QUOTE(MonikisSs @ 2010 10 18, 12:59)
pusryciai: beliasai
pati gamini? ar perki? jei pati - tai gal gali pamėtėti receptą

medlink, žiūriu, tu irgi gerą anytą turi, ane?



QUOTE(bjaurybe @ 2010 10 18, 19:00)
* aš kažkada darydavau su grietine tik basiai man kvapas keistas būdavo
, kaip tu darai?
**čia šviežia ar marinuota (ta prasme gatavai, kur būna sumarinuota) ir kepta
*** į tarkius sudedi moliūgą?

**čia šviežia ar marinuota (ta prasme gatavai, kur būna sumarinuota) ir kepta

*** į tarkius sudedi moliūgą?
1. sutarkuoju per burokinę tarką kaliaropes ir įdedu grietinės. viskas. man nesmirdi

2. pirkau dėžutę su kepta-marinuota strimėle iš Norfos. nelabai skani buvo, daugiau nepirksiu

3. taip - ėmiau 10 bulvių, 1/4 moliūgo, viską sutarkavau ir gaminau kaip paprastą kugelį. skonis beveik toks pat kaip paprasto kugelio, tik gaunasi kūdesnis, šiek tiek minkštesnis, o svarbiausia - naudojasi moliūgas, nes turiu 3, ir visus reikia sunaudot, kad nesugestų


QUOTE(hugencija2 @ 2010 10 18, 21:16)
Pusryciai-sumustiniai su sekmadienio kotletais, mama su desra
o kas čia per patiekalas?


beje, kitą kartą, jei nesunku, gal galėtumėt pabraukti tą dieną gamintus patiekalus?