Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(kristele10 @ 2011 02 10, 20:48)
Vistiek labai grazu...  rolleyes.gif

Taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 10, 18:39)
Ne viena nusivils, kai sužydės ne tokia ryškia  spalva, o tik taip kalija

aisku, grazu..bet skirtumas tai milziniskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 02 10, 17:08)
Sveikos  4u.gif
Susigundziau tokia kalija uzsisakyti, pagooglinus aisku spalva visai kitokia nei cia, gal kas turit tokia, pasakykit ar nors kiek i violetine uznesa naturoj  ax.gif
http://sklep.cebule-...on-15-1szt.html

bigsmile.gif aš irgi tokią užsisakiau bigsmile.gif Ir visai neverksiu, jei gausiu paprastą violetinę, nes violetinės neturiu rolleyes.gif
Bet yra tikimybė gauti ir tokią ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 vasario 2011 - 08:36
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 11, 10:34)
bigsmile.gif aš irgi tokią užsisakiau  bigsmile.gif Ir visai neverksiu, jei gausiu paprastą violetinę, nes violetinės neturiu  rolleyes.gif
Bet yra tikimybė gauti ir tokią  ax.gif

Lauksime žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 11, 08:34)
bigsmile.gif aš irgi tokią užsisakiau  bigsmile.gif Ir visai neverksiu, jei gausiu paprastą violetinę, nes violetinės neturiu  rolleyes.gif
Bet yra tikimybė gauti ir tokią  ax.gif

o kaip jus is ten uzsakinejat? atvyksta sveikos gyvos? kiek siuntimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 02 11, 09:41)
o kaip jus is ten uzsakinejat? atvyksta sveikos gyvos? kiek siuntimas?  ax.gif

Dar tik pirmą kartą siųsimės mirksiukas.gif Tokia mergina Giedre.Vilnius užsakinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo baltas kalijas kai perzydes skirstysiu ir galesiu pasidalinti su kaunietemis ,jeigu kurios nores .
Atsakyti
Patikrinau savo kalijas. Pabudę... Ant palangių vietos nėr... Teks kankintis joms iki galėsiu daržan sodinti. Pernai laikiau šaldytuve daržovių skyriuje, tai nutiko nelaimė. Šaldytuvas sustreikavo ir visos mano kalijos peršalo. Teko iš naujo kolekciją rinkti. blush2.gif
Atsakyti
aš turiu "senovinių" baltų kalijų. Va tokių
user posted image Niekada jų nemigdydavau. Žydi daug ir net po kelis žiedus vienu metu

O kai nusipirkau spalvotas, tai maniau jas jau auginsiu "teisingai" smile.gif
buvau įsigyjus tokią
user posted image
Bet ji žuvo sad.gif
ir dar tokią kažkokią turėjau
user posted image
bet po vieno to migdymo aš jos neberadau. Gal ji visiškai supuvo, ar sudžiuvo?

Dar kažkokią turiu nežiniukę. ji išleidžia lapus, nugelsta, pastovi ir vel išlenda lapeliai.
Ką aš darau ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 18 vasario 2011 - 14:46
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 14:44)
Dar kažkokią turiu nežiniukę. ji išleidžia lapus, nugelsta, pastovi ir vel išlenda lapeliai.
Ką aš darau ne taip?

Aš irgi tokių turiu doh.gif Bet aš po lapų nugeltimo kišu į tamsą ir migdau rolleyes.gif
Tiesa, reiks vakare apžiūrėti savo kalijas- gal jau sodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 14:44)
aš turiu "senovinių" baltų kalijų. Va tokių
user posted image Niekada jų nemigdydavau. Žydi daug ir net po kelis žiedus vienu metu

O kai nusipirkau spalvotas, tai maniau jas jau auginsiu "teisingai" smile.gif
buvau įsigyjus tokią
user posted image
Bet ji žuvo sad.gif
ir dar tokią kažkokią turėjau
user posted image
bet po vieno to migdymo aš jos neberadau. Gal ji visiškai supuvo, ar sudžiuvo?

Ką aš darau ne taip?

o tu migdyk isimtus is zemiu svogunus mirksiukas.gif Na dar nei vienais metais nera dinge-sudziuve schmoll.gif va ir siandien parsinesiau jau visas spalvotas is rusio,po truputi zadinsiu..užteks miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 18, 16:54)
o tu migdyk isimtus is zemiu svogunus mirksiukas.gif Na dar nei vienais metais nera dinge-sudziuve schmoll.gif va ir siandien parsinesiau jau visas spalvotas is rusio,po truputi zadinsiu..užteks miegot biggrin.gif

Tikriausiai ir man taip reikės daryti rolleyes.gif
Atsakyti