINGI.
Atsakyti