Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(angel08 @ 2010 08 02, 09:44)
man tavo grafikelis labai jau panasus i nestukini mirksiukas.gif  galima izvelgti trifaziskuma smile.gif  linkiu pamatyti II

Ech... Kad tavo zodziai Dievui i ausi...
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Grįžau pagaliau po vestuvių bigsmile.gif Atšokom smagiai ir pakartot norėtusi ax.gif

BT mėginau matuoti per visus stresus ir matosi kaip mano BT šokinėjo, kaip kokia kardiograma hihihi.gif Tik šiandien jau normaliai, kai tikrai gerai išmiegota ir pailsėta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as kolkas iskenciau BT nematavus smile.gif nors ryte norejosi ciupti termometra
laukiancioms O linkiu jos sulaukti
Neirida, gal tiesiog O bus velyva g.gif
sulaukusioms O linkiu nesileisti zemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 02, 09:40)
Kiek zinau pasisalina g.gif O kodel cia taip sumastei?

Paskaiciau straipsniuka, kad geriau 800, ir dar gerti vitamino B kompleksa, bijau, kad nebutu per mazai, nes ir siaip man kartais nori mazakraujyste prirasyti, tai dabar daug skysciu pumpuoju, tai daug isplauna mane jie biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nuo sian pradejau jau matavimus ax.gif

Laukiancioms O linkiu ko greiciau jos sulaukti, o einancioms i pabaiga pamatyti II drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal as cia ir nelabai i tema ir gal ir dunas klausimas, bet kazkaip cia kazkur paskaiciau ir iskilo klausimuks: buna dar ir taip, kad nors ir ivyksta mm, bet nebuna ovuliacijos?

Nes kiek is mokyklos atsimenu, jeigu jau prasideda mm, - vadinasi ovuliacija buvo, tik kiausinelis nesusitiko su spermiukais, ar del kt priezasciu neisitvirtino ir per mm pasisalina...
o cia kazkur suradau toki zodi kaip "anovuliacija" g.gif
Gal kuri zinot kada/kodel ir apskritai kas tai yra? blush2.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 12:25)
Gal as cia ir nelabai i tema ir gal ir dunas klausimas, bet kazkaip cia kazkur paskaiciau ir iskilo klausimuks: buna dar ir taip, kad nors ir ivyksta mm, bet nebuna ovuliacijos?
Nes kiek is mokyklos atsimenu, jeigu jau prasideda mm, - vadinasi ovuliacija buvo, tik kiausinelis nesusitiko su spermiukais, ar del kt priezasciu neisitvirtino ir per mm pasisalina...
o cia kazkur suradau toki zodi kaip "anovuliacija"  g.gif

Anovuliacija-kai O neįvyksta visai. mmm bet kuriuo atveju ateis, nes per mmm pasišalina susiformavusi gimdos gleivinė, pas mane anovuliacinių oi kiek buvo, visi baigdavosi mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 02 rugpjūčio 2010 - 11:51
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 11:51)
Anovuliacija-kai O neįvyksta visai. mmm bet kuriuo atveju ateis, nes per mmm pasišalina susiformavusi gimdos gleivinė, pas mane anovuliacinių oi kiek buvo, visi baigdavosi mmm

O del kokiu priezasciu anovuliaciniai ivyksta? Ir jeigu taip nutinka, matuojant BT galima ta suzinot ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 13:31)
O del kokiu priezasciu anovuliaciniai ivyksta? Ir jeigu taip nutinka, matuojant BT galima ta suzinot ar kaip?

kodėl tai įvyksta neaišku tiksliai. gal kiaušinėlis nesusiformuoja, gal jis nekokybiškas būna, o gal organizmas nepagamina pakankamai homono,kad ovyliuotum, tai tada užsilikęs kiaušinėlis ir cista gali pavirsti. BT tokius ciklus gerai parodo. Vienas mano:
user posted image

tiesiog nėra cikliškumo: žema BT pirmoj fazė, ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros fazių, daug "šuolių"....
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 12:44)
kodėl tai įvyksta neaišku tiksliai. gal kiaušinėlis nesusiformuoja, gal jis nekokybiškas būna, o gal organizmas nepagamina pakankamai homono,kad ovyliuotum, tai tada užsilikęs kiaušinėlis ir cista gali pavirsti. BT tokius ciklus gerai parodo.
tiesiog nėra cikliškumo: žema BT pirmoj fazė, ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros fazių, daug "šuolių"....

Tai gal ir man praeita menesi kazkas tokio buvo, nes irgi sokinejo kaip kardiograma grafikelis.... g.gif tik tiek, kad OT buvo parodes II ryskias juosteles... tai turbut tiesiog siaip sokinejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 13:49)
Tai gal ir man praeita menesi kazkas tokio buvo, nes irgi sokinejo kaip kardiograma grafikelis....  g.gif  tik tiek, kad OT buvo parodes II ryskias juosteles... tai turbut tiesiog siaip sokinejo  g.gif

nu jei OT buvo teigiamas, tai nemanau, kad anovuliacinis, tik kažkas negerai su antros fazės hormonais, arba PRASTAI miegodavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 01, 20:20)
Mergicos,  mano O irgi kažkur ....Nors BT dar truputį smuktelėjo, vakarykštis OT toks ne teigiamas, bet šiandien jau blankus visai, man max teigiamą rodydavo 2 dienas. Darau tuos jaustresnius, tai jei šie užfiksavo tą O tokią tai tas 30 niekada man nieko ir neparodytų  g.gif
Antras nuo apačios vakarykštis (ale teigiamas) apatinis-šiandien, kuris tikejausi visai nuryškės  g.gif

Jei OT taip ir neparyskeja iki teigiamo (kaip reikalauja informacinis lapelis), bet yra akivaizdus ryskejimas ir blankimas, tuomet teigiamu vadiname ryskiausia OT. Ypac, jei tai sutampa su BT. Manau,kad ryt gali kilti ir vakaryksti OT galesi vesti i programa kaip teigiama OT. O kokio jautrumo tas jautresnis OT? Gal tau dar jautresniu reikia.
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 10:25)
buna dar ir taip, kad nors ir ivyksta mm, bet nebuna ovuliacijos?

Taip. Del laikino ar ilgalaikio hormonu sustreikavimo. Ivairiu hormonu disblansas gali lemti O nebuvima, taip pat fiziologines priezasts.
Papildyta:
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 11:49)
Tai gal ir man praeita menesi kazkas tokio buvo, nes irgi sokinejo kaip kardiograma grafikelis....  g.gif  tik tiek, kad OT buvo parodes II ryskias juosteles... tai turbut tiesiog siaip sokinejo  g.gif

Teigiamas OT negarantuoja O.

Uz O atsakingi daugelis hormonu, o OT "gaudo" tik viena is ju. Bet tai cia jau retesni atvejai, kad OT teigiamas, o O neivykus.
Atsakyti