Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

QUOTE(suri kata @ 2010 08 15, 22:40)
Ach, mintys tai pačios geriausios..  wub.gif O šiaip tas karštis man labai nepatinka, nors anksčiau gerai karštį pakeldavau, o dabar negaliu, išeinu į lauką ir silpna, bet rodos žada jau atšalimą kitą sav.   thumbup.gif  Ir visokie kūno pojūčiai, uoslė kaip šuns - užuodžiu viską ką kaimynai gamina, valgau valgau ir valgau.. Nemaniau, kad taip anksti pradeda jaustis visi pokyčiai  biggrin.gif Šiaip jaučiuosi puikiai, tik remonte bejėgė, nes tas karštis, ir pavargstu labai greitai, o pas ginių žygiuoju rytoj ryte - turiu 100 klausimų kas galima, kas negalima ir pan.  doh.gif

Smagu, parašyk, kaip sekėsi. O valgyt už du dar nepradėk - apskritai nereikia valgyti už du mirksiukas.gif Svorio bereikalingo daug priaugsi.

O aš šiandien raunuos dantis 13h 30min. fear.gif

NŠP fronte dar vaisingų gleivių nėr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 16 rugpjūčio 2010 - 09:44
drugeli, sėkmės tau 4u.gif .
Lauksim naujienų labai labai, suri kata 4u.gif

Man šiandien pirma diena, kai pakilo BT, vidutiniškai nuo 36,3 šoktelėjo iki 36,75 biggrin.gif . Grafikėlį po kelių dienų parodysiu, kai bus jau trys pakilimo taškai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 16 rugpjūčio 2010 - 09:57
Sveikos dar kart - aš jau po operacijos... Išrovė ne du - o visus keturis protinius dantis blink.gif Sakė, kad du kritiniai, o kitus du - galiu pusės metų laikotarpyje... Tai nusprendėm, kad visus vienu kartu.
Košmaras, labai baisu buvo, nuskausmino, bet vistiek šiek tiek skaudėjo, dabar pilna burna kraujo, tinsta... Niekam nelinkiu to patirti.. verysad.gif Išrašė Ospamox antibiotikų, gal žinot, kaip jie? Ar planuojamam nėštumui labai baisūs?
Mes šį ciklą jau praleidžiam, dabar 14CD, dar Ovuliacijos nebuvo, o ir gleivių vaisingų nematyti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 16, 18:02)
Sveikos dar kart - aš jau po operacijos...
(...)
Išrašė Ospamox antibiotikų, gal žinot, kaip jie? Ar planuojamam nėštumui labai baisūs?

Vargšelė... console.gif

Baisūs tikrai nėra - aišku ne vitaminai, bet tiek nėštumo, tiek žindymo metu esant reikalui juos vartoti galima. 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kaip elgiasi tos, kurios pildo savo grafikus fertilityfriend.com: jeigu atsikeliate anksčiau ar vėliau nei įprastai, ar koreguojate temperatūrą, ar paliekate kokia yra ir pagal baltus taškiukus orientuojatės?

Parodysiu savo šio mėnesio grafikus smile.gif

Su pakoreguotom temperatūrom:
user posted image

Originalus:
user posted image

Manau, kad ovuliacija vis tik vyko 20 dieną (sprendžiu pagal ankstesnių ciklų temperatūras). 11 ir 12 CD temperatūra aukštesnė tikriausiai dėl atostogų (nakvojau ne namie, reikėjo laiko priprasti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 16 rugpjūčio 2010 - 18:49
QUOTE(Ramera @ 2010 08 16, 19:49)
Norėjau paklausti, kaip elgiasi tos, kurios pildo savo grafikus fertilityfriend.com: jeigu atsikeliate anksčiau ar vėliau nei įprastai, ar koreguojate temperatūrą, ar paliekate kokia yra ir pagal baltus taškiukus orientuojatės?
(...)
Manau, kad ovuliacija vis tik vyko 20 dieną (sprendžiu pagal ankstesnių ciklų temperatūras). 11 ir 12 CD temperatūra aukštesnė tikriausiai dėl atostogų (nakvojau ne namie, reikėjo laiko priprasti).

O kur ir ką reikia pažymėti, kad taškiukas būtų baltas? blush2.gif Aš įvedinėju pakoreguotas temperatūras, bet kadangi turiu ir popierinį variantą, tai jame susižymiu ir kas bei kodėl koreguota.

Man tai atrodo, kad abiem atvejais pirmąja BT pakilimo diena reiktų laikyti 21 CD. Na čia kaip visada Fertiličio improvizacijos. Kad nevaisingos fazės pradžia - 23 CD vakaras, patvirtina ir gleivių pikas. Jei pakilimu laikytume 20 CD, vis tiek reiktų dar vieną dieną "užmesti" dėl gleivių, taigi gaunasi tas pats. O į 11 ir 12 CD iš viso nereikia kreipti dėmesio, nes jos juk buvo anksčiau, nei prieš 6 dienas iki BT pakilimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 rugpjūčio 2010 - 20:23
Drugeli, console.gif laikykis, va man tie dantys dygsta laikas nuo laiko, tai aš jau dejuoju, o įsivaizduoju, kaip Tau unsure.gif
Aš lyg vartojau tuos vaistukus žindydama, bet manau, kad vis dėlto geriau būtų praleisti tą antibiotikinį ciklą, maža kas, o kai nėštumas toks mažas jam viskas gali turėti įtakos.
O man pasimaišė visai lotuliukas.gif Šiandien einu į koridorių ir matau nubėga vaikutis, na kokių 2,5 metų į virtuvę lotuliukas.gif o mano vaikai tai su tėčiu laiptinėj biggrin.gif Pasijaučiau kaip vaiduoklį pamačiusi. Kai papasakojau savo vizijas savo Mylimiausiam, sakė laikysimės broliškų santykių, kol nebesivaidens man lotuliukas.gif Jums taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 16, 21:18)
O kur ir ką reikia pažymėti, kad taškiukas būtų baltas?

Jeigu neturite nustatyto numatytojo (default) laiko, tai pats fertilityfriend taškiukus padarys baltais, kai matavimo laikas skirsis nuo nuolatinio. Pavyzdžiui aš matuojuosi 9 val., tai kai matavau 8:20 ar 10:15 taškiukai buvo balti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 16, 16:02)
Išrašė Ospamox antibiotikų, gal žinot, kaip jie? Ar planuojamam nėštumui labai baisūs?

Tau balionelis uz atkentetas kancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man asmeniskai visi antiobitikai yra labai baisus, raso,kad naudojant ospamoxa nepageidaujamu poveikiu nestumui nepastebeta, bet reiktu vartoti atsargiai. Dar gal siek tiek priklauso ir nuo dozes. Man buvo juos israse del uzdegimo,kai spirale turejau, bet man ta doze tokia didele pasirode,kad negeriau biggrin.gif

QUOTE(Ramera @ 2010 08 16, 17:49)

As tai nieko nekoreguoju, tiesiog stengiuosi tom keliom dienom pasimatuot tuo pat metu. Vat idomu butu pabandyt pamatuot skirtingu laiku ta pacia diena ir paziuret, ar tikrai ir kaip kinta ta temperatura. Sutikciau su Smalsute, kad O 20cd. Tik man labai truksta tu 3 temp pries pakilima g.gif

Smalsute, balta taska gausi, jei ivesi kitoki matavimo laika ,nei tavo nustatytas smile.gif

Horo, tau atostogu nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 16, 18:02)
Sveikos dar kart - aš jau po operacijos... Išrovė ne du - o visus keturis protinius dantis  blink.gif Sakė, kad du kritiniai, o kitus du - galiu pusės metų laikotarpyje... Tai nusprendėm, kad visus vienu kartu.
Košmaras, labai baisu buvo, nuskausmino, bet vistiek šiek tiek skaudėjo, dabar pilna burna kraujo, tinsta... Niekam nelinkiu to patirti..  verysad.gif  Išrašė Ospamox antibiotikų, gal žinot, kaip jie? Ar planuojamam nėštumui labai baisūs?
Mes šį ciklą jau praleidžiam, dabar 14CD, dar Ovuliacijos nebuvo, o ir gleivių vaisingų nematyti.

Reikia bijoti ne antibiotiku, o bakteriju, kurios visa beda ir sukelia kudikeliams. Vaistai zinoma ne kas, bet virusai daugiau zalos gali pridaryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 08 16, 23:51)
Horo, tau atostogu nereikia?  g.gif

Man rodos reikia drinks_cheers.gif Kai pagalvoju labai sunkus tas mamų darbas, tik pripranti ir atrodo normalu viskas. Tačiau vistiek miegučio trūksta, ne visada laiku ir tinkamai pavalgai, o vistiek kaip sau nori, kad ir savi mylimi vaikučiai išsunkia, bet ne tiek fiziškai (nors ir tai nelengva tampyti vežimą, pirkinukus + bent jau vienas vaikas), bet emociškai. Tik žiūrėk susimušė kažko nepasidalinę, tik nusisuk vienas lekia į vieną pusę, kitas lipa kažkur doh.gif Juokingiausia, kai mano vyras juos išsiveda kur nors, va ir dabar neužilgo, eis su tėčiu pas močiutę, tai net nežinau ką veikti... Atrodo, kiekviena minutė tokia kaip tuščia. Man tėtis vis sako, kad esu gavus gyvenime išbandymą neblogą, bet tie mažiai mane tiek ištreniravę, kad kalnus nuversiu, kai rimtai grįšiu į darbą thumbup.gif na tikiuosi, kad taip ir bus 4u.gif
O dabar apie NŠP. Manau, kad viskas nuo šiandien pradėsim naudoti guminukus, o rytoj jau matuosiu BT. Nes pradėjau gerti tas nakvišų aliejaus kapsules ir labai keista, bet šiandien 9CD buvo aiškiai daugiau kreminių išskyrų ir dar slidumo pojūtis, todėl nerizikuosiu, šen ar ten diena, dar gerai, kad dvi dienas nebuvo jokių mylu-mylu, tai dabar ramu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, o pas mane kogero vėl bus labai ilgas ciklas, šiandien 16CD, jokių vaisingumo ženklų. Temp. nematuoju, gal ir negerai darau, bet jau 6 dienos, kaip neturim santykių, o O aš daugmaž jaučiu. Dabar mano tokia būsena, kad ne iki matavimų...

Žiauriai viską skauda, skausmas nepakeliamas, naktį praktiškai nemiegojau - prablūdijau nuo skausmo. Šiandien buvo kiek geriau, bet dabar, į vakarą - vėl skausmai. Geriu vaistus, bet ne ką gelbėja. Apie valgymą išvis tyliu - jogurtas ir trinta sriuba... Dar ir atrodau, kaip chamekas pilnais žandais nuo sutinimo.
Tikiuosi, ryt jau jausiuos geriau.

Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 08 17, 16:37)
Man rodos reikia drinks_cheers.gif Kai pagalvoju labai sunkus tas mamų darbas, tik pripranti ir atrodo normalu viskas. Tačiau vistiek miegučio trūksta, ne visada laiku ir tinkamai pavalgai, o vistiek kaip sau nori, kad ir savi mylimi vaikučiai išsunkia, bet ne tiek fiziškai (nors ir tai nelengva tampyti vežimą, pirkinukus + bent jau vienas vaikas), bet emociškai. Tik žiūrėk susimušė kažko nepasidalinę, tik nusisuk vienas lekia į vieną pusę, kitas lipa kažkur doh.gif Juokingiausia, kai mano vyras juos išsiveda kur nors, va ir dabar neužilgo, eis su tėčiu pas močiutę, tai net nežinau ką veikti... Atrodo, kiekviena minutė tokia kaip tuščia. Man tėtis vis sako, kad esu gavus gyvenime išbandymą neblogą, bet tie mažiai mane tiek ištreniravę, kad kalnus nuversiu, kai rimtai grįšiu į darbą thumbup.gif na tikiuosi, kad taip ir bus 4u.gif
O dabar apie NŠP. Manau, kad viskas nuo šiandien pradėsim naudoti guminukus, o rytoj jau matuosiu BT. Nes pradėjau gerti tas nakvišų aliejaus kapsules ir labai keista, bet šiandien 9CD buvo aiškiai daugiau kreminių išskyrų ir dar slidumo pojūtis, todėl nerizikuosiu, šen ar ten diena, dar gerai, kad dvi dienas nebuvo jokių mylu-mylu, tai dabar ramu thumbup.gif

O ką tos nakvišos duoda? Aš šiaip labai prieš visus papildus, bet gal nakviša gerai?
Atsakyti