Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(jordan @ 2010 07 23, 21:25)
o pas mus bus net 2 zidiniai,vienas svetainej,o kitas musu miegamajam  wub.gif
beja nuvaziavom i sklypa,pasivaiksciojau po pirma auksta ir biski nusivylus grizau verysad.gif visi reke,kad bus per didelis namas,kam mums tiek reikia,tik nesuprantu kur tos musu erdves blink.gif virtuve su valgomuoju,tai jau dabar matau,kad reiks atsisakyti salos,nors taip apie ja svajojau,nes kitaip tiesiog bus visko per daug ir trinsimes subinem doh.gif o darbo kambarys,tai isvis kazkokia zakamurke  verysad.gif nors 17kvm,bet kazkaip nesuprantu kur jie dingo,nes jau toks maziukas atrodo,tikrai ten tiek nebus,atrodo kad maximum 10kvm doh.gif

jooo ir pas mus kai padare pamatus vos nenugriuvau...kazkokia kamurke pasirode doh.gif ...bet ,kai pradejo sienos kilti,pertvaros ...viskas keiciasi atrodo daug daugiau ,dabar erdves...tikiu kai issilies monolitas , nusitinkuos,issidazys sienos bus is viso liuks... ax.gif tad nenusimink ,nes visos erdves dar pries akis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 23, 20:56)
erdvės pojūtis keisis dar ne kartą įrenginėjant namą, tikrąją erdvę pajusi kai jau bus ir sienos išdažytos ir grindys sudėtos  4u.gif

QUOTE(pingvikas @ 2010 07 23, 21:07)
jordan, 17 kvadratų tai nemažai...musų "salionas" bute ~17 kvadratų...ir normaliai...gal kai užsitinkuos, lubos užsidės kitoks vaizdelis pasidarys...

QUOTE(megen @ 2010 07 23, 21:09)
jooo ir pas mus kai padare pamatus vos nenugriuvau...kazkokia kamurke pasirode doh.gif ...bet ,kai pradejo sienos kilti,pertvaros ...viskas keiciasi atrodo daug daugiau ,dabar erdves

nu tikiuosi labai to blink.gif nes biski nusivyliau visom statybom verysad.gif atrodo tiek vargau prie projekto,o cia viskas blogai doh.gif dar man sako taip atrodo,nes grindys issikels gan stipriai,o kadangi dabar lubos ~3 metrai,tai taip ir suvalgo ta erdve,niu labai tikiuosi,kad taip ir bus
bet vyras sako,jei statytumem dar viena nama,tai mazu maziausiai 600kvm biggrin.gif nes ir jam kazkaip ankstokai viskas atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jordan: 23 liepos 2010 - 21:52
Labas visoms, seniai čia dalyvauju skaitau, kartais parašau, labai noriu mūsų statomo namuko foto sukelti ir kitų pažiūrėti, kaip patekti į albumuką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 07 23, 22:51)
bet vyras sako,jei statytumem dar viena nama,tai mazu maziausiai 600kvm biggrin.gif nes ir jam kazkaip ankstokai viskas atrodo

aš pamenu kai mano tėvai statėsi namą prieš porą metų, namo dydis 500kv, tai kai sumurijo namo pirmą aukštą, mama vaikšto ir sako: tėvai mes visiški durneliai, nebus kur stalo valgomojo pastatyt lotuliukas.gif o tos erdvės dydis beveik 80kv, stalas netilps niekaip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, su tom erdvem ir as jau susiduriau. Kai projektavome, tai tipo suprojektavo 40 kv m. saliona. Nu galvoju, bus super. Ivertinau, kad pas mus bute salionas 19 kv, tai dvigubas bus pats tas. Ir staiga ziuriu, kad tos erdves name salione nerandu. Nu rupuze, tai cia tuose kvadratuose stovi kaminas, kolona, zidinys, kurie dalina erdve beveik per puse. Ziuriu, kad turiu tokio pat dydzio saliona kaip bute, nu nafik. Erkeris, kuriame norejau statyti dideli stala irgi kazkoks mazas atrodo. Atrodo, tu kvadratu name nemazai, ale nesuprantu kur jie sulinde blink.gif .

Kazkas klause kokios musu plytos, tai jos Desimpel. Pirkom is perkistatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 23 liepos 2010 - 22:52
QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 01:13)
labai įdomu būtų išgirst atsiliepimų apie šiltinimą putom. Mes dar nešiltinom, tai labai domiuosi šituo būdu. Kiek kainavo ir kokia šiltinimo garantija ir pan. Man kažkaip panašu į makrofleksą  doh.gif Dar kaip suprantu ūkininko sodyba? Čia tiek daug narių, kad nebepamenu nei savo kaimynkų nei pas ką koks namas  doh.gif  doh.gif

QUOTE(megen @ 2010 07 23, 10:25)
sveika... 4u.gif  del siltinimo putom ir mes labai svarstom,net nzn ...bet pasigirsta yvairiu nuomuoniu,kad grauzikai jei issimeta isgrauzia,pradeda pelyti,labai degus ir t.t.... g.gif kiek zinau vatos ir putu kana siai dienai praktiskai ta pati.... g.gif gal kas dar pakomentuos pliusus ir minusus? mirksiukas.gif

Mes papildomai šiltinom sienas iš vidaus, tai labai ilgai rinkausi informaciją apie visas purškiamas termoizoliacijas. Net buvau susikambinusi su keletu gamintojų ir kainas išsiaiškinusi. Gaila, kai nereikėjo - tai viską kažkur nukišau, ko gero jau nerasiu. Kiek dar liko atmintyje. Visos putos skirtomos į kietas ir minkštas (kietos atrodo prasideda nuo kažkur 50 kg/m3). Kietos yra atsparios tiek pelėsiams, tiek ir visokiems graužikams, nebijo drėgmės. Bet jų kaina didelė - jei neklystu pigiausiai buvau radusi 400 Lt/m3, o šiaip dauguna siūlo kažkur nuo 550 Lt/m3. Minkštų siūlo labai daug gamintojų - gamo puta. izoputa dar visokių, kaina jų labai įvairi. Bet dėl šitų tai radau visokių atsiliepimų ir paveiklsiukų - ir supelijusių, i nedapurkštų ertmių.
Žodžiu aš pasirinkau ekovatą - pripūtė šį pavasarį iš vidaus po gipso plokšte. Turim termovizines nuotraukas praėjusios žiemos, prieš darant apdailą. Laukiam kitos žiemos ir pasidarysim nuotraukas po apdailos ž pažiūrėsim kiek davė tas papildomas šiltinimas ir plyšių užkamšymas.

QUOTE(jordan @ 2010 07 23, 21:25)
o pas mus bus net 2 zidiniai,vienas svetainej,o kitas musu miegamajam  wub.gif
beja nuvaziavom i sklypa,pasivaiksciojau po pirma auksta ir biski nusivylus grizau verysad.gif visi reke,kad bus per didelis namas,kam mums tiek reikia,tik nesuprantu kur tos musu erdves blink.gif virtuve su valgomuoju,tai jau dabar matau,kad reiks atsisakyti salos,nors taip apie ja svajojau,nes kitaip tiesiog bus visko per daug ir trinsimes subinem doh.gif o darbo kambarys,tai isvis kazkokia zakamurke  verysad.gif nors 17kvm,bet kazkaip nesuprantu kur jie dingo,nes jau toks maziukas atrodo,tikrai ten tiek nebus,atrodo kad maximum 10kvm doh.gif

QUOTE(jordan @ 2010 07 23, 22:51)
nu tikiuosi labai to  blink.gif nes biski nusivyliau visom statybom verysad.gif atrodo tiek vargau prie projekto,o cia viskas blogai  doh.gif dar man sako taip atrodo,nes grindys issikels gan stipriai,o kadangi dabar lubos ~3 metrai,tai taip ir suvalgo ta erdve,niu labai tikiuosi,kad taip ir bus

tu palauk kol apdailą pradės daryti - tada pamatysi, kiek ten erdvės. Žiūrėk bus kaip man - kai statė vis mažai atrodė, o dabar vaikštau ir galvoju, "nu kam man tiek tos vietos reikia" doh.gif
Atsakyti
Gamo puta mes pusim Roku blokeliu nama iš išorės, dabar padarytas karkasas ant viso namo, idėčiau foto bet nepatenku i albumą, tikrai nedažnas taip šiltina namus, o ir apdaila paskui jau ne klinketis o lenteles arba plokštės, mes jau stogą iš vidaus gamo puta pūtėm.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 07 23, 23:58)
Gamo puta mes pusim Roku blokeliu nama iš išorės, dabar padarytas karkasas ant viso namo, idėčiau foto bet nepatenku i albumą, tikrai nedažnas taip šiltina namus, o ir apdaila paskui jau ne klinketis o lenteles arba plokštės, mes jau stogą iš vidaus gamo puta pūtėm.

ar patenkinti ta vata? vis masta ir truputi baisus tas nestandartinis sprendimas smile.gif norėčiau stogą apšiltinti sandariai....
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 07 23, 22:55)

tu palauk kol apdailą pradės daryti - tada pamatysi, kiek ten erdvės. Žiūrėk bus kaip man - kai statė vis mažai atrodė, o dabar vaikštau ir galvoju, "nu kam man tiek tos vietos reikia"  doh.gif

oi.kad tik taip ir butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 24, 00:37)
ar patenkinti ta vata? vis masta ir truputi baisus tas nestandartinis sprendimas smile.gif norėčiau stogą apšiltinti sandariai....

Del stogo labai patenkinti, uzsandarino per diena ir pamirsta, nes niekas nebus taip sandaru kaip tokia puta, del namo apiputimo tai tikrai nelabai standartinis sprendimas, bet manau irgi busim patenkinti, gausis ventiliuojamas fasadas.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 07 24, 08:29)
Del stogo labai patenkinti, uzsandarino per diena ir pamirsta, nes niekas nebus taip sandaru kaip tokia puta, del namo apiputimo tai tikrai nelabai standartinis sprendimas, bet manau irgi busim patenkinti, gausis ventiliuojamas fasadas.

man ir įdomu ar ta vata užpūstas stogas kvėpuoja, ar nesirinks rasa g.gif kokia kaina tos vatos?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 07 24, 09:55)
man ir įdomu ar ta vata užpūstas stogas kvėpuoja, ar nesirinks rasa  g.gif kokia kaina tos vatos?

Jis kvėpuoja, nes yra atvirų porų, mums kainavo 150 kv. stogas netoli 8 tūkst.Pūtė ant tyvek plėvelės, o paskui jau skarda.
Atsakyti