Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

Ačiū už patarimus 4u.gif Visiškai su jumis sutinku, Smalsute ir Werde drinks_cheers.gif Pati žinau, kad nervintis tai blogiausia ką galiu padaryti.. Nusprendžiau liautis skaityti forumo nėštukių skyrelį - maniau rasiu naudingos info, bet tik visokių baubų prisigaudžiau, o kai esu tokia 'žalia', tai tiek ir tereikia doh.gif
Atsakyti
Smalsute, mes remontuojamės savo naują būstą, remontas vyksta iš pagrindų biggrin.gif Dabar stengiuosi daugiau būti tėvų namuose ir nesitrinti ten, tik ateinu prasišluoti, apsitvarkyti. Pinigėlių taupymo sumetimais maniškis ten kone viską savo rankomis daro.. Daug mąsčiau apie viską - stresų man pastaruoju metu užtenka, gal dėl to ir sujautrėjau, skirsiu daugiau laiko atsipalaidavimui ir ramiam buvimui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 08 18, 22:26)
Nusprendžiau liautis skaityti forumo nėštukių skyrelį - maniau rasiu naudingos info, bet tik visokių baubų prisigaudžiau, o kai esu tokia 'žalia', tai tiek ir tereikia  doh.gif

Labai teisingai nutarei mirksiukas.gif „Medžiok“ tik teigiamas emocijas. Kada gi tas laikas palepinti save, jei ne nestuke.gif

O mane kankina žiaurus PMSas frusty.gif Jaučiuosi kaip šlapiu maišu priplota unsure.gif Beje, keistas dalykas - mano liuteininė fazė pailgėjo iki maksimalių 16 dienų mastau.gif Iki tol visus metus buvo lygiai 14 dienų, be jokių nukrypimų. O dabar jau antras ciklas - 16. Dėl praeito ciklo, dar dar galbūt ovuliacija galėjo įvykti ir vėliau, nes temperatūra kiilo laiptais. Nu bet šį - g.gif BT kitą dieną po gleivių piko pašoko 0,3 laipsnio. Taigi apsirikti dėl ovuliacijos nelabai galėjau, o šiandien skaičiuoju 16DPO.
Kažin, tai irgi karščių įtaka? Ar šiaip, mano kūnas duoda ženklą, kad laikas antrą lelių planuot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 19 rugpjūčio 2010 - 11:06
Laba smile.gif
nors šian mano jau 5cd, bet vistiek nuo ryt ryto pradėsiu pirmą kartą matuoti BT. Tikiuosi priimsit į savo būrelį ir padėsite iškilus klausimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2010 08 19, 13:28)
Laba smile.gif
nors šian mano jau 5cd, bet vistiek nuo ryt ryto pradėsiu pirmą kartą matuoti BT. Tikiuosi priimsit į savo būrelį ir padėsite iškilus klausimams smile.gif

Aišku, kad priimsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia konsultacijos 4u.gif
BT esu nusistačiusi matuoti 7:30, bet mano vyras pradėjo mašinyte važinėti į darbą ir pasitaiko, kad aš trupučiuką pramiegu ir BT pasimatuoju 8:00 - 8:15. Ar man reikia kažką atimti/pridėti jei nesusidaro valandos skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2010 08 19, 12:28)
Laba smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Horo @ 2010 08 20, 08:00)
BT esu nusistačiusi matuoti 7:30, bet mano vyras pradėjo mašinyte važinėti į darbą ir pasitaiko, kad aš trupučiuką pramiegu ir BT pasimatuoju 8:00 - 8:15. Ar man reikia kažką atimti/pridėti jei nesusidaro valandos skirtumas?

Jeigu matuoju +-30min. tai aš nekoreguoju. Jei daugiau, tada prie temperatūros pasižymiu, kad vėliau ar anksčiau pamatuota, bet irgi palieku tiek, kiek yra.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 08 20, 09:00)

Kažkada buvo panašus klausimėlis. Berods Smalsutė (jei klystu atleiskit) buvo rašius, kad reiktų tuomet pridėt pusę laipsnio. Tam pritariu ir aš ax.gif

Man kuo toliau tuo labaiu skaudena (.)(.) doh.gif . Tik labai keista, kad pradėjo mausti iškart po O. Net kelios dienos praeit nespėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 20 rugpjūčio 2010 - 10:38
Sveikos,

Gal kad naudojates arborita prietaisu ir galite rekomenduoti/nerekomenduoti ji pirkti? nes kainike ziuriu irgi nemaza... virs simto lituku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 08 20, 11:36)
Kažkada buvo panašus klausimėlis. Berods Smalsutė (jei klystu atleiskit) buvo rašius, kad reiktų tuomet pridėt pusę laipsnio. Tam pritariu ir aš ax.gif

Na man taip atrodytų logiška, bet taisyklės sako, kad pridėti/atimti reikia tik jei susidaro valanda ar daugiau, todėl tokiu atveju nieko netaisau. Nelaiku atsibudus dar patariama truputį pagulėti, kol bus aišku, kiek reiktų koreguoti, bet su mažais vaikais tai ne visada įmanoma. Apskritai geriausia tų koregavimų labai vengti, o koreguotus taškus vertinti savo "nenaudai".
Papildyta:
QUOTE(indrusep @ 2010 08 20, 14:44)
Gal kad naudojates arborita prietaisu ir galite rekomenduoti/nerekomenduoti ji pirkti? nes kainike ziuriu irgi nemaza... virs simto lituku...  doh.gif

Jei yra atliekamas 100 lt, kodėl gi ne, bet metodas nėra rimtas - tik labai orientacinis, skirtas taikyti daugiau siekiant nėštumo, nei vengiant. Yra ir pigesnių analogų (pvz.), bet ARBOR optinė sistema rimtesnė.
Papildyta:
QUOTE(nesigilink @ 2010 08 19, 13:28)
Laba smile.gif

Sveika prisijungusi. 4u.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau tokį dalyka unsure.gif
Žodžiu, jeigu mane prabudina žadintuvas iš gilaus migo, kad pasimatuočiau BT ji būna žemesnė, nei tarkim pačiai prabudus pusvalandžiu vėliau doh.gif ir skirtumas siekia 0,2C netgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2010 08 20, 13:44)
Sveikos,

Gal kad naudojates arborita prietaisu ir galite rekomenduoti/nerekomenduoti ji pirkti? nes kainike ziuriu irgi nemaza... virs simto lituku...  doh.gif

Aš jį turiu, galiu parduoti pigiau. Jei tu kaunietė...
Atsakyti