Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Vilnoja @ 2006 02 14, 09:05)
verysad.gif vakar snekejau su savuoju...manau greitu lauku ner ko is jo tiketis..pasake: 5 metus tikrai nevesiu...as pasakiau: as tiek nelauksiu..
Jis: as bijau..man dar nesinori...ai, man ir taip gerai gyventi!!!
as: o man ne! man nalabai patinka "sugyventines" statusas...noriu pagaliau nors "suzadetine" buti...rezervuok ir lauk nors 10 metu biggrin.gif ...tai tada pradejo ais,kint..kas jam nepatinka...kad pasirodo as ne taip viska darau ir bla bbla bla...pagaliau, tai tada ko jis gyvena kartu? nesuprantu tada vyru...pareiske, kad AS nebunu namie, netvarkau (aisku, as ne pensininke, kad kiekviena diena is neturejimo ka veiskt grindis plauciau..) man tik 20metu as dar nenoriu matyti Tik namu ir tik ju...o jis tikisi, kad as kaip jo mama sedesiu namie....NEGALIU... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  protest.gif  protest.gif  cray.gif  cray.gif

O kiek jam metu?
Ot gudruolis... jis matai 5 metus neves, o tau ka doh.gif Ir teisingai pasakei, kad nelauksi, tegul negalvoja, kad pasidejo kertelej ir, jei kada susimastys, ras laukiancia.
Man kazkaip neteisingai atrodo, kai viskas vedybu klausimu paliekama spresti vyrams, o moterys kantriai laukia. Nezinau... kai man buvo "pribrendes" reikalas as isklausiau jo pozicijas, isdesciau savo argumentus, palikom savaite pasvarstymui (uzteko pusdienio). Nors ir pries tai "dirbau" "auklejamaji" darba, nes pirkom bendra busta, planavom vaikuti "kada nors greitu laiku"... ir man netiko sugyventiniu statusas. Kol siaip "prisimatavimui" gyvenom, tada viskas ok, bet kai prasideda bendri pirkiniai, vaikai - esu senamadiska, reikia seimos.
Tie jo aiskinimai kas blogai, man atrodo, buvo tiesiog pirmi i galva sove argumentai savo baimems bent kazkaip pagrysti biggrin.gif Negi sakys nenoriu ir viskas.
Nesedi namuose ir nesedek... aisku, vyrui demesio skirti reikia, bet... prisisedesi kai vaikiuka auginsi ar dar maza ka... Nepatinka netvarka, tegu susitvarko... kame problema blink.gif
Moterys, jei zino tiksliai ko nori ir pasistegia del to siek tiek, gauna viska thumbup.gif
Sekmes ir kantrybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2006 02 14, 09:05)
verysad.gif vakar snekejau su savuoju...manau greitu lauku ner ko is jo tiketis..pasake: 5 metus tikrai nevesiu...as pasakiau: as tiek nelauksiu..
Jis: as bijau..man dar nesinori...ai, man ir taip gerai gyventi!!!
as: o man ne! man nalabai patinka "sugyventines" statusas...noriu pagaliau nors "suzadetine" buti...rezervuok ir lauk nors 10 metu biggrin.gif ...tai tada pradejo ais,kint..kas jam nepatinka...kad pasirodo as ne taip viska darau ir bla bbla bla...pagaliau, tai tada ko jis gyvena kartu? nesuprantu tada vyru...pareiske, kad AS nebunu namie, netvarkau (aisku, as ne pensininke, kad kiekviena diena is neturejimo ka veiskt grindis plauciau..) man tik 20metu as dar nenoriu matyti Tik namu ir tik ju...o jis tikisi, kad as kaip jo mama sedesiu namie....NEGALIU... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  protest.gif  protest.gif  cray.gif  cray.gif

man irgi susidare ispudis, kad tu jau nori isteketi:)
NESKUBEK,PASIDZIAUK GYVENIMU ax.gif 4u.gif
Beto, jeigu ir tavasis dar jaunas, tai tuo labiau nereikia niekur skubeti, juolab vyrui. Jiem protas daznai tik netoi 30 pradeda veikti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
o kai perskaiciau temos antraste, tai kilo mintis, kad reik antraste patobulinti biggrin.gif - kam tos vestuves? Bijau atsakomybes ir gyvenimo nastos dviese, todel nei tau persuosi nei apie vestuves galvoju biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Cia jau vos ne kaip ir juokas pro asaras
Atsakyti
Nesuprantu, moteros, ko dabar puolate tą vargšę mergaitę, kuri jauna ištekėti nori???? Žmogus jaučia vidinį poreikį, kam jai aiškinti, kad anksti ir pan. Vienas šeimai subręsta dvidešimties, kitas trisdešimties, dar kitas - niekada. Ir nereikia čia jos tempti ant savo kurpalio. Man tik keistai atrodo jos jaunikaičio sapaliojimai apie nenorą tuoktis ir pan. Nebrendyla kažkoks. Nieko sau, jam, mat, patogu. Patogu kankinti šalia esantį žmogų???? Idiotas ir tiek. Sorry, jei per grubiai.
Atsakyti
nu jau baikit merginos.. argi amziuje esme? doh.gif Nesvarbu ar tai 18 ar tau 30, jei jautiesi tam subrendes, tai kas gali sutrukdyti? g.gif Istekejau 18m, vyrui 20m buvo. Ir jaunas amzius nesutrukde. Iki nesutmo spejom ir i klubus palakstyti, ir gyvenimu pasidziaugti. O ir aplamai, mjk, ka reiskia pasidziauk gyvenimu, neskubek.. ????? Istekejusi moteris nera mirusi moteris. Kodel neimanoma dziaugtis gyvenimu santuokoje??
Papildyta:
QUOTE(Ieva S @ 2006 02 14, 11:05)
Nesuprantu, moteros, ko dabar puolate tą vargšę mergaitę, kuri jauna ištekėti nori???? Žmogus jaučia vidinį poreikį, kam jai aiškinti, kad anksti ir pan. Vienas šeimai subręsta dvidešimties, kitas trisdešimties, dar kitas - niekada. Ir nereikia čia jos tempti ant savo kurpalio. Man tik keistai atrodo jos jaunikaičio sapaliojimai apie nenorą tuoktis ir pan. Nebrendyla kažkoks. Nieko sau, jam, mat, patogu. Patogu kankinti šalia esantį žmogų???? Idiotas ir tiek. Sorry, jei per grubiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš pritariu, kad amžius neesmė. Vieno žmogaus nuomone 25 dar anksti tekėti/vesti, kito - pats laikas, dar kitas senmerge gali pavadinti. Taigi kiekvienas pats žino, kada jam geriausia kurti šeimą.
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 02 14, 11:08)
nu jau baikit merginos.. argi amziuje esme? doh.gif Nesvarbu ar tai 18 ar tau 30, jei jautiesi tam subrendes, tai kas gali sutrukdyti? g.gif Istekejau 18m, vyrui 20m buvo. Ir jaunas amzius nesutrukde. Iki nesutmo spejom ir i klubus palakstyti, ir gyvenimu pasidziaugti. O ir aplamai, mjk, ka reiskia pasidziauk gyvenimu, neskubek.. ????? Istekejusi moteris nera mirusi moteris. Kodel neimanoma dziaugtis gyvenimu santuokoje??

o taip zinoma, galima dziaugtis ir santuokoje, ir butina netgi, tik kazkaip tas mokejimas dziaugtis, zvelgiant i kitus skyrius SM, labia greit pragaruoja...Bet ne apie tai...
Zinoma, as net nemanau, akd istekejusi-tai mirusi, bet matau skirtuma tarp to, kaip tu dziaugiesi gyvenimu neturedamas labai rimtu isipareigojimu bei atsakomybiu veininteliam zmogui...ir kai tu juos tikrai realiai surpanti bei stengiesi ispildyti igyvendinti, jau turedamas arba susietas su vieninteliu.
TAI JAU MANO NUOMONE!!!!!!
Aisku, kiekvienam savas amzius.Dziugu, jeigu ji jaucia kad yra subrendusi santuokai- tada tik pirmyn, tempiant savaji prie altoriaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva S @ 2006 02 14, 11:05)
Nesuprantu, moteros, ko dabar puolate tą vargšę mergaitę, kuri jauna ištekėti nori???? Žmogus jaučia vidinį poreikį, kam jai aiškinti, kad anksti ir pan. Vienas šeimai subręsta dvidešimties, kitas trisdešimties, dar kitas - niekada. Ir nereikia čia jos tempti ant savo kurpalio.

o as ir nepuolu schmoll.gif schmoll.gif
Bet jeigu nepritarimas tam, kad amzius nera jau toks svarbus, traktuojamas kaip puolimas... doh.gif
Ir kurpaliaus cia niekas netempia. Visvien ji cia tik nutars ir cia jos ir jos vaikino reikalas, galima cia iki nukritimo diskutuoti,pakutinis zodis ju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 14 vasario 2006 - 11:23
QUOTE(mjk @ 2006 02 14, 11:20)
o taip zinoma, galima dziaugtis ir santuokoje, ir butina netgi, tik akzkaip tas mokejimas dziaugtis, zvelgiant i kitus skyrius SM, labia greit pragaruoja...Bet ne apie tai...

Visvien ji cia tik nutars ir cia jos ri jos vaikino reikalas, galima cai iki nukritimo diskutuoti,pakutinis zodis ju ax.gif

nu jau cia kiekvienas pats turi pasistengti, kad neisgaruotu.. ax.gif

Kazin ar sulauks ji is tokio vaikino pasiulymo tuoktis doh.gif Taip ir pralauks besitikedama.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 02 14, 11:22)

Kazin ar sulauks ji is tokio vaikino pasiulymo tuoktis doh.gif Taip ir pralauks besitikedama.. doh.gif

ta as ir noriu pasakyt, kad viskam savas laikas. Tegu enbijo paziureti ir i kitus, kurie taip pat jauciasi subrende tuoktis, o gal tarp ju bus ir tas vienintelis...
O gal, tas vaikians istieus nesubrendes, ir jis niekur neskuba. Kodel jsi turi dabar skubeti, jeigu jo antrajai psusei staiga sukilo noras teketi? Jeigu jis nepasiruoses zengti sio zingsnio taip, kaip ji, tai kaip jam pasiskubinti???Nemanua, akd cai reikia ji kaltinti
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2006 02 14, 11:26)
ta as ir noriu pasakyt, kad viskam savas laikas. Tegu enbijo paziureti ir i kitus, kurie taip pat jauciasi subrende tuoktis, o gal tarp ju bus ir tas vienintelis...
O gal, tas vaikians istieus nesubrendes, ir jis niekur neskuba. Kodel jsi turi dabar skubeti, jeigu jo antrajai psusei staiga sukilo noras teketi? Jeigu jis nepasiruoses zengti sio zingsnio taip, kaip ji, tai kaip jam pasiskubinti???Nemanua, akd cai reikia ji kaltinti

Pritariu mjk, kad nereikia vaikino kaltinti. Na mergina turėtų suprasti, kodėl jos vaikinas bijo vestuvių, kodėl jis dar nepasiruošęs, taip pat ir vaikinas turėtų stengtis suprasti savo merginą, o jei bendro sutarimo nėra ir abu žiūri į skirtingas puses, tai apie ateitį (gražią) drauge manau sunku ir kalbėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2006 02 14, 11:30)
Na mergina turėtų suprasti, kodėl jos vaikinas bijo vestuvių, kodėl jis dar nepasiruošęs, taip pat ir vaikinas turėtų stengtis suprasti savo merginą, o jei bendro sutarimo nėra ir abu žiūri į skirtingas puses, tai apie ateitį (gražią) drauge manau sunku ir kalbėti  g.gif

nu va butent biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai va...biggrin.gif man 20 jam 23...draugaujam 3.5 metu. Faktas, jis anksciau labai drasiai apie vestuves snekejo..net norejo...Labai "rovesi" gyventi kartu...ir t.t Bet kai pradejome gyventi, visos kalbos pasibaige. Zinot, net JO buvo suplanuota vestuviu data!!!! kad pats ieskojo vasaros dienos (21d.) kad butu sestadienis....ir rado 2007.07.21...tipo va, diena kai mes pradejom rimtai draugauti...bus vestuves...na..gerai...cia tiek to...
As nesiraunu teketi siandien...ryt...po metu..galiu palaukti...bet progreso JOKIO! doh.gif kai jo draugas susilauke vaiko ne santuokoje, ir taip gyvena - manau TAI PAVYZDYS maniskiui! - kam tos vestuves - Jam ju nebereikia! Nebemadinga...
Del "tusinimosi" kad ir dabar jau mazai kur einame..nebent pas draugus ir faktas JO draugus..nes per ji saviskes drauges apleidau ir visai nebebendrauju...jauciuos kaip 70 metu boba cray.gif cray.gif cray.gif o man 20!!!
O as dar noriu isteketi del to, kad labai noriu buti jauna mama (uz kokiu 2.5 metu)...kadangi man labai patinka, jaunos mamos..(seimos paveldejimas, kad visos laukesi apie 23 metus:) )va...issiliejau...
Atsakyti
Kažkaip keistai skamba viskas... O tu tikra, kad kitos mergelės nėra? NEs jei pirma norėjo, o dabar nebe... tai tikriausia priežastis kažkokia yra ax.gif
Atsakyti