Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(pingvikas @ 2010 07 23, 10:15)
ačiū už kontaktus 4u.gif
apžiūrnėju visas nuotraukas...gražu, smagu...o kai kur ir pavydėtina, kad jau tiek padaryta smile.gif

man labai patiko jusu namuko isplanavimas... toks miniatiurinis ir paparastas atrodo... o fasadai tai galingi.. i auksti kazkaip iskeltas labai atrodo..
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2010 07 23, 10:32)
Na Jus saunuoles mergaites, bites darbininkes turincios ir norincios tureti didelius sklypus, pas mus 13, o as galvoju, kad man per didelis, nes norisi ne tik aplink nama begti  4u.gif

As ir galvoju kur man ta domogintare girdeta... o gi jos sklypas medeinos kvartale biggrin.gif

cha cha tai galesiu tavo namo staybas stebeti kiekviena diena biggrin.gif ryte paziuresiu ir vakare paziuresiu nes i darbeli pirmyn atgal pro jus varysiu..

kazin kuri sklypa issirinkot ar gerai matysis nuo Varzupio gatves?? bigsmile.gif

bet ir projekto koks grozis jusu... toks svajoniu namelis man pasirode, labai grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 23 liepos 2010 - 10:57
QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 10:56)
blink.gif nieko sau  doh.gif jaučiu teks ir man su točke palakstyt  verysad.gif
o kaip per dvi dienas betonas neužstingo?

nzn kaip ten jie betonuoja,bet viskas atrode grazu,vakar vakare buvau nuvaziavus pazet... :)dar palaistem betona...atrode puikiai viskas islyginta... ax.gif ,istikro mes is kaustos nesenai emem betona su kriause ir siurbliu pamatam,tai kaina buvo netgi labai padori,bet ko cia taip uzsikosejo tai nesuprantu g.gif ,dabar mb pasikankins pora dienikiu,bet sutaupys apie 2500t. smile.gif
Atsakyti
sveikos

nu ir snekos thumbup.gif

musu 9,2a. bet manau man uzteks visko,nes kaip reiks aplink 3 vaikus apsokt tai kiemui mazai laiko liks biggrin.gif

Atsakyti
as tai isviso tyliu ,kiek pas mus lotuliukas.gif 6arai tik blush2.gif ,del to namas bus neperdidziausias... smile.gif nors realiai nzn kodel ,bet man tos zemes ir nereikia..nemegeja as eiti ,pjaut zole,kazka auginti ir pan.... smile.gif man daug svarbiau,kad tai butu kauno miestas,kad galeciau sest i mikruske ir nulekt kur man reikia...cia tikriausiai del to,kad nemegstu labai vairuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 23, 11:56)
man labai patiko jusu namuko isplanavimas... toks miniatiurinis ir paparastas atrodo... o fasadai tai galingi.. i auksti kazkaip iskeltas labai atrodo..
Papildyta:
As ir galvoju kur man ta domogintare girdeta... o gi jos sklypas medeinos kvartale biggrin.gif

cha cha tai galesiu tavo namo staybas stebeti kiekviena diena biggrin.gif ryte paziuresiu ir vakare paziuresiu nes i darbeli pirmyn atgal pro jus varysiu..

kazin kuri sklypa issirinkot ar gerai matysis nuo Varzupio gatves??  bigsmile.gif

bet ir projekto koks grozis jusu... toks svajoniu namelis man pasirode, labai grazus.

Nu va, kai matysi kada stovi juoda masina, tai stok, susipazinsim, o musu sklypas is Varzupio gatves puses, toje puseje dabar du namai kyla, tai musu tas kur dar pamatai, prie tos buvusios sodybos. Prasom stebeti ir laukiu komentaru ax.gif
O del aru, man ir buvo labai aktualu, kad mokykla salia butu, nes zinau, kaip sunku, kai esi priristas vaikus suvezioti, o musiskis gales keltis 20 min pries pamokas
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 07 23, 09:34)
mes irgi, tai turbūt jūsų namukas man matytas rolleyes.gif jūs pirmieji toj naujoj gatvėj? Kaip jinai vadinasi?

taip tas pats, ale greitai išrišot lotuliukas.gif doh.gif gatvė dar be pavadinimo, kurioje vietoje tavo namas?

QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 10:05)
mes Rokeliuose, ne taip ir toli nuo tavęs. o kurioj Garliavos vietoj esat?
mergina05 kiek papildomai nuoma betono siurblio? mes grindų liejimui žadam pirkt betona, bet iš kriaušės neprinešiosi, tad teks imt dar ir siurblį.

esame jonučiuose II.
yra kriaušės su siurbliais, pasidomėkit, netūrėtų labai baisiai daug tokia kriaušė kainuoti. šitas siurblys kur nuotraukuose kainuoja nemažai, nes didžiausias lietuvoje jis turbūt, šiaip mums su juo pasisekė, galiu pasakyt tik tiek smile.gif
mes grindis betonuoti samdysim žmones, kurie ten pils betona iš kriaušė per siurblį ir su lazeriais ten kažkaip lygins, žiūrės, kad būtų lygu gražu smile.gif mb papasakojo tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 07 23, 11:32)
O del aru, man ir buvo labai aktualu, kad mokykla salia butu, nes zinau, kaip sunku, kai esi priristas vaikus suvezioti, o musiskis gales keltis 20 min pries pamokas

drinks_cheers.gif mum irgi labai aktuali buvo infrastruktūra...prioritetas buvo dėl vaikų (darželių, mokyklų, susisiekimo)
Atsakyti
dėl sklypo dydžio ir vietos, tai pas mus 12 arų, netoli mokykla, darželis, jokios labai judrios gatvės, tai ir buvo prioritetai renkantis namo vietą.
Atsakyti
Na, mum pasirinkimo dėl sklypo nebuvo, kokį gavom dovanų tokį ir turim smile.gif Būsim vaikų taksistais doh.gif Jau dabar kol nuvežu vaiką į darželį ir pati į darbą, ir vakare tuo pačiu maršrutu padarau 40 km doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 07 23, 10:24)
pas mus irgi mazas sklypukas tik 12a, as su mielu noru buciau kokius 30a uzturejus  ax.gif bet gerai ir tiek,vis savas lopinelis  wub.gif
beja tuoj su mazyle vaziuosim iki sklypo  clap.gif  clap.gif paskuti kart ten buvau,kai tik pamatus buvo islieje,jau taip noriu gyvai pamatyt tas kylancias sienas  wub.gif

lotuliukas.gif jus cia savo tokius mazus sklypukus vadinat, tai mums su savo vos 6 ariuku is vis tada pasislept doh.gif Yra kaip yra,nieko nepadarysi,kartais to nepasirinksi mirksiukas.gif gvenam kol kas su viltim ,kad ateityj gal kaimynai parduos savo zemes lopineli,tai nors kazka tada galesim,o dabar teks tenkintis tuo ka turim ir savo gelynelius ir viska kazkaip italpdint ax.gif
O Greisi vietele tai is vis pasaka,mano MB svajone,salia tureti kokia "bala" thumbup.gif
Del to zidinio tai mes niekaip neapsisprendziam, nes bus keito kuro katilas,dujos,tai jei dar pinigus kist i ta ortakiu vedziojima ir visa kita,atrodo biski jau per daug gal butu doh.gif bet va to ir gaila,kad per kamina visa siluma iseina. Bet kita vertus sako kad kai is tu ortakiu pucia ta silta ora,labai oras tersiasi,jei baltos uzuolaidos kambariuose tai pilkos pasidaro,nebent filtrus kazkokius stato,bet tai vel papildomi pinigai doh.gif Na nezinau,jei turetume tik dujas,tai net nesvarstyciau,bet kai bus kietas dar tai nezinau kaip geriau ir padaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 07 23, 12:12)
Bet kita vertus sako kad kai is tu ortakiu pucia ta silta ora,labai oras tersiasi,jei baltos uzuolaidos kambariuose tai pilkos pasidaro,nebent filtrus kazkokius stato,bet tai vel papildomi pinigai  doh.gif

juodas jumoras: užtat nekabinkim baltų užuolaidų, nesimatys ir dulkių doh.gif biggrin.gif
planuojamas židinys ir pas mus, tik ar su ortakiais ar be jų dar neįsivaizduoju ax.gif matau tik viziją jo prieš akis...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 23, 10:56)
o fasadai tai galingi.. i auksti kazkaip iskeltas labai atrodo..

fasadai čia tik atrodo nerealūs, šiaip bus struktūra dedama... o aukštis irgi neišsišoks...tik stogas bus pakankamai ploksčias, ir prasides ne nuo 0,9 m kambario sienos auksčio, o nuo 1,8 atrodo...
Atsakyti