| QUOTE (nikitta @ 2004 05 26, 13:23) |
| tu maza nebuvai, ar tavo tevai kaip is paveiksliuko buvo ir niekad nesiriejo? |
Kitu gyvenimas buna panasus i pasaka....
| QUOTE (svetima @ 2004 05 26, 12:50) | ||
Pas mane irgi "kelialapiu" prikaupta-kruvele |
As irgi tokiu turejau... Bet zinot, kaip vyrai. Jie riboti...
Viska aplenkiu - ir jo megiamus epitetus pirma panaudoju, ir komandiravimo vietas pirma
Dar truputuka patobulesiu, ir diedas buitinio konflikto metu tetures viena iseiti - svilpt kaip arbatinukas
| QUOTE (nikitta @ 2004 05 26, 15:30) |
| vasara, man rods, as taves neklausiau |
Man rods lyg ne i asmenini susirasinejima isijungiau, o i viesa foruma.. Tai ir pakomentavau...
| QUOTE (Noa @ 2004 05 26, 15:37) | ||||
As irgi tokiu turejau... Bet zinot, kaip vyrai. Jie riboti... Viska aplenkiu - ir jo megiamus epitetus pirma panaudoju, ir komandiravimo vietas pirma Dar truputuka patobulesiu, ir diedas buitinio konflikto metu tetures viena iseiti - svilpt kaip arbatinukas |
Tu saunuole
| QUOTE (Noa @ 2004 05 26, 15:37) | ||||
As irgi tokiu turejau... Bet zinot, kaip vyrai. Jie riboti... Viska aplenkiu - ir jo megiamus epitetus pirma panaudoju, ir komandiravimo vietas pirma Dar truputuka patobulesiu, ir diedas buitinio konflikto metu tetures viena iseiti - svilpt kaip arbatinukas |
Na zaviuosi as tavim, Noa
Fantastiska tiesiog taktika ir siaip tu gerai pavarai
Merginos, nenukabink nosiu visos ir davai pereikim i puolima
Juk puolimas - geriausia gynyba
Vakar mane pavadino ožka , tai jau kaip kažkas čia pamokė pavadinau ožkos vyru, kaip juokėmės dingo visas pyktis, jis dar mane pavadina kartais: dura, višta, nusisvaigėle, net gal 2 kartus išgėręs debile pavadino, tai bet dabar turiu puikų pasakyma Tu tos "......" vyras
Veikia
Jau kuris laikas tokie bajeriai klaidžioja po i-netą:
PRAŠYMAS DĖL LEIDIMO PASIVAIKŠČIOTI
Aš, ________________________________________ (vyro vardas),
Prašau aukščiausios mano gyvenimo valdžios leidimo nebūti namuose šiuo laiku:
Grįžimo laikas
Data: Išėjimo laikas: NE vėliau:
Norėdamas gauti teigiamą atsakymą ir mano prašymo patvirtinimą, aš iškilmingai prisiekiu, kad lankysiuosi tik tuose pasilinksminimo taškuose, kurie yra išvardinti žemiau, ir būsiu juose griežtai apribotą laiko tarpą. Aš sutinku, kad susilaikysiu nuo bet kokio flirto su kitomis moterimis. Aš net nebendrausiu su kitos lyties atstovėmis, išskyrus tas, kurios paminėtos žemiau rašytiniu pavidalu. Aš neišjunginėsiu savo mobilaus telefono po antrojo bokalo alaus, taip pat negersiu alkoholio daugiau, nei numatyta šiame leidime, prieš iškviesdamas taksi be verbalinio tavo sutikimo. Aš sąmoningai patvirtinu, jog suprantu, kad šis leidimas vakaro pasivaikščiojimui suteikia mano draugei/sugyventinei/žmonai teisę skalbti ir niekinti mane be jokios priežasties artimiausios savaitės laikotarpyje. O gal ir ilgiau.
Leidžiami alkoholio kiekiai:
Alus Vynas Degtinė VISO:
Lankymosi vietos
Kitos lyties atstovės, su kuriomis
leidžiamas bendravimas:
DĖMESIO YPATINGAS PUNKTAS DĖL STRIPTIZO: neatsižvelgiant į aukščiau nurodytą kitos lyties atstovių sąrašą, aš PRISIEKIU, kad susilaikysiu nuo bet kokių minčių apie striptizą ir nuo jo bei su juo susijusių moterų laikysiuos minimalaus 100 metrų atstumo. Šio punkto nesilaikymas automatiškai reikštų bet kokių santykių nutraukimą.
Aš puikiai suprantu savo santykį su gyvenimu. Žinau, kas mano ir žmonos santykiuose yra kietesnis, ir aš sutinku, kad tai - ne aš. Aš PRISIEKIU vykdyti visas tavo taisykles ir laikytis apribojimų. Aš suprantu, kad tai geriausiu atveju man kainuos dėžutę saldainių ir puokštę gėlių. Tu nusipelnai teisę gauti ir naudoti mano kreditines korteles bet kuriam tikslui ir kiekiui, vos tik pareikalausi. Patvirtinu, kad vesiuos tave i Ryčio Cicino koncertą tuo atveju, jei negrįšiu namo iki šiame leidime nurodyto laiko. Pakeliui namo aš nepulsiu į ilgai trunkančias diskusijas su pirmais sutiktais praeiviais. Grįžęs namo pažadu nesijuokti kaip paskutinis kvailys, be jokių akivaizdžių priežasčių. Taip pat įsipareigoju nežadinti tavęs, kvėpuodamas savo smarvę tau į burną, taip pat pasižadu nebandyti tęsti giminės būdu, panašiu į tuo, kuriuo dauginasi (girti) triušiai.
Aš pareiškiu, kad aukščiau paminėti reikalavimai ir pasižadėjimai (kuriuos man sudiktavo GERESNIOJI antroji pusė, o aš surašiau), yra teisingi.
Parašas - vyras:
LEIDIMAS: PATVIRTINTAS: ATMESTAS:
Šis sprendimas nebegali būti apskųstas. Jei leidimas pavirtintas, nukirpkite žemiau esančią dalį ir VISĄ LAIKĄ nešiokitės su savimi.
Leidimas mano vyrui išeiti pasivaikščioti, t.y., nebūti namuose, išduotas šiam laikui:
Data: išėjimo laikas : grįžimo laikas:
Parašas - žmona:
Papildyta @ [mergetime]1085666144[/mergetime]
Ir moteriškas
:
LEIDIMAS IŠEITI PASIVAIKŠČIOTI MERGAITĖMS
Žmonos vardas:
Nu gerai, aš einu (jau išėjau) - reikalingą pabraukti.
Parašas: (žmonos)
PRAŠYMAS DĖL LEIDIMO PASIVAIKŠČIOTI
Aš, ________________________________________ (vyro vardas),
Prašau aukščiausios mano gyvenimo valdžios leidimo nebūti namuose šiuo laiku:
Grįžimo laikas
Data: Išėjimo laikas: NE vėliau:
Norėdamas gauti teigiamą atsakymą ir mano prašymo patvirtinimą, aš iškilmingai prisiekiu, kad lankysiuosi tik tuose pasilinksminimo taškuose, kurie yra išvardinti žemiau, ir būsiu juose griežtai apribotą laiko tarpą. Aš sutinku, kad susilaikysiu nuo bet kokio flirto su kitomis moterimis. Aš net nebendrausiu su kitos lyties atstovėmis, išskyrus tas, kurios paminėtos žemiau rašytiniu pavidalu. Aš neišjunginėsiu savo mobilaus telefono po antrojo bokalo alaus, taip pat negersiu alkoholio daugiau, nei numatyta šiame leidime, prieš iškviesdamas taksi be verbalinio tavo sutikimo. Aš sąmoningai patvirtinu, jog suprantu, kad šis leidimas vakaro pasivaikščiojimui suteikia mano draugei/sugyventinei/žmonai teisę skalbti ir niekinti mane be jokios priežasties artimiausios savaitės laikotarpyje. O gal ir ilgiau.
Leidžiami alkoholio kiekiai:
Alus Vynas Degtinė VISO:
Lankymosi vietos
Kitos lyties atstovės, su kuriomis
leidžiamas bendravimas:
DĖMESIO YPATINGAS PUNKTAS DĖL STRIPTIZO: neatsižvelgiant į aukščiau nurodytą kitos lyties atstovių sąrašą, aš PRISIEKIU, kad susilaikysiu nuo bet kokių minčių apie striptizą ir nuo jo bei su juo susijusių moterų laikysiuos minimalaus 100 metrų atstumo. Šio punkto nesilaikymas automatiškai reikštų bet kokių santykių nutraukimą.
Aš puikiai suprantu savo santykį su gyvenimu. Žinau, kas mano ir žmonos santykiuose yra kietesnis, ir aš sutinku, kad tai - ne aš. Aš PRISIEKIU vykdyti visas tavo taisykles ir laikytis apribojimų. Aš suprantu, kad tai geriausiu atveju man kainuos dėžutę saldainių ir puokštę gėlių. Tu nusipelnai teisę gauti ir naudoti mano kreditines korteles bet kuriam tikslui ir kiekiui, vos tik pareikalausi. Patvirtinu, kad vesiuos tave i Ryčio Cicino koncertą tuo atveju, jei negrįšiu namo iki šiame leidime nurodyto laiko. Pakeliui namo aš nepulsiu į ilgai trunkančias diskusijas su pirmais sutiktais praeiviais. Grįžęs namo pažadu nesijuokti kaip paskutinis kvailys, be jokių akivaizdžių priežasčių. Taip pat įsipareigoju nežadinti tavęs, kvėpuodamas savo smarvę tau į burną, taip pat pasižadu nebandyti tęsti giminės būdu, panašiu į tuo, kuriuo dauginasi (girti) triušiai.
Aš pareiškiu, kad aukščiau paminėti reikalavimai ir pasižadėjimai (kuriuos man sudiktavo GERESNIOJI antroji pusė, o aš surašiau), yra teisingi.
Parašas - vyras:
LEIDIMAS: PATVIRTINTAS: ATMESTAS:
Šis sprendimas nebegali būti apskųstas. Jei leidimas pavirtintas, nukirpkite žemiau esančią dalį ir VISĄ LAIKĄ nešiokitės su savimi.
Leidimas mano vyrui išeiti pasivaikščioti, t.y., nebūti namuose, išduotas šiam laikui:
Data: išėjimo laikas : grįžimo laikas:
Parašas - žmona:
Papildyta @ [mergetime]1085666144[/mergetime]
Ir moteriškas
LEIDIMAS IŠEITI PASIVAIKŠČIOTI MERGAITĖMS
Žmonos vardas:
Nu gerai, aš einu (jau išėjau) - reikalingą pabraukti.
Parašas: (žmonos)
Liepsnele, aplenkiau Tave , įdėjau zajavkes į temą pražuvo diedas
Nuosirdziai dekoju visom, kurios guodete mane, kai buvo sunku. Siandien jau 3-a diena ir nebera taip skaudu, bet vis sugaunu save galvojant: juk tai nei pirmas, nei paskutinis kartas. Kaip gyventi, kad to isvengciau? O tas vyrelis kita diena jautesi turbut kaltas: vaikus i poliklinika nuveze, soda aplanke, bet saukti vis tiek sukauja: tai tas, tai tas. As su juo vis dar "salta". Atsakau jei ka klausia, bet be kokiu ten emociju
O mano vyresniajai tetei auksciau uz mama. Kazkaip nuo kudikystes taip issirutuliojo. Kazkada man kazkas is salies sake: jei judu skirtumetes, tai tie vienas be kito neistvertu. Nors su vyrais visaip atsitinka: cia myli, cia nekencia
O mano vyresniajai tetei auksciau uz mama. Kazkaip nuo kudikystes taip issirutuliojo. Kazkada man kazkas is salies sake: jei judu skirtumetes, tai tie vienas be kito neistvertu. Nors su vyrais visaip atsitinka: cia myli, cia nekencia
priverčiu pasijust labai kaltu, atgailaut, pasikeist, būnu negailestinga, aišku, priklausomai nuo įžeidimo lygio
Šią savaitę mane labai stipriai įžeidė mano vyras (iš jo tokių žodžių niekaip nesitikėjau). Nusprendžiau, kad aš su juo nesikalbėsiu. Stengiausi kaip galėjau, 2 dienas ištvėriau ir viskas. Kas svarbiausia, pamatęs, kad aš su juo nesiruošiu kalbėti jis net nebandė užmegzti pokalbio, atsiprašyti, jis... tiesiog su manim nesikalbėjo. Trečia diena aš pati neištvėriau ir pradėjau aiškintis santykius, kvailė nemoku patylėti, gavosi taip lyg tai aš dėl visko kalta ir jį įskaudinau. Negaliu..
Kai bandžiau išsiaiškinti santykius, jis pasakė, kad neverta apie tai šnekėtis, nes vis tiek nei jis nei aš nesikeičiam ir kad tai beviltiška.
Nežinau aš iš viso kaip tuos vyrus suprasti ir kaip man dabar elgtis. Jaučiosi šlykščiai...
Kai bandžiau išsiaiškinti santykius, jis pasakė, kad neverta apie tai šnekėtis, nes vis tiek nei jis nei aš nesikeičiam ir kad tai beviltiška.