Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (10 tema)

QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 23, 02:06)
Nu pas mus 1ha ir 25 arai.O kur gyvenate?Pas mus po kol kas uošvis name gyvena padeda.Tai ir žolę pjauna ir dar sugrėbia  blush2.gif
Mes Vilniuje turėjome butą,tai viską darėme moderniai.Tai dabar atsikandome ir norime šilto jaukaus klasikinio stiliaus.
Nuotraukos ,kur  vonios lietom kriauklėm jau nebeįkandma ir mums  smile.gif

mes Rokeliuose, ne taip ir toli nuo tavęs. o kurioj Garliavos vietoj esat?
Ir vis tik man baisiai įdomu dėl to apšiltinimo ax.gif gal gali vyro paklaust kokie privalumai, ir kokia kvadrato kaina 4u.gif
Papildyta:
mergina05 kiek papildomai nuoma betono siurblio? mes grindų liejimui žadam pirkt betona, bet iš kriaušės neprinešiosi, tad teks imt dar ir siurblį.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 07 22, 21:56)
buvo bala, dabar padarėm kūdrą. rolleyes.gif
Gruntas prastas. Geologai sako, kad silpnas, nors MB iki šiol neišsiaiškino, kas slepiasi po tuo žodžiu "silpnas"  g.gif ir todėl apmaudu. O pas kaimyną kitoje gavės pusėje- gruntas geras. Vat ir nedaryk geologinių tyrimų, kaip kad kiti sako.  unsure.gif

kristinka_ 2010 maniškis jaučiasi tau skolingas. Sakė paklaust, kaip atsilyginti už ištisą paskaitą  smile.gif  ax.gif

nu tink nejuokinkit manes... realiai as jums nieko nepaejau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 23, 01:13)
man rodo, kad public nėra jokio albumo ir jokios nuotraukos
labai įdomu būtų išgirst atsiliepimų apie šiltinimą putom. Mes dar nešiltinom, tai labai domiuosi šituo būdu. Kiek kainavo ir kokia šiltinimo garantija ir pan. Man kažkaip panašu į makrofleksą  doh.gif Dar kaip suprantu ūkininko sodyba? Čia tiek daug narių, kad nebepamenu nei savo kaimynkų nei pas ką koks namas  doh.gif  doh.gif

sveika... 4u.gif del siltinimo putom ir mes labai svarstom,net nzn ...bet pasigirsta yvairiu nuomuoniu,kad grauzikai jei issimeta isgrauzia,pradeda pelyti,labai degus ir t.t.... g.gif kiek zinau vatos ir putu kana siai dienai praktiskai ta pati.... g.gif gal kas dar pakomentuos pliusus ir minusus? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jus cia ir priraset.. smile.gif nespeju skaityti, o darbe uzsikasusi ner ne kada.. cia parasyti..

mes irgi siltinsim putu polistirolu... kiek zinau mums kvadratas apie 25-30lt kainuos cia darbas.. mano pusbrolis situo uzsiima tai jis padarys greiciausiai.. tikslaiu priversiu padaryti..

bet tai kaip fainai toms merginoms kur statomes dideliuose sklypuose, mes irgi norejom bent 50 aru.. bet tokio padorioj vietoj negalejom ipirkti, tai isejo tik 10 aru sklypukas..
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 07 23, 10:25)
sveika... 4u.gif  del siltinimo putom ir mes labai svarstom,net nzn ...bet pasigirsta yvairiu nuomuoniu,kad grauzikai jei issimeta isgrauzia,pradeda pelyti,labai degus ir t.t.... g.gif kiek zinau vatos ir putu kana siai dienai praktiskai ta pati.... g.gif gal kas dar pakomentuos pliusus ir minusus? mirksiukas.gif

irisas ,del betono mes dabar juodgrindes betonuojam,buvom kaustoj uzvakar tai kai uzsikosejo kriause su siurbliu apie 3t. tai mano mb pasake na jau ne...pasieme pora darbininku,maiso su maisykle pila patys doh.gif lotuliukas.gif ,bet per 2d.jau ir baigs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 07 23, 10:30)
irisas ,del betono mes dabar juodgrindes betonuojam,buvom kaustoj uzvakar tai kai uzsikosejo kriause su siurbliu apie 3t. tai mano mb pasake na jau ne...pasieme pora darbininku,maiso su maisykle pila patys doh.gif  lotuliukas.gif ,bet per 2d.jau ir baigs... biggrin.gif

blink.gif nieko sau doh.gif jaučiu teks ir man su točke palakstyt verysad.gif
o kaip per dvi dienas betonas neužstingo?
Atsakyti
ačiū už kontaktus 4u.gif
apžiūrnėju visas nuotraukas...gražu, smagu...o kai kur ir pavydėtina, kad jau tiek padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 07 23, 09:25)
bet tai kaip fainai toms merginoms kur statomes dideliuose sklypuose, mes irgi norejom bent 50 aru.. bet tokio padorioj vietoj negalejom ipirkti, tai isejo tik 10 aru sklypukas..

pas mus irgi mazas sklypukas tik 12a, as su mielu noru buciau kokius 30a uzturejus ax.gif bet gerai ir tiek,vis savas lopinelis wub.gif
beja tuoj su mazyle vaziuosim iki sklypo clap.gif clap.gif paskuti kart ten buvau,kai tik pamatus buvo islieje,jau taip noriu gyvai pamatyt tas kylancias sienas wub.gif
Atsakyti
GREISI... as tau juodai pavydzio to sklypo... blush2.gif sitoks plotas, o dar ir ezeras.. nu truksta zodziu... kad man nors puse tiek biggrin.gif

mes isrgi nusprende esam betonuoti grindis patys, juk cia visai neskubis dalykas...ir sau po biski galima...
Atsakyti
Na Jus saunuoles mergaites, bites darbininkes turincios ir norincios tureti didelius sklypus, pas mus 13, o as galvoju, kad man per didelis, nes norisi ne tik aplink nama begti 4u.gif
Atsakyti
o aš pavydžiu turinčioms 10 arų. patikėkit kiek darbelio reikia įdėt į didelį sklypą wacko.gif nespėjau vieno galo sutvarkyt, žiūrėk jau kitas rankos prašo doh.gif Todėl sakiau pas mane bus žolė, keletą krūmų gražiai žydinčių ir daržas, gėlynas bus supermažas biggrin.gif
Atsakyti
tikrai šaunuolės dėl didesnių sklypų, pritariu drinks_cheers.gif
mūsų sklypukas irgi nedidelis palyginus, 9 arų nėra..bet apžiūrėti bus ir taip darbo...juolab kad kai dirbantys esam kol kas...į senatvę kelsimes ūkininkauti į hektarus, o dabar užteks šitiek smile.gif
Atsakyti