Tai as cia kalbejau, kad kol nera vaiku, tai sau gyvena ir net nemano, kad reikia vesti, o kai jau atsiranda vaikutis, tai tada jau ir veda..
Mano nuomone, jeigu jau vyras pasiperša- tai jau tikrai yra apsipsrendęs nugyventi su ta moterimi likusį gyvenimą( nu gal pusę likusio). O kaip susimetę gyvena- tai lyg koks užsitęsęs pabandymas tiks ne tiks, o gal dar geresnė pasitaikys?
oi tie mūųsų vyrai kokie gudručiai
tai jie nors dabar vestų, tai jiems santuoka atgyvenus... o maniškis tai sako, kad taip kaip mes gyvenam kartu yra daug didesnis įsipareigojimas, nei vedybos... žinoma, jis jau buvo vedęs, tai aš jį kaip ir suprantu.. kaip ir... bet iš kitos pusės, manau, kad vestuvės vistiek yra reikalingos, o vaikai turi gimti šeimoj...

QUOTE(elzee @ 2006 03 12, 19:17)
Tai as cia kalbejau, kad kol nera vaiku, tai sau gyvena ir net nemano, kad reikia vesti, o kai jau atsiranda vaikutis, tai tada jau ir veda..
O man toks pasirinkimas būtų nepriimtinas

Gal esu senamadiška, bet taip gyventi nenorėčiau...

ai dabar dar tokį girdėjau apie vyrų mąstymą pasakymą, kad vesti moterį iš meilės-tai čia tik šiaip, visokie silpni daro, bet kai veda "iš reikalo", tai čia jau garbingai labai elgiasi ir jau superiniai žmonės jie tada...
Nu pievų pieva...
Nu pievų pieva...

As irgi pritariu, kad vaikai turi gimti seimoje, tikroje, o ne "susimetusioje"

QUOTE(ingutera @ 2006 03 12, 19:20)
ai dabar dar tokį girdėjau apie vyrų mąstymą pasakymą, kad vesti moterį iš meilės-tai čia tik šiaip, visokie silpni daro,
bet kai veda "iš reikalo", tai čia jau garbingai labai elgiasi ir jau superiniai žmonės jie tada...
bet kai veda "iš reikalo", tai čia jau garbingai labai elgiasi ir jau superiniai žmonės jie tada...
O aš manau, kad taip kalba tik nebrendylos...

Ir jie visai negerbia moterų, jei taip mąsto

QUOTE(Uva @ 2006 03 12, 20:23)

Pritariu visu 100 proc.

nu ir aš pritariu...
bet kai tokias nesąmones išmasto gan rimti vyrukai...
bet kai tokias nesąmones išmasto gan rimti vyrukai...
QUOTE(ingutera @ 2006 03 12, 19:29)
va..va.,..

QUOTE(Uva @ 2006 03 12, 21:23)

Arba dar nebuvo kaip reikiant įsimylėję...
turbūt tokie net ir neįsimyli, jiems tiesiog patogu. Čia kalbu apie tokį konkretų pavyzdį...Namai sutvarkyti, lovoj jokių nesutarimų, o kam vesti, jei ir taip gerai. Apie meilę nėra nei žodžio. Nu o jau kai mergina pastojo, tada parodė savo garbingą charakterį ir šiaip ne taip paėmė ją į žmonas. Juk kur ji vargšė dėsis su pilvu
nu mane siutas ima nuo tokių vyrų...