Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(zebrina @ 2011 02 18, 14:54)
o tu migdyk isimtus is zemiu svogunus mirksiukas.gif

Gumbus gumbus mirksiukas.gif
Atsakyti
o jei aš dabar va išimčiau tuos gumbus iš žemių ir padėčiau į rūsį? Ar dabar visai nelaikas?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 15:04)
o jei aš dabar va išimčiau tuos gumbus iš žemių ir padėčiau į rūsį? Ar dabar visai nelaikas?

Bandyk mirksiukas.gif Pailsės 2-3 mėn ir dar visai spėsi sulaukti žiedų bigsmile.gif
O dabar tie gumbai be lapų g.gif
Atsakyti
va dabar jie visai vel sumenko, nugeltonavo. nors jau dziaugiausi, kad va jau kaip suzaliavo
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 15:19)
va dabar jie visai vel sumenko, nugeltonavo. nors jau dziaugiausi, kad va jau kaip suzaliavo

Tada drąsiai kišk į poilsį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 14:56)
Gumbus gumbus mirksiukas.gif

bulves doh.gif lotuliukas.gif pas mane jos tokios riebules-storules,gerai per vasara pavalgę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 15:04)

drąsiai gali imti ir migdyti, aš kartą pas savo mamą pastebejau, kad ji per žiemą nemidžiusi laikė spalvotąją biggrin.gif aš ją paprotinau, o jau buvo kovo menuo doh.gif nu ir ką, pamiegojo ji 2-3 mėn. ir dar žiedų vasarą parodė thumbup.gif

o su migdymu rūsyje, tai atsargiai doh.gif pas mus rūsys pasirodė per šaltas ir du gumbeliai peršalo verysad.gif
Atsakyti
Sakykite, kada reiktų po miego kalijas vėl kišti į žemę, kad anksčiau sulaukti žiedų?
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 02 24, 11:16)
Sakykite, kada reiktų po miego kalijas vėl kišti į žemę, kad anksčiau sulaukti žiedų?

Kai ūgliukai bus apie 3-5 cm, tada ir sodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 24, 13:21)
Kai ūgliukai bus apie 3-5 cm, tada ir sodinti  mirksiukas.gif

O jeigu aš gumbus laikiau sausai, t.y. be žemių?
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 02 24, 13:58)
O jeigu aš gumbus laikiau sausai, t.y. be žemių?

Tai aš irgi dėžutėj rolleyes.gif
Atsakyti
Aš gumbelius laikau rūsy,ar nešt į kambarį?Abejoju,kad jame išleis ūglius
Atsakyti