QUOTE(Angele @ 2006 04 25, 14:02)
Nebutina tuoktis, kad butum laiminga, nebutina, kad galetum tureti vaiku, nebutina, kad vyras gerbtu ir myletu visa gyvenima...
Antspaudelis pase tikrai nenulems kazko. Sauguma ir garantijas suteikia jausmai, bet ne popieriukas. O jausmai gali praeiti susituokus ar ne, po savaites, menesio, metu ar 20 metu...

Karti tiesa?
Bet taip jau yra.
žinoma nebūtina.... ir susituoke žmonės būna laiminga, o vedybos tai svarbus apsisprendimas kiekvieno gyvenime, tiek vyro tiek moters,
svarbūs įvykiai turi savo "gimimo metus", jie turi savo istorija- čia kalbu ne tik apie vedybas,bet apie gimimą, krikštą, na po galais kokios nors partijos įsikūrimą
o ką didelė meilė tarp dviejų žmonių ir apsisprendimas gyventi kartu ir dalintis laime ir nelaime kartu nėra svarbus įvykis, manau sutiksit svarbus ir jį vainikuoja vedybos (na ne jau jums šis žodis toks atgrasus???)
tai kodėl nesusituokti, jei ta meilė begalinė, kodėl tai nepasakyti garsiai, kad visi girdėtų: aš myliu jį, o jis mane!!! bet jei yra abejonių, tai geriau jau patylėti ir žiūrėti kaip bus, na neišeis tai neišeis....
aš jokiu būdu ne prieš gyvenimą susimetus, bet aš už vedybas
mes į dalykus žvelgiame ne tik iš skirtingų pusių, bet ir kitomis akimis. net ir nenorime, kad jie atrodytų tokie patys.