Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 09:41)

Ir pas mane vakar ta pati istorija verysad.gif su lenkisku gumbu, kaip gaila sakes, o jis tooookio dydzio, kad ir apipjauscius nemazas liko, o gal blogai kad pjausciau reikejo tik apkrapstyti ir viskas, bet jau nieko nebepakeisiu, palikau ant palanges dziuti o ryt poryt zadu isodinti, tikiuosi kad viskas baigsis gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 04 28, 09:31)
su lenkisku gumbu

Bijau, kad jie keliaudami buvo truputį pašutinti verysad.gif Nu bet ATSIGAUS mirksiukas.gif - niekur nedings irnesakyk.gif hihihi.gif hihihi.gif

Ir dar- o taviškis, kai iškapstei, leidžia kokius nors gyvybės ženklus g.gif Mano tai lyg kažkokios šaknytės buvo ir maži maži žali daigiukai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 balandžio 2011 - 08:46
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 10:40)
Bijau, kad jie keliaudami buvo truputį pašutinti  verysad.gif Nu bet ATSIGAUS  mirksiukas.gif - niekur nedings  irnesakyk.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Ir dar- o taviškis, kai iškapstei, leidžia kokius nors gyvybės ženklus  g.gif Mano tai lyg kažkokios šaknytės buvo ir maži maži žali daigiukai  rolleyes.gif

Saknyte viena maza, bet nulauziau doh.gif o daigeliu yra ir ne vienas smile.gif Kaip sakai niekur nedings gaus gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o as vakar irgi pjausciau pjausciau, tai teko is 1 gumbo 2 pasidaryt biggrin.gif (irgi lenkiskas). Vel i "margancovke", dabar i medzio anglis ir palikau ant palanges apdziut. Radau lyg ir "saknyciu", bet idomioj vietoj: prie lapeliu augimo vietos g.gif Gal todel, kad apacia jau anasyk buvo nupuvusi ir nupjauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 04 28, 13:00)
Na, o as vakar irgi pjausciau pjausciau, tai teko is 1 gumbo 2 pasidaryt biggrin.gif  (irgi lenkiskas). Vel i "margancovke", dabar i medzio anglis ir palikau ant palanges apdziut. Radau lyg ir "saknyciu", bet idomioj vietoj: prie lapeliu augimo vietos g.gif Gal todel, kad apacia jau anasyk buvo nupuvusi ir nupjauta g.gif

Kalijos taip leidzia saknis is virsaus
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 04 28, 12:21)
Kalijos taip leidzia saknis is virsaus

drinks_cheers.gif tik pridurčiau- ir iš viršaus mirksiukas.gif Nes kai išrauni rudenį, tai aplink gumbą KUOKŠTAS šaknų būna doh.gif tongue.gif
Atsakyti
kaip manote, ar ne per ankti dar kalijas į lauką nešt? Maniškė subujojo kambary, šiandien išstūmiau į terasą, bet galvoju, gal parsinešiu nakčiai dar namo... o gal nereik?
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2011 04 28, 14:14)
kaip manote, ar ne per ankti dar kalijas į lauką nešt? Maniškė subujojo kambary, šiandien išstūmiau į terasą, bet galvoju, gal parsinešiu nakčiai dar namo... o gal nereik?

O pomidorus, kopūstus... lauke jau pasodinot g.gif Jei ne.... tai kam kalijas tempti ax.gif Luktelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 14:28)
O pomidorus, kopūstus... lauke jau pasodinot  g.gif Jei ne.... tai kam kalijas tempti  ax.gif Luktelkit  mirksiukas.gif

pomidorai jau susodinti, šiltanmy smile.gif

ačiū, reiškia keliaus ji nakvot namo smile.gif
Atsakyti
Anyta jau viska siltnamyje pasodino (ir pomidorai, ir kopustai,ir kaikurios geles). Na dezutese bet jie jau ten gyvena, taciau: VISKA NAKCIAI UZKLOJA doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2011 04 28, 15:22)
ačiū, reiškia keliaus ji nakvot namo smile.gif

drinks_cheers.gif
Nors gal geriau palaukti lauke auginančių nuomonės rolleyes.gif , nes aš jas TIK kambaryje auginu blush2.gif
Atsakyti
4u.gif aš lauke per dieną laikau, bet nakčiai parnešu namo ax.gif
Atsakyti