Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 17:48)
Aš gumbelius laikau rūsy,ar nešt į kambarį?Abejoju,kad jame išleis ūglius

Aš taip pat galvoju nešti į kambarį, nes jos ten ilgai miegos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 24, 15:50)
Aš taip pat galvoju nešti į kambarį, nes jos ten ilgai miegos  g.gif

sakau,gal šiemet žydės ,jau gal 3 m.nieko nesulaukiu,o pirkau žydinčią.Lapai tik išstimpa ir nulinksta.Baltoji ir gi nežydi,lapai vos ne iki lubų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 15:48)

O kiek laiko JAU ilsisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 15:48)

AŠ savo jau parsinešiau kur šilčiau, nes šiemet labai įmigusios, jokių atsibudimo ženklų nėra, pernai jau tokiu laiku gražiausi ūgliukai buvo
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 24, 16:08)
O kiek laiko JAU ilsisi g.gif

nuo rudens
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 17:53)
sakau,gal šiemet žydės ,jau gal 3 m.nieko nesulaukiu,o pirkau žydinčią.Lapai tik išstimpa ir nulinksta.Baltoji ir gi nežydi,lapai vos ne iki lubų rolleyes.gif

Mano tai žydi, bet vasarą, o taip norisi anksčiau žiedų ax.gif
Atsakyti
aš visada palikdavau žemėje tik šį rudenį ir žiemą palikau be žemių, ačiū už patarimus smile.gif , reiks ir man parsinešti kur šilčiau. Lauke mano kalijos žydi gan ilgai, tik man irgi norisi jas pražydinti kuo anksčiau
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 02 24, 21:53)
irgi norisi jas pražydinti kuo anksčiau

Neskubėkit pražydinti- žiedams reikia saulės, kitaip jie bus išstypę, išblukę ir jų mažiau bus rolleyes.gif
Nors darykit kaip išmanot- kiekvienas mokosi iš savo klaidų mirksiukas.gif Aš irgi NORĖJAU, bet įsitikinau- kantrybė atsiperka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 25, 11:24)
Neskubėkit pražydinti- žiedams reikia saulės, kitaip jie bus išstypę, išblukę ir jų mažiau bus  rolleyes.gif
Nors darykit kaip išmanot- kiekvienas mokosi iš savo klaidų mirksiukas.gif Aš irgi NORĖJAU, bet įsitikinau- kantrybė atsiperka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 25, 11:24)
Neskubėkit pražydinti- žiedams reikia saulės, kitaip jie bus išstypę, išblukę ir jų mažiau bus  rolleyes.gif
Nors darykit kaip išmanot- kiekvienas mokosi iš savo klaidų mirksiukas.gif Aš irgi NORĖJAU, bet įsitikinau- kantrybė atsiperka  mirksiukas.gif

thumbup.gif tikra tiesa
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 25, 09:24)

drinks_cheers.gif Neskubekit zadinti mirksiukas.gif manau dar nors 2-3 savaiteles ax.gif Spes pabusti ir augs kaip ant mieliu bigsmile.gif kai bus daugiau saulutes ir silumos
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2011 02 25, 18:20)
drinks_cheers.gif Neskubekit zadinti mirksiukas.gif manau dar nors 2-3 savaiteles ax.gif Spes pabusti ir augs kaip ant mieliu bigsmile.gif kai bus daugiau saulutes ir silumos

Pernai kovo pradzioj sodinau,ziedai buvo ryskus ir sveiki,ir kerai gan zemuciai ,kuplus..gal kad pas mane visi pietiniai langai ir 4 aukstas,tai kepina kaip siltnamyje(ir dabar visi langai atviri)tai geles tiesiog tarpsta..visko joms gana,ir silumos ir sviesos biggrin.gif tik palangiu tai deficitas ax.gif
Atsakyti