QUOTE(pagyvenus @ 2010 07 23, 23:55)
Mes papildomai šiltinom sienas iš vidaus, tai labai ilgai rinkausi informaciją apie visas purškiamas termoizoliacijas. Net buvau susikambinusi su keletu gamintojų ir kainas išsiaiškinusi. Gaila, kai nereikėjo - tai viską kažkur nukišau, ko gero jau nerasiu. Kiek dar liko atmintyje. Visos putos skirtomos į kietas ir minkštas (kietos atrodo prasideda nuo kažkur 50 kg/m3). Kietos yra atsparios tiek pelėsiams, tiek ir visokiems graužikams, nebijo drėgmės. Bet jų kaina didelė - jei neklystu pigiausiai buvau radusi 400 Lt/m3, o šiaip dauguna siūlo kažkur nuo 550 Lt/m3. Minkštų siūlo labai daug gamintojų - gamo puta. izoputa dar visokių, kaina jų labai įvairi. Bet dėl šitų tai radau visokių atsiliepimų ir paveiklsiukų - ir supelijusių, i nedapurkštų ertmių.
ačiū

ko gero teks pasilikt prie įprastinio varianto - akmens vatos. Timet klausimas, gal kam liko nuo savo sienų?
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 25, 09:47)
o kur jūsų namas rokeliuose? koks čia atstumas gaunasi tos kaiminystės?
tik mano namelis rokeliuose
QUOTE(jordan @ 2010 07 25, 19:47)
siandien vyras parode samata kiek mums siai dienai kainavo viskas

tai jau virsijam 50tukst.daugiau nei planavom

o dar antro auksto sienos tik kyla,aisku medziagos jau supirktos liko tik darbas,bet vis tiek negalvojau,kad tokiom sumom virsys musu paskaiciavimus,o tai kur dar stogas ir langai

nes gerai butu visa sita dar siemet pasidaryt

man jau baisu zinokit

o cia tik deze.vat ir pasitvirtina pasakymas,kad paskaiciavus gali padaugint is 2,tada tik gausi galutine suma,nes musu variantu dezes kaina gausis kaip tik dvigubai daugiau
užtai mes labai lengvai apsisprendėm dėl namo išplanavimo ir konstukcijos

kuo paprastesnis, tuo pigiau, užtai stogas pats papraščiausias dvišlaitis, ir namo forma stačiakampis
kalbat apie kvadratūrą - mūsų 150 kvadratų bendras namo užstatymo plotas, kartu su katiline, holu ir koridoriais. manau tikrai užteks, man pas mama 68 kvadratus užknisdavo tvarkytis

o čia dvigubai tiek vienai reiks ir dar sklypas didžiulis

ir dar šildymui išlaidos nemažos. Begalo gražu erdvės didelės, bet jas apšildyt, įrengt ir apstatyt baldais gerokai ne pagal mūsų kišenę. Ir dar neaišku kokia ateitis nusimato