QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 01, 20:20)
Mergicos, mano O irgi kažkur ....Nors BT dar truputį smuktelėjo, vakarykštis OT toks ne teigiamas, bet šiandien jau blankus visai, man max teigiamą rodydavo 2 dienas. Darau tuos jaustresnius, tai jei šie užfiksavo tą O tokią tai tas 30 niekada man nieko ir neparodytų
Antras nuo apačios vakarykštis (ale teigiamas) apatinis-šiandien, kuris tikejausi visai nuryškės
Jei OT taip ir neparyskeja iki teigiamo (kaip reikalauja informacinis lapelis), bet yra akivaizdus ryskejimas ir blankimas, tuomet teigiamu vadiname ryskiausia OT. Ypac, jei tai sutampa su BT. Manau,kad ryt gali kilti ir vakaryksti OT galesi vesti i programa kaip teigiama OT. O kokio jautrumo tas jautresnis OT? Gal tau dar jautresniu reikia.
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 10:25)
buna dar ir taip, kad nors ir ivyksta mm, bet nebuna ovuliacijos?
Taip. Del laikino ar ilgalaikio hormonu sustreikavimo. Ivairiu hormonu disblansas gali lemti O nebuvima, taip pat fiziologines priezasts.
Papildyta:
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 11:49)
Tai gal ir man praeita menesi kazkas tokio buvo, nes irgi sokinejo kaip kardiograma grafikelis....

tik tiek, kad OT buvo parodes II ryskias juosteles... tai turbut tiesiog siaip sokinejo
Teigiamas OT negarantuoja O.
Uz O atsakingi daugelis hormonu, o OT "gaudo" tik viena is ju. Bet tai cia jau retesni atvejai, kad OT teigiamas, o O neivykus.