Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(bulba @ 2006 02 14, 15:14)
O kas atsitiko senam geram budui- laikinai atstumti vyra, kad jis pradetu is paskos sliauzioti? Juolab gyvenant susimetus, labai paprastai galima "atsimesti"-pasakyti kad jautiesi nemylima, iseiti ir ziureti kas bus. Jeigu vyrukas turi rimtu jausmu, tai uz keliu dienu kauks uz duru. O jeigu ne-bene gaila tokio mulkio.

Zinau kad maniskis yra oziaragis..jis yra labai stipraus budo..jei as iseisiu, reiskias man blogai su juo..jis susitaikys...as zinau..jis nebegs paskui...kad ir myli...
QUOTE(mergyca @ 2006 02 15, 10:47)
tiesa, Vilnoja, ar matydama koks jau dabar yra tavo vaikino nusiteikima vedybiniam gyvenimui visdar nori uz jo teketi? g.gif

va..siom dienom buvom tuse..na...nerealiai pasilinksminome.. drinks_cheers.gif (surengem su draugem karnavala) thumbup.gif pasilinksminom is sirdies... liezuvis.gif
ir...ryte kai dar jis snaude...sveriau visus uz ir pries...
Vis del to noriu uz jo teket...manau subres..gal kada nors..gal nenori pirmas is draugu vesti...? g.gif blush2.gif ir manau dar is finansines puses...dabar labai sunku mums abiems pasidare (uzgule nesekmes...) verysad.gif
Atsakyti
Tai va.
Šnekejau su juo, sakiau, kad noriu vedybų, kad nenoriu būti sugyventine, kad abu įsivaizduojam senatvę kartu.. Kalbėjau ir pati nervavausi. Išsakiau visas pozicijas ir iš jo pusės nieko nevykdavo.. O man taip nervas ėmė.
Persilaužiau. Apie tai nieko nešnekėjau. Bet po vieno nelabai malonaus pokalbio, kai as reziumavau situacija, kad tarytum tik aš vestuvių norėčiau, kad reikėtų tai išsiaisškinti ir kad pokalbius pradedu tik aš. Jaučiausi tarytum prašydama, kad jis mane vestu. Jau ir ant juoko (bet mintyse sugniaužus kumščius) kartais pradėdavau "tau ta ar ta data tinka?".. Nieko..
Ir po to persilaužimo, kai aš apie jokias vestuves nesnekedavau, atėjo valentadienis. Nors aš į tą dieną žiūriu skeptiškai, bet vis tiek malonu švęsti.. Tikėjausi, bet stengiausi nepersistengti.. Norėjau, kad bent gėlę neužmirštų padovanoti smile.gif Ruošiau vakarienę, tik iki galo nespėjau paruošti, grįžo jis.. Gražiai įteikė rožę ir viskas smile.gif Pavalgėm, svarstėm gal į kiną važiuoti, bet apsigalvojom, išsitiesėm prie teliko, biškutį šalta buvo, tai pasisiūlė dekiuką atnešt.. Bet kartu su dekiuku atnešė ir dėžutę "Noriu oficialiai paprašyti tekėti už manęs.." bigsmile.gif Viršūnė buvo, kad tas žiedukas buvo su briliantu! Sakiau jam paskui, kad man ir vielinis būtų suėjės.. Bet jis prisipažino, kad internete prisiskaitė visokių nuomonių, kad kuo brangesnis žiedas, tuo rimtesni ketinimai doh.gif
Bet man patiko!!! P A G A L I A U !!!

Tiesą sako, kas laukia, tas sulaukia.. smile.gif
Ir dar. Nereikia persistengti laužiant vaikinus, kad jus vestų, galite perlaužti lazdą.. Bet ko jūs norite, manau, reikėtų pasakyti.. Matote, jie viską mato kitaip.. Jiem gerai, galvoja, kad ir jum gerai, reikėtų pasakyti, kas jūsų galvoje smile.gif
SĖKMĖS! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Maja @ 2006 02 23, 10:42)
Bet man patiko!!! P A G A L I A U !!!

Ir dar. Nereikia persistengti laužiant vaikinus, kad jus vestų, galite perlaužti lazdą.. Bet ko jūs norite, manau, reikėtų pasakyti.. Matote, jie viską mato kitaip.. Jiem gerai, galvoja, kad ir jum gerai, reikėtų pasakyti, kas jūsų galvoje smile.gif
SĖKMĖS! wink.gif

Sveikinu victory.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Maja @ 2006 02 23, 10:42)
SĖKMĖS! wink.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif o kiek laiko praėjo nuo jūsų pokalbio iki persilaužimo ir nuo persilaužimo iki pasipiršimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2006 02 23, 14:09)
Nuoširdžiausi sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif  o kiek laiko praėjo nuo jūsų pokalbio iki persilaužimo ir nuo persilaužimo iki pasipiršimo?  g.gif

Hmm.. Nedaug.. Na, kaip, jau seniai sakius, kad beibio noriu, tipo leidau suprasti, kad daryk kazka, bet per aplinkui, netiesiogiai. Labai rimtai, t.y. tiesiogiai, pradejau sneketi visai neseniai, gal siais metais?.. Viena karta, kita, bet, sakau, ilgainiui pradejau jaustis vos ne maldaudama santuokos. O nuo nustojimo apie tai sneketi iki pasipirsimo tikriausiai nepraejo menesis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Maja @ 2006 02 23, 13:31)
Hmm.. Nedaug.. Na, kaip, jau seniai sakius, kad beibio noriu, tipo leidau suprasti, kad daryk kazka, bet per aplinkui, netiesiogiai. Labai rimtai, t.y. tiesiogiai, pradejau sneketi visai neseniai, gal siais metais?.. Viena karta, kita, bet, sakau, ilgainiui pradejau jaustis vos ne maldaudama santuokos. O nuo nustojimo apie tai sneketi iki pasipirsimo tikriausiai nepraejo menesis smile.gif

Tai sakyčiau labai supratingas vaikinas pasitaikė thumbup.gif
Atsakyti
Manyčiau ne tai, kad supratingas, o jau buvo apsisprendes tai padaryti rolleyes.gif Manau, jei vaikinas nenori dar vesti, tai kalbėk nekalbėjus nieko ir nebus doh.gif Mano nuomone labai dažnai vyrukams reikia gero spyrio i užpakali aiškiai pasakant ko nori doh.gif
Sveikinimai Bitei Majai oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 02 23, 15:03)
Manyčiau ne tai, kad supratingas, o jau buvo apsisprendes tai padaryti rolleyes.gif Manau, jei vaikinas nenori dar vesti, tai kalbėk nekalbėjus nieko ir nebus doh.gif Mano nuomone labai dažnai vyrukams reikia gero spyrio i užpakali aiškiai pasakant ko nori  doh.gif
Sveikinimai Bitei Majai oro_buckis.gif

Sutinku, bet būna ir taip, kad apsisprendžia tik pasikalbėjęs su antrąja puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2006 02 23, 15:21)
Sutinku, bet būna ir taip, kad apsisprendžia tik pasikalbėjęs su antrąja puse smile.gif

O tai ir yra geras spyris į užpakali rolleyes.gif
Bet būna ir tokių kurie patys iniciatyva rodo, nors gal dauguma tai tokie kaip Bites Majos vaikinukas ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif bigsmile.gif SVEikINU!!! Nuosirdziai sveikinu bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
O mes su saviškiu vakar biški sukonfliktavome unsure.gif Jis pasiūlė gyventi kartu, sakė, kad labai nori būti su manimi, matyti mane kasdien ir bla bla... O aš į tai atsakiau, kad sugyventine būti nenoriu, ir kad toks gyvenimas kartu mane gasdina schmoll.gif Į ką jis pasakė, kad santuokos sąvoka jau seniai yra nuvertėjusi, ir kad popieriai žmonių santykių nekeičia new_russian.gif Vienu žodžiu, neradom bendros kalbos unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2006 02 24, 09:03)
O mes su saviškiu vakar biški sukonfliktavome unsure.gif Jis pasiūlė gyventi kartu, sakė, kad labai nori būti su manimi, matyti mane kasdien ir bla bla... O aš į tai atsakiau, kad sugyventine būti nenoriu, ir kad toks gyvenimas kartu mane gasdina schmoll.gif Į ką jis pasakė, kad santuokos sąvoka jau seniai yra nuvertėjusi, ir kad popieriai žmonių santykių nekeičia new_russian.gif Vienu žodžiu, neradom bendros kalbos unsure.gif  verysad.gif

sakyciau, issiskyre poziuriai g.gif

Gal jis dar tikisi tave ikalbet?

Atsakyti