Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Selva @ 2010 08 02, 13:00)
Jei OT taip ir neparyskeja iki teigiamo (kaip reikalauja informacinis lapelis), bet yra akivaizdus ryskejimas ir blankimas, tuomet teigiamu vadiname ryskiausia OT. Ypac, jei tai sutampa su BT. Manau,kad ryt gali kilti ir vakaryksti OT galesi vesti i programa kaip teigiama OT. O kokio jautrumo tas jautresnis OT? Gal tau dar jautresniu reikia.

Taip. Del laikino ar ilgalaikio hormonu sustreikavimo. Ivairiu hormonu disblansas gali lemti O nebuvima, taip pat fiziologines priezasts.
Papildyta:

Teigiamas OT negarantuoja O.

Uz O atsakingi daugelis hormonu, o OT "gaudo" tik viena is ju. Bet tai cia jau retesni atvejai, kad OT teigiamas, o O neivykus.

Vaje kaip cia viskas sudetinga... blink.gif g.gif kuo labiau giliniesi, tuo labiau aisku, kad nieko nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 02, 14:00)
Jei OT taip ir neparyskeja iki teigiamo (kaip reikalauja informacinis lapelis), bet yra akivaizdus ryskejimas ir blankimas, tuomet teigiamu vadiname ryskiausia OT. Ypac, jei tai sutampa su BT. Manau,kad ryt gali kilti ir vakaryksti OT galesi vesti i programa kaip teigiama OT. O kokio jautrumo tas jautresnis OT? Gal tau dar jautresniu reikia.

selva, aš tave jau OT temoj radau net biggrin.gif eisiu už valandėlės pakartot OT ir matysim, ir be abejo rytojaus BT dar "kalbės". Aš kurį laiką naudojau 30 jautrumo-ten beveik nieko nesimatė, dabar jau "dirbu" su 20 jautrumu... 10 turbūt nėra net biggrin.gif Kitas dalykas ar pakanka to LH hormono jei pvz 20 jautrumo duoda antrą juostelę kai pvaiduokliuką o 30 jautrumo išvis nieko nerodo, ar gali ta ovuliacija išvis įvykti tada? va čia man daugiausia nerimo, nes 2 ovuliacijas man yra 30 jautrumo parodęs, bet ir tai T juostelė nepermušė kontrolinės savo ryškumu
Tiek,kad krūtinė maudena ir šoną dursto, tai visk paišau Ovuliaciniams skausmams

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 02, 14:06)
Vaje kaip cia viskas sudetinga...  blink.gif  g.gif kuo labiau giliniesi, tuo labiau aisku, kad nieko nezinau  doh.gif

va, va, ir kaip ten kitos pirmą ciklą pagauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 12:18)
10 turbūt nėra net  biggrin.gif 

Jautriausi 15kos miU/l mirksiukas.gif

Kitas dalykas ar pakanka to LH hormono jei pvz 20 jautrumo duoda antrą juostelę kai pvaiduokliuką o 30 jautrumo išvis nieko nerodo, ar gali ta ovuliacija išvis įvykti tada? va čia man daugiausia nerimo, nes 2 ovuliacijas man yra 30 jautrumo parodęs, bet ir tai T juostelė nepermušė kontrolinės savo ryškumu

Jei teisingai pamenu, LH turi sukilti bent iki 25miU/l, kad galetu ovuliuoti subrendes folikulas.

Kas liecia testukus. Jie pradeda vaiduokliuoti, kai pasiekia nustatyta jautrumo riba. Tarkime, jei slapime LH yra 20miU/l, tai 20jautrumo OT tada ir prades vaiduokliuoti, o ne rodys ryskias tolygias II. Taigi, kai vaiduoklis ryskeja, atitinkamai LH koncentracija dideja, virsija 20miU/I.

As dariausi 20 jautrumo OT, niekada nebuvo vadoveliskai teigiami, bet akivaizdu, kad O pas mane vyko- tai patvirtino ir tyrimai ir nestumas.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 02, 14:32)
Jautriausi 15kos miU/l  mirksiukas.gif
Jei teisingai pamenu, LH turi sukilti bent iki 25miU/l, kad galetu ovuliuoti subrendes folikulas.
As dariausi 20 jautrumo OT, niekada nebuvo vadoveliskai teigiami, bet akivaizdu, kad O pas mane vyko- tai patvirtino ir tyrimai ir nestumas.

*nu tai gal dar reiks ant tų jautresnių persimes, jei mergaitė/tiekėja atsilieps biggrin.gif
**nu va ir baugu, jei 20 neišryškėja iki vadovėlinio lygio, tai ir tas folikulas neovuliuoja tada... g.gif g.gif oi oi
*oi selva, tokie O įrodymai-nuostabiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 02, 13:10)

**nu va ir baugu, jei 20 neišryškėja iki vadovėlinio lygio, tai ir tas folikulas neovuliuoja tada...  g.gif  g.gif  oi oi

Kazkaip tu ne taip supratai g.gif

As juk sakiau, kad kai 20miU pradeda vaiduokliuoti, t.y. kai pradeda juostele vos vos matytis, tai jau yra 20miU/l LH hormono tavo kraujyje. Jei tas vaiduoklis ryskesnis, nei vos vos, tai ir LH kiekis slapime jau didesnis nei 20mIU, o jei ryskules abi juosteles, tai greiciausiai LH koncentracija jau yra gerokai virs 30mIU.

Kaip minejau, mano 20 jautrumo OT niekada nebuvo vadoveliskai teigiamas, bet esu nescia. Tai vadinasi, ovuliuoja tas filikulas.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 02, 15:22)
Kazkaip tu ne taip supratai  g.gif
Kaip minejau, mano 20 jautrumo OT niekada nebuvo vadoveliskai teigiamas, bet esu nescia. Tai vadinasi, ovuliuoja tas filikulas.

aaaa, blush2.gif nugi pazoras iki negaliu blush2.gif dabar jau viskas aišku, rami kap belgas esu tongue.gif
Dideliausias ačiū tau. wub.gif
Atsakyti
[quote=Fiorella,2010 08 02, 02:13]
Sveikos gyvos 4u.gif

Grįžau pagaliau po vestuvių bigsmile.gif Atšokom smagiai ir pakartot norėtusi ax.gif

BT mėginau matuoti per visus stresus ir matosi kaip mano BT šokinėjo, kaip kokia kardiograma hihihi.gif Tik šiandien jau normaliai, kai tikrai gerai išmiegota ir pailsėta thumbup.gif
[/quote
sveikinu sumainius aukso ziedus! Linkiu seimynines laimes , santarves ir seimos pagausejimo!!!!
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 01, 20:43)
nu vat ir aš nenorėjau dar, o ir O tikėjausi 15CD  g.gif  bet va kita mergaitė sako ne pas visas jie būna daug ryškesni už kontrolinę, na šoną vieną tai maudžia šiandien.  g.gif  anyway, rytoj BT rodys dar kažką

manau ryt jau kilsi mirksiukas.gif
QUOTE(neirida @ 2010 08 02, 05:24)
Labas rytas, as varau toliau tiesiaja doh.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  nu nesuprantu kodel nekyla g.gif

gal tikrai kaip mergytes sako tavo termometras sugedes .pabandyk dabar i pazasty isikist ir paziurek ka rodo mirksiukas.gif

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 02, 06:12)
Labas rytas, as irgi tiesiai varau, tik truputi auksciau blush2.gif

Pas tave gal termometras sugedo g.gif , gal dar kas vyks g.gif , gal jau tik mmm lieka laukti... Tikrai idomus tavo sis ciklas, idomu kuom baigsis g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 08 02, 17:48)
manau ryt jau kilsi  mirksiukas.gif

gal tikrai kaip mergytes sako tavo termometras sugedes .pabandyk dabar i pazasty isikist ir paziurek ka rodo  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

sveikute,o kaip reikia vesti kalendoriu tam fertiliti tinklapy? reikia pakvietimo ? gal galite kuri paaiskinti ir padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 02, 19:57)
sveikute,o kaip reikia vesti kalendoriu tam fertiliti tinklapy? reikia pakvietimo ? gal galite kuri paaiskinti ir padeti blush2.gif

taip reikia pakvietimo. jei nori galiu atsiusti tik parasyk savo email adresa. o tada jau bandyt susikurus pildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis smile.gif
ziuriu ne mano vienos sis ciklas jau nurasytas, as jau laukiu mm, nes tempa speju pakilo tik del to, kad bendra kuno tempa pakilusi, o net (.)(.) nebejautrus jau, vadinasi mazai prog ir net neverta daryti jo tyrimu sad.gif
Zemaiciuke, dar vis geri Dufa?
Selva, kaip greitai savaiteles bega wub.gif smagu, kad nepamirsti musu wub.gif
aistuzele, kazkaip labai jau tolygus grafikelis nuo pat pradziu, gal i gera wub.gif
Neirida, manau sulauksi velesnes O mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 02 rugpjūčio 2010 - 19:34
aciu uz viltis, as labai noreciau, kad O kad ir velesne, bet ivyktu rolleyes.gif gryzau is darbo idaviau MB termometra, tai seip netaip datrauke iki 36.5. Tada as pasimatavau isangej ir zinokit gan greit iki 37.4 datrauke, tai manau termometras nesugedes schmoll.gif
na ziuresim ka ryt ryte rodys ax.gif
siandien buvau kirpykloj, nusidzarinau kasas, jauciuoss kaip naujas zmogus biggrin.gif
Atsakyti