Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(jordan @ 2010 07 25, 19:47)
siandien vyras parode samata kiek mums siai dienai kainavo viskas blink.gif tai jau virsijam 50tukst.daugiau nei planavom doh.gif o dar antro auksto sienos tik kyla,aisku medziagos jau supirktos liko tik darbas,bet vis tiek negalvojau,kad tokiom sumom virsys musu paskaiciavimus,o tai kur dar stogas ir langai doh.gif nes gerai butu visa sita dar siemet pasidaryt blink.gif man jau baisu zinokit  unsure.gifo cia tik deze.vat ir pasitvirtina pasakymas,kad paskaiciavus gali padaugint is 2,tada tik gausi galutine suma,nes musu variantu dezes kaina gausis kaip tik dvigubai daugiau blink.gif

ar bendra suma viršija 50t, ar daugiau nei planavot 50T? g.gif nes aš tai tikiuosi, kad dėžutę su stogu be langų už 100 pastatysim, daugiau šiemet niekaip... schmoll.gif kad tik tilptume ir į tą kainą..

O mums pagaliau pagaliau pradėjo daryt pamatus.... Jetus kaip smagu, bent kiek į priekį judam... o sakykit statybininkės, pamatuose jums dėjo baltą putą ar tą žalią(mėlyną)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 07 23, 23:55)
Mes papildomai šiltinom sienas iš vidaus, tai labai ilgai rinkausi informaciją apie visas purškiamas termoizoliacijas. Net buvau susikambinusi su keletu gamintojų ir kainas išsiaiškinusi. Gaila, kai nereikėjo - tai viską kažkur nukišau, ko gero jau nerasiu. Kiek dar liko atmintyje. Visos putos skirtomos į kietas ir minkštas (kietos atrodo prasideda nuo kažkur 50 kg/m3). Kietos yra atsparios tiek pelėsiams, tiek ir visokiems graužikams, nebijo drėgmės. Bet jų kaina didelė - jei neklystu pigiausiai buvau radusi 400 Lt/m3, o šiaip dauguna siūlo kažkur nuo 550 Lt/m3. Minkštų siūlo labai daug gamintojų - gamo puta. izoputa dar visokių, kaina jų labai įvairi. Bet dėl šitų tai radau visokių atsiliepimų ir paveiklsiukų - ir supelijusių, i nedapurkštų ertmių.

ačiū 4u.gif ko gero teks pasilikt prie įprastinio varianto - akmens vatos. Timet klausimas, gal kam liko nuo savo sienų? biggrin.gif
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 25, 09:47)
o kur jūsų namas rokeliuose? koks čia atstumas gaunasi tos kaiminystės? smile.gif

tik mano namelis rokeliuose rolleyes.gif
QUOTE(jordan @ 2010 07 25, 19:47)
siandien vyras parode samata kiek mums siai dienai kainavo viskas blink.gif tai jau virsijam 50tukst.daugiau nei planavom doh.gif o dar antro auksto sienos tik kyla,aisku medziagos jau supirktos liko tik darbas,bet vis tiek negalvojau,kad tokiom sumom virsys musu paskaiciavimus,o tai kur dar stogas ir langai doh.gif nes gerai butu visa sita dar siemet pasidaryt blink.gif man jau baisu zinokit  unsure.gifo cia tik deze.vat ir pasitvirtina pasakymas,kad paskaiciavus gali padaugint is 2,tada tik gausi galutine suma,nes musu variantu dezes kaina gausis kaip tik dvigubai daugiau blink.gif

užtai mes labai lengvai apsisprendėm dėl namo išplanavimo ir konstukcijos smile.gif kuo paprastesnis, tuo pigiau, užtai stogas pats papraščiausias dvišlaitis, ir namo forma stačiakampis smile.gif
kalbat apie kvadratūrą - mūsų 150 kvadratų bendras namo užstatymo plotas, kartu su katiline, holu ir koridoriais. manau tikrai užteks, man pas mama 68 kvadratus užknisdavo tvarkytis doh.gif o čia dvigubai tiek vienai reiks ir dar sklypas didžiulis doh.gif ir dar šildymui išlaidos nemažos. Begalo gražu erdvės didelės, bet jas apšildyt, įrengt ir apstatyt baldais gerokai ne pagal mūsų kišenę. Ir dar neaišku kokia ateitis nusimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 25, 21:19)
na, kad normali ta suma, tokio dydžio namui kaip jūsų tai tikrai normali.

va mes šiandien stogą skaičiavom, tai su sijom, mediena, danga, visom plėvelėm, šiltinimu ir darbu skaičiuojam ~45tūkst, va čia tai šokas man  unsure.gif vos ne namo suma  blink.gif

ne ne,mes virsijom 50t nei planavom isleisti doh.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 07 25, 22:11)
ar bendra suma viršija 50t, ar daugiau nei planavot 50T?  g.gif  nes aš tai tikiuosi, kad dėžutę su stogu  be langų už 100 pastatysim, daugiau šiemet niekaip...  schmoll.gif

va va,mes irgi skaiciavom,kad virs 80t gausis deze be langu,o jau beveik 130t, o dar ne pabaiga, o tikslas dar ir langus uzturet siemet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 07 26, 04:19)
ne ne,mes virsijom 50t nei planavom isleisti doh.gif
va va,mes irgi skaiciavom,kad virs 80t gausis deze be langu,o jau beveik 130t, o dar ne pabaiga, o tikslas dar ir langus uzturet siemet ax.gif

pala pala mūrija antrą aukšta ir jau 130t???? o plytos nepaauksuotos? biggrin.gif mūsų namas 240kv.m dėžė be stogo jau stovi, suma 60t, mūryta rokų keramika, perdengimai gelžbetoniniai, sąramos irgi pirktos, ne lietos, nebent į žemės darbus sukišot, daugiau sunku įsivaizduot kas tiek kainavo g.gif kokį stogą dėsit?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 26, 07:17)
pala pala mūrija antrą aukšta ir jau 130t???? o plytos nepaauksuotos? biggrin.gif mūsų namas 240kv.m dėžė be stogo jau stovi, suma 60t,

tai va ir as nesuprantu,o jau viska pigiau darom blink.gif pamatai 22t. kainavo,blokeliai fibo 30t,perdengimo plokstes 29t.betonika 25t,HEB sijos 18t. nu ir plius visa kita ir darbas blink.gif as sakau taip atrodo nieko nieko,o va kai supliusuoji,tai nuotaika visai savaitei dingsta unsure.gif
nu,bet ka kitaip gi nebus
idejau i albumiuka projekta namuko koks tures buti,tai gal bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jordan: 26 liepos 2010 - 07:57
QUOTE(jordan @ 2010 07 26, 08:40)
tai va ir as nesuprantu,o jau viska pigiau darom blink.gif pamatai 22t. kainavo,blokeliai fibo 30t,perdengimo plokstes 29t.betonika 25t,HEB sijos 18t. nu ir plius visa kita ir darbas blink.gif as sakau taip atrodo nieko nieko,o va kai supliusuoji,tai nuotaika visai savaitei dingsta  unsure.gif
nu,bet ka kitaip gi nebus
idejau i albumiuka projekta namuko koks tures buti,tai gal bus aiskiau mirksiukas.gif

pažiūrėjau projektą, tai manau pigiai neprasisuksit biggrin.gif šiaip perdengimo plokščių suma labai didelė, kiek ten jų sukišot? pas mus 14 sudėjo, tai suma 7t tiktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2010 07 21, 16:22)
grįžom po atostogų ir vėl prie planavimų smile.gif kalbėjom su August vyrukais, tai jų privalumas ir yra, kad nereikės kelis kart per metus valyti - pasirenki pagal savo poreikius dydį ir kokį kartą per metus ar rečiau perteklinį dubmlą reik pašalinti  thumbup.gif

O kaina kokia tokio įrenginio (viso), be montavimo?

QUOTE(Kirkė @ 2010 07 21, 17:10)
Strigom su pamatų įrengimu doh.gif

4u.gif tikrai nekokia situacija 4u.gif

QUOTE(megen @ 2010 07 23, 12:09)
as tai isviso tyliu ,kiek pas mus lotuliukas.gif  6arai tik blush2.gif ,del to namas bus neperdidziausias... smile.gif nors realiai nzn kodel ,bet man tos zemes ir nereikia..nemegeja as eiti ,pjaut zole,kazka auginti ir pan.... smile.gif man daug svarbiau,kad tai butu kauno miestas,kad galeciau sest i mikruske ir nulekt kur man reikia...cia tikriausiai del to,kad nemegstu labai vairuoti blush2.gif  ax.gif

Na taip be mieste be mašinos sunku būtų.
Na mums teks taksauti vaikams biggrin.gif

Diskutavot dėl namukų, mūsų bus paprastutis, stačiakampis, vieno aukšto. Jau projektuojant mastom apie statybos išlaidas, o dėl šildymo - tai statysim pasyvų namą.
Ar kas čia tokius statotės?
Įdomu būtų išgirsti kas planuoja rekuperatorių. Ar jis iš ties geras produktas, ar tik gerai išreklamuotas g.gif
Papildyta:
p.s.
O dėl albumo, kol kas neturiu ką dėti, lauko nenufotografavau, iš architekto pirminio projektuko dar negavau.
Tai gal kai šiuos turėsiu prašysiuosi, nes kol kas tai nėra ką rodyti
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 25, 23:01)
taip jonučiuose smile.gif

tai aš dabar išgyvenu tą trijų nulių šoką, kas savaitę sumos belekokios išeina  ohmy.gif

console.gif bet paskui bus thumbup.gif

QUOTE(Silent night @ 2010 07 26, 09:13)
O kaina kokia tokio įrenginio (viso), be montavimo?

6 asmenim tik irenginys 5300 lt.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 25, 23:01)
taip jonučiuose smile.gif

mes prie antruju Jonuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 07 26, 09:48)
mes prie antruju Jonuciu  ax.gif

o kurioj pusėj? aš nelabai gaudausi kur tie rokeliai šalia jonučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 07 26, 09:13)
Įdomu būtų išgirsti kas planuoja rekuperatorių. Ar jis iš ties geras produktas, ar tik gerai išreklamuotas g.gif

Ar jūs suprantat kas yra rekuperatorius? blink.gif
Jis įeinančiam orui gražina didelę dalį išeinančio oro šilumos. Be rekuperatoriaus jums reikėtų normalios šildymo sistemos. Jei nenorit blogų kvapų namuose, ieškokit rekuperatoriaus su dvigubu plokšteliniu šilumokaičiu.
Atsakyti
QUOTE(New Mantas @ 2010 07 26, 10:15)
Ar jūs suprantat kas yra rekuperatorius?  blink.gif
Jis įeinančiam orui gražina didelę dalį išeinančio oro šilumos. Be rekuperatoriaus jums reikėtų normalios šildymo sistemos. Jei nenorit blogų kvapų namuose, ieškokit rekuperatoriaus su dvigubu plokšteliniu šilumokaičiu.

man rodos jūs pats nelabai suprantat kas yra rekuperatorius blink.gif
tai pirmiausia vėdinimo sistema, ir su rekuperatorium yra reikalinga normali šildymo sistema, rekuperatorius namų nešildo.
Atsakyti
QUOTE(New Mantas @ 2010 07 26, 10:15)
Ar jūs suprantat kas yra rekuperatorius?  blink.gif

g.gif g.gif
o kur aš rašiau apie tai, kad jis atstos šildymą blink.gif
Atsakyti