Nu nieko nesuprantu,taip vėlai galva susisuko.Reikia jūrai daiktus krautis .Mano nuotraukos po kol kas lieka tame public home.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 23, 00:47)
Nu nieko nesuprantu,taip vėlai galva susisuko.Reikia jūrai daiktus krautis .Mano nuotraukos po kol kas lieka tame public home.
man rodo, kad public nėra jokio albumo ir jokios nuotraukos
labai įdomu būtų išgirst atsiliepimų apie šiltinimą putom. Mes dar nešiltinom, tai labai domiuosi šituo būdu. Kiek kainavo ir kokia šiltinimo garantija ir pan. Man kažkaip panašu į makrofleksą

QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 00:35)
AČIŪ

Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 01:13)
man rodo, kad public nėra jokio albumo ir jokios nuotraukos
labai įdomu būtų išgirst atsiliepimų apie šiltinimą putom. Mes dar nešiltinom, tai labai domiuosi šituo būdu. Kiek kainavo ir kokia šiltinimo garantija ir pan. Man kažkaip panašu į makrofleksą
Dar kaip suprantu ūkininko sodyba? Čia tiek daug narių, kad nebepamenu nei savo kaimynkų nei pas ką koks namas

Jo ūkininko sodyba.Bet ir mes norėjome daugiau žemės,todėl kėlėmės toliau.Jeigu mažiau,tai Vilniuje turime sklypą trisdešimties arų Mažojoje riešėje.Mokykla pėsčiomis.Bet mums kažkaip mažokas slypas buvo,todėl susiradome didesnį

ooo koks didingas namas turėtų būt
Nors mano skonio tik pirma nuotrauka, kitose tam tikros detalės
Dar labai patiko svetainė su židiniu ir ratu vietoj šviestuvo
Bet šiaip ploto afigenai daug
erdvės ir aš daug norėčiau 
Papildyta:
bet vistiek man labai labai įdomu apie tą šiltinimą
kaži kaip suvest reiktų MB ir TB
maniškis irgi viskuo pats rūpinasi, užtai aš čia ir konsultantė nekokia
O kiek arų sklypas? Mes irgi ūkininkai, tai neįsivaizduoju kaip reiks sužiūrėt ir sutvarkyt 59 arus
man dabar nuo kelių arų jau stogą rauna, pati ir žolę pjaunu ir su trimeriu apeinu, o žiemą sniegą kasuos
jaučiu pravažiuojantiems vaizdelis geras: žiema boba su šiupeliu, vasarą su trimeriu

Papildyta:

QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 01:53)
ooo koks didingas namas turėtų būt
Nors mano skonio tik pirma nuotrauka, kitose tam tikros detalės
Dar labai patiko svetainė su židiniu ir ratu vietoj šviestuvo
Bet šiaip ploto afigenai daug
erdvės ir aš daug norėčiau 
Papildyta:
kaži kaip suvest reiktų MB ir TB
maniškis irgi viskuo pats rūpinasi, užtai aš čia ir konsultantė nekokia
O kiek arų sklypas? Mes irgi ūkininkai, tai neįsivaizduoju kaip reiks sužiūrėt ir sutvarkyt 59 arus
man dabar nuo kelių arų jau stogą rauna, pati ir žolę pjaunu ir su trimeriu apeinu, o žiemą sniegą kasuos
jaučiu pravažiuojantiems vaizdelis geras: žiema boba su šiupeliu, vasarą su trimeriu

Papildyta:

Nu pas mus 1ha ir 25 arai.O kur gyvenate?Pas mus po kol kas uošvis name gyvena padeda.Tai ir žolę pjauna ir dar sugrėbia

Mes Vilniuje turėjome butą,tai viską darėme moderniai.Tai dabar atsikandome ir norime šilto jaukaus klasikinio stiliaus.
Nuotraukos ,kur vonios lietom kriauklėm jau nebeįkandma ir mums

Man tai ten kaip muziejuj kokiam
Kazkaip truksta jaukumo,namu silumos,na bent man taip,noretusi kazko paprastesnio
Mergaites,kurios darysit zidini,ar visos galvojat ir ortakius vedziotis ?

QUOTE(rasaar @ 2010 07 23, 03:42)
vedžiosim, gaila šilumą per kaminą leisti, židinys manau super tarnaus, kai lauke bus tokia temperatūra, kad lauke šilčiau nei namie

dar kaip alternatyvų šildymo būdą planuojam kondicionierius inverterius statyti, aš tai kaifuoju nuo minties, kad spust mygtuką ir šyla namas

Papildyta:
dar kažkas klausė apie šiltinimą putplasčiu, tai šiltinsim mes juo, tuo pilkos spalvos laukiniu

Nu šaunuolės mergaitės, kiek nuotraukų pridėjot į albumą
Ta proga ir aš šviežesnių įmečiau
Greisi, Statybininke optimiste, labai gražios plytos
Kokios, iš kur, po kiek?
Mergina05, kur jūs statot? Labai panašus namukas šalia mūsų kyla
Gal kaimynės būsim

Greisi, Statybininke optimiste, labai gražios plytos

QUOTE(rasaar @ 2010 07 23, 02:42)
Man tai ten kaip muziejuj kokiam
Kazkaip truksta jaukumo,namu silumos,na bent man taip,noretusi kazko paprastesnio

Mes darysim židinį, dėl ortakių dar nežinau. Turiu mintį statyti kapsulę su vandens kontūru, nereiktų ortakių - jungtųsi prie bendros sistemos, bet visų niuansų dar nežinau.
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 07 23, 08:29)
Gal kaimynės būsim 

statomės garliavoje, jonučiuose
QUOTE(rasaar @ 2010 07 23, 02:42)
butinai vedziosim

QUOTE(mergina05 @ 2010 07 23, 07:59)
statomės garliavoje, jonučiuose
mes irgi, tai turbūt jūsų namukas man matytas