Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(Dajulita @ 2011 05 06, 13:00)
taip norisi tų žiedų grožio  blush2.gif

Mano namuose tai žydi kalijos vienos po kitų bigsmile.gif biggrin.gif
Vienas gavau vardo dienos proga, o kitas gavau mamos dienos proga thumbup.gif
Turiu supratingą vyrą ir sumanų vaiką wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 06, 13:18)
Mano namuose tai žydi kalijos vienos po kitų  bigsmile.gif  biggrin.gif
Vienas gavau vardo dienos proga, o kitas gavau mamos dienos proga  thumbup.gif
Turiu supratingą vyrą ir sumanų vaiką  wub.gif  thumbup.gif

Gerai kai vyrukai tokie supratingi ir zino kokios geles dziugina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 07 gegužės 2011 - 17:49
ICE TEA kaip tavo lenkiskas gumbiukas laikosi, mano lyg jau nieko buvau vakar isemus apziureti tai lyg nebepuva, tai jau dabar duosiu ramybe lotuliukas.gif
Ir dar vakar is Maximos prigriebiau geltona gumba, jau seniai uzvesta dezese tokiu dideliu kaip ir lenkisti, bet vis atsispirdavau, o vat vakar nebesugebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 05 08, 08:08)
Ir dar vakar is Maximos prigriebiau geltona gumba, jau seniai uzvesta dezese tokiu dideliu kaip ir lenkisti, bet vis atsispirdavau, o vat vakar nebesugebejau  doh.gif

Ir aš vakar nusipirkau tokį, labai jau gražus paveiksliukas sugundė blush2.gif wub.gif Pasodinau į vazoną su durpių/komposto mišiniu, padėjau šiltnamy, lauksiu rezultatų :ax Vasarą žadu auginti lauke, žiemą namie. Jei tik išaugs kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 08, 11:56)
Ir aš vakar nusipirkau tokį, labai jau gražus paveiksliukas sugundė blush2.gif  wub.gif  Pasodinau į vazoną su durpių/komposto mišiniu, padėjau šiltnamy, lauksiu rezultatų :ax Vasarą žadu auginti lauke, žiemą namie. Jei tik išaugs kas g.gif

Ziema nera ka auginti, jos miega sklepe biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as is maximos ta geltonaja (tikiuos tokia ir bus). ale jau gumbas labai didelis. sakykit, o galima ji isdalint i atskirus svoguniukus? nepus ten ta sujungimo vieta, kai pasodinsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 05 08, 09:08)
ICE TEA kaip tavo lenkiskas gumbiukas laikosi

Pūt nepūna, bet ir judesio nerodo doh.gif
Sakiau dėsiu atgal į dėžę, jei per savaitę nepasitaisys- nereikia man čia pamaivų ant palangės mad.gif

QUOTE(Jolita10 @ 2011 05 08, 13:04)
sakykit, o galima ji isdalint i atskirus svoguniukus? nepus ten ta sujungimo vieta, kai pasodinsiu?  g.gif

Visų pirma kalijos NETURI SVOGŪNŲ doh.gif lotuliukas.gif
Ir kam tą gumbą dalinti blink.gif Juk iš mažų gumbelių žiedo NESULAUKSIT mirksiukas.gif Kuo didesnis gumbas, tuo didesnė tikimybė sulaukti daugiau žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 09:56)
nereikia man čia pamaivų ant palangės  mad.gif

hihihi.gif
Mano lyg ir rodo daigelius, gal sulauksiu ir lapu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 05 09, 09:04)
hihihi.gif
Mano lyg ir rodo daigelius, gal sulauksiu ir lapu  lotuliukas.gif

Kodel tik lapu? mirksiukas.gif lotuliukas.gif Bus ir ziedu rolleyes.gif
Mano Carmin Red jau skleidzia zieda bigsmile.gif tik buvo parasyta kad bus 40cm o gavos arti metro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2011 05 09, 13:04)
Kodel tik lapu? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Bus ir ziedu rolleyes.gif
Mano Carmin Red jau skleidzia zieda bigsmile.gif tik buvo parasyta kad bus 40cm o gavos arti metro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveiki,
va jusu labai norejau paklausti, esu is jusu dvi kalijas nupirkusi ir jom beaugant baisiai idomu pasidare ar ir pas jus jos be proto aukstus lapus isleidusios? Pas mane siekia 70cm biggrin.gif Laikytos ant zemes pietines pusej prie lango, matyt, sieke saules spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilonalit @ 2011 04 27, 14:23)
Aciu jums labai uz patarimus 4u.gif . Veliau parasysiu, kas isejo

Sveikos, mergaites 4u.gif Stebuklo neivyko verysad.gif Siandien ismeciau paskutini supuvusi gumba. Jau turejau vilties, kad tas vienintelis pats "sveikiausias" isgyvens. Visa ta laika sedejo sausoj zemej, jau siandien, galvojau, palaistysiu siek tiek, patikrinau lens.gif o jis jau slapias ir trecdalis supuvo cry.gif Jeigu kada ir sugalvosiu pirkti kalijas, tai tik ne nukainuotas. Jau aisku, kad buvo geles perlietos ir puvimo procesas jau buvo prasidejes. Gal jeigu ta pacia diena patikrinciau, gal kas nors ir isgyventu...
Atsakyti
QUOTE(Ilonalit @ 2011 05 12, 22:08)
Stebuklo neivyko verysad.gif

verysad.gif console.gif

Aš vakar savo "ožką" patikrinau- ir ką ir NIEKO doh.gif Tai čiut čiut įpyliau į lėkštutę vandens, nes tupi sau sausai ir vapščie nieko neveikia doh.gif
Atsakyti