Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

va...tai mane ir gasdina...kad kur tipo gali panicka detis... doh.gif Vat kas man benutiktu (jis galvoja kad gali vaikas but ir be vestuviu, kazkada minejau kad turi pavyzdi po nosim, draugas neveda ir turi dukra nesantuokoje) as vaikui duosiu savo pavarde ir jis negales man priekaistaut. Pasakysiu: REIKEJO GALVOT PRIES TAI KOKIA VAIKUI PAVARDE SUTEIKSI smile.gif aisku..tfu tfu tfu...

Na, o va..gera naujiena is tokiu vyru fronto...mano drauges vaikinas ta pati sake...nevesiu..kam to reikia...bla bla bla...o va...per kovo 11 lotuliukas.gif jai pasipirso...smile.gif smile.gif smile.gif (ji jam..ka susigriebei kad sensti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnoja: 15 kovo 2006 - 11:52
Aš labai jau abejoju ar iš vis noriu vestuvių - praėjo pusantrų metų ir tik dabar atsiranda visokių bug'ų. Jam jau pasirodo ir bučiuotis nebepatinka ir stengtis mažiau reikia. O kas būtų jeigu jau po pusmečio būtume susituokę? doh.gif
Atsakyti
Truksta chia vyrishku pasisakymu.... Nes motereles vis apie ta paty... Uz ir pries gyvenima susidejus....
Atsakyti
QUOTE(elzee @ 2006 03 12, 20:21)
As irgi pritariu, kad vaikai turi gimti seimoje, tikroje, o ne "susimetusioje" mirksiukas.gif

jei jau vede tai tikra seima ? lotuliukas.gif

klausimas retorinis smile.gif
Atsakyti
Na o man neseniai vienas paskė, kad žmona tik trukdytų, nes jis nori būti nepriklausomas, nori daryti ką nori ir kada nori.. jei nori būti su draugais- būna su draugais, jei sugalvoja dirbti - dirba, jei keliauti - keliauja.. o žmona jo manymu būtų pavydi, jį kontroliuotų ir niekur neleistų. "Ir visos tokios". smile.gif Jei nemeluoja, tai dar nebuvo įsimylėjęs. Ir lyg tai to nenorėtų. O jam 30.
Atsakyti
Nebutina tuoktis, kad butum laiminga, nebutina, kad galetum tureti vaiku, nebutina, kad vyras gerbtu ir myletu visa gyvenima...
Antspaudelis pase tikrai nenulems kazko. Sauguma ir garantijas suteikia jausmai, bet ne popieriukas. O jausmai gali praeiti susituokus ar ne, po savaites, menesio, metu ar 20 metu...
smile.gif Karti tiesa?
Bet taip jau yra.
Atsakyti
Siaip tiesa, bet man vestuves reikalingos...ne del to, kad noriu sukneles...ar siaip...Baliuko..Tikrai ne.Paprasciausiai gal esu taip aukleta, ir pati turiu paziuras, kad pilnaverte seima yra santuokine,vaikai santuokiniai ir t.t. Manau, og tiek vyrai tiek moterys siam zingsniuituri subresti. Vieni subresta anksti kiti siek tiek veliau. blush2.gif va.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2006 04 25, 14:02)
Nebutina tuoktis, kad butum laiminga, nebutina, kad galetum tureti vaiku, nebutina, kad vyras gerbtu ir myletu visa gyvenima...
Antspaudelis pase tikrai nenulems kazko. Sauguma ir garantijas suteikia jausmai, bet ne popieriukas. O jausmai gali praeiti  susituokus ar ne, po savaites, menesio, metu ar 20 metu...
smile.gif  Karti tiesa?
Bet taip jau yra.

žinoma nebūtina.... ir susituoke žmonės būna laiminga, o vedybos tai svarbus apsisprendimas kiekvieno gyvenime, tiek vyro tiek moters,

svarbūs įvykiai turi savo "gimimo metus", jie turi savo istorija- čia kalbu ne tik apie vedybas,bet apie gimimą, krikštą, na po galais kokios nors partijos įsikūrimą rolleyes.gif
o ką didelė meilė tarp dviejų žmonių ir apsisprendimas gyventi kartu ir dalintis laime ir nelaime kartu nėra svarbus įvykis, manau sutiksit svarbus ir jį vainikuoja vedybos (na ne jau jums šis žodis toks atgrasus???)
tai kodėl nesusituokti, jei ta meilė begalinė, kodėl tai nepasakyti garsiai, kad visi girdėtų: aš myliu jį, o jis mane!!! bet jei yra abejonių, tai geriau jau patylėti ir žiūrėti kaip bus, na neišeis tai neišeis....
aš jokiu būdu ne prieš gyvenimą susimetus, bet aš už vedybas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2006 04 25, 14:02)
Antspaudelis pase tikrai nenulems kazko. Sauguma ir garantijas suteikia jausmai, bet ne popieriukas. O jausmai gali praeiti  susituokus ar ne, po savaites, menesio, metu ar 20 metu...
smile.gif  Karti tiesa?
Bet taip jau yra.

Na jeigu tie jausmai yra kurie suteikia garantijas tai kodel reikia bijoti to antspaudelio? g.gif g.gif
Atsakyti
Gali būti laimingiausia pora ir be vedybų, bet man tikresnė šeima, kai pora susituokus. Vyrukas pagaliau pasiryžta prisiimti atsakomybę ir užsinerti kilpą ant kaklo (gal ir šiurkščiai skamba, bet ypač šiais laikais vyrukai bijo vedybų kaip kad kokios kilpos doh.gif ), o mergina tampa saugesnė dėl savę ir ypač dėl vaikų. Kam tos vestuvės? Manau, kad būtent pačios moterys privedė vyrus iki tokio mąstymo. Atsakymas. Todėl, kad jiems labai patogu ir be vestuvių. Prieš einant gyventi kartu reiktų rimtai apsvarstyti šitą žingsnį. Gerai, jei vyro ir moters požiūriai sutampa ir jie apsigyvena kartu be didesnių vilčių dėl vestuvių. Arba gerai ir tai, kai pora jau planuoja vestuves, tik nori pagyventi kartu prieš jas ir taip dar kartą įsitikinti apsirinkimu. Bet jei mergina nori vestuvių, o vaikinas net nemąsto apie tai, tai gyvenimas kartu tikrai nepaskubins įvykių vestuvių link. Vyrams tampa be galo patogu apsigyventi kartu ir patogesnio gyvenimo jie net neįsivaizduoja. Tai kam jiems tos vestuvės, jei ir taip viskas labai gerai. Bent jau mano nuomone - merginos, neskubėkit apsigyventi kartu tik dėl tokių priežąsčių, kad buto nuoma pigiau kainuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2006 04 26, 13:54)
kai pora jau planuoja vestuves, tik nori pagyventi kartu prieš jas ir taip dar kartą įsitikinti apsirinkimu...
Vyrams tampa be galo patogu apsigyventi kartu ir patogesnio gyvenimo jie net neįsivaizduoja.

va...mes planavom...ir pries nusprendem pagyvent..ir ka??? NIEKO!! dabar gieda kitaip: kam tos vestuves ir taip gerai...as priestarauju: tau gerai? man ne. Jam pasidare patogu ir taip...koks skirtumas...jam....nagaliu doh.gif verysad.gif vidad buvau UZ pabandyma gyvent kartu..bet Vyrai tik suokt moka...randa tarnaites, o joms nenori isipareigoti.
Atsakyti
O gal tu nuspręsk pagyventi atskirai ir pažiūrėk jo reakciją smile.gif Gal jau antrą dienaą atbėgs su apsiūlymu ax.gif
Papildyta:
Ups, atsiprašau - turėjo būti PASIŪLYMU blush2.gif Kažko mano vienas pirštukas rašant vėluoja.

Turėjau aš tokį klasioką. Liuks draugeliai buvom mokyklos laikais. Bet tada dar neatsiskleidė jo požiūris į moteris. Dabar gi po daugelio ieškojimo susirado jis šaunią mergelę, jau kartu gyvena. Klausiu jo :"Kada vestuvės?" O jis guodžiasi, kad jam niekas nesiperša. "Taigi tu turi pirštis", - mokau jį. O jis:"Jei jai reikia, tegul peršasi, man nereikia". Manau, kad tokių vyrų su tokiu požiūriu vis daugėja. Todėl aš vis dar spardausi prieš draugo pasiūlymą gyventi kartu. Nors jau ir sužadėtuvių žiedelį nešioju ax.gif
Atsakyti