Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Belissima @ 2010 08 02, 20:32)

Zemaiciuke, dar vis geri Dufa?

na si men jau trecia mano stimuliacija doh.gif ir kol kas jokiu geru naujienu. dufa geriu kai reik mm sulaukt. dabar jau laukia LP ir po to ziuresim kas bus toliau doh.gif g.gif
o tavo ciklai ziuriu ne kiek netrumpeja 4u.gif nebandei eit pas gyd kad sutrumpintu juos?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 14:18)
va, va, ir kaip ten kitos pirmą ciklą pagauna  doh.gif

Tai kitoms ir nereikia žinoti kokie ten hormonai kaip veikia - bac ir yra lotuliukas.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 08 02, 20:32)
ziuriu ne mano vienos sis ciklas jau nurasytas, as jau laukiu mm, nes tempa speju pakilo tik del to, kad bendra kuno tempa pakilusi, o net (.)(.) nebejautrus jau, vadinasi mazai prog ir net neverta daryti jo tyrimu sad.gif

Nu jei išsilaikys pakilusi tai gal ir verta pabandyti pasidaryt tą tyrimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 02, 20:36)
o tavo ciklai ziuriu ne kiek netrumpeja  4u.gif  nebandei  eit pas gyd kad sutrumpintu juos?

dar vis ilgi, bet jeigu jau tikrai buvo mano O, tai tada ciklas bent jau apie 10 dienu bus sutrumpejes. o pas gyd, tai dar vis laukiu rugsejo, nes gyd atostogauja ties kuria visa grandine uzsibaige doh.gif

Bum, jei laikysis pabandysiu, bet dabar tai tempa pakilusi nuo kitos priezasties ir dar neaisku ar neprireiks antibiotiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 02, 21:36)
aciu uz viltis, as labai noreciau, kad O kad ir velesne, bet ivyktu rolleyes.gif  gryzau is darbo idaviau MB termometra, tai seip netaip datrauke iki 36.5. Tada as pasimatavau isangej ir zinokit gan greit iki 37.4 datrauke, tai manau termometras nesugedes schmoll.gif
na ziuresim ka ryt ryte rodys ax.gif
siandien buvau kirpykloj, nusidzarinau kasas, jauciuoss kaip naujas zmogus  biggrin.gif

mergaites ,as ka tik prisiregistravau tam fertility pusl. bet mazai gaudausi jame blush2.gif suzymejau tik ka supratau, pati pagrinda.todel prasau ismananciu mane siek tiek apsviesti smile.gif
ka reikia zymeti skiltyje SECONDARY ?
toliau,skiltyje TESTS ? ka reiskia tie zodeliai OPK? FERNING TEST ? MONITOR? OVWATCH?
tai kurioj vietoj reikia zymeti apie OV testus
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Fiorella, vaisingo tau sio pirmo ciklo seimoje 4u.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 08 02, 11:36)
Paskaiciau straipsniuka, kad geriau 800,

Man gine rekomendavo 400, tikrai to pakanka, beja, as jau foli geriu virs metu - tiek trunka mano antro leliuko planavimas, ir gine sake jokiu budu nenutraukt jos.

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 02, 20:36)
na si men jau trecia mano stimuliacija  doh.gif  ir kol kas jokiu geru naujienu. dufa geriu kai reik mm sulaukt. dabar jau laukia LP ir po to ziuresim kas bus toliau doh.gif  g.gif

Kada laukia LAP tau? g.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 08 02, 21:09)
dar vis ilgi, bet jeigu jau tikrai buvo mano O, tai tada ciklas bent jau apie 10 dienu bus sutrumpejes. o pas gyd, tai dar vis laukiu rugsejo, nes gyd atostogauja ties kuria visa grandine uzsibaige  doh.gif

Iki siandienos pakilimo nepanasu, kad O butu ivykus g.gif o siandien manai, kad pakilai del ligos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 02, 22:05)
mergaites ,as ka tik prisiregistravau tam fertility pusl. bet mazai gaudausi jame blush2.gif  suzymejau tik ka supratau, pati pagrinda.todel prasau ismananciu mane siek tiek apsviesti smile.gif
ka reikia zymeti skiltyje SECONDARY ?
toliau,skiltyje TESTS ? ka reiskia tie zodeliai OPK? FERNING TEST ?  MONITOR? OVWATCH?
tai kurioj vietoj reikia zymeti apie OV testus

*Prie "secondary" nežymėk nieko-nesigilink
**OT žymėk "TESTS-OPK" ir ten jau "positive" "negative" mirksiukas.gif prie "specific" gali skausmelius visokius žymėt.
Atsakyti
laba ryteli smile.gif sunkiaibet pakilau, tiesa nedaug
Atsakyti
Labas rytas,

As vi dar tiesiai, nezinau cia geras zenklas ar ne g.gif . Tik, kad va pradejo mausti (.)(.), pas mane taip buna 7-5 dienos iki mmm doh.gif . Dar vienas dalykas, pilvelio apacia vakar taip gerokai pamaudeno g.gif , o tokia dalykai pas mene budavo tik diena pries mmm. Na ka laukiam kazko blink.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 23:13)
*Prie "secondary" nežymėk nieko-nesigilink
**OT žymėk "TESTS-OPK" ir ten jau "positive" "negative"  mirksiukas.gif  prie "specific" gali skausmelius visokius žymėt.

"Secondary" jei nori zymeti gimdos kaklelio padeti mirksiukas.gif
QUOTE(neirida @ 2010 08 03, 07:02)
laba ryteli  smile.gif  sunkiaibet pakilau, tiesa nedaug

Na gal po truputu ir uzkilsi smile.gif , gal ir O ant menuliuko pataikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 07:35)
Labas rytas,
Na gal po truputu ir uzkilsi smile.gif , gal ir O ant menuliuko pataikys biggrin.gif

as ir ta pati pagalvojau biggrin.gif ziuresim ka ryt rodys BT dabar sunku ka pasakyti.
o tu nepergyvenk,juk PMS ir nestuke.gif pozymiai labai panasus.LInkiu geros pabaigos mirksiukas.gif bent aukstai laikaisi tai jau gerai, atsirado poziumiu ne savo laiku jau gerai, na laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 03, 07:42)
as ir ta pati pagalvojau  biggrin.gif  ziuresim ka ryt rodys BT dabar sunku ka pasakyti.
o tu nepergyvenk,juk PMS ir  nestuke.gif pozymiai labai panasus.LInkiu geros pabaigos mirksiukas.gif  bent aukstai laikaisi tai jau gerai, atsirado poziumiu ne savo laiku jau gerai, na laukiam 4u.gif

Na ir as vis tikiusi, kad tai ne PMS o nestuke.gif pozymiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

man fertilis brezia O linija ir netgi ne punktyrine biggrin.gif Bet realiai nemanau, kad turejo dar brezti, nes vakar tik pajutau tuos tikruosius O skausmus, na kaip sakoma, laukiam tesinio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 02, 22:55)

Kada laukia LAP tau? g.gif

na penktadieni einu pas gine ir matysiu ka ji sakys. manau jog susitarsiu rugpjucio pabaigai arba rugsejo pradziai, nes kaip tik apie 22 d bus mmm. na ziuresiu.

si cikla kazkaip auksta mano BT. idomiai cia g.gif praeita cikla buvo vos 36,2
Atsakyti