Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Vilnoja @ 2006 04 28, 12:51)
na...sorry..bet dauguma...ir siaip...jei po santuokos visas keiciasi..tai kas butent? jei jau as su zmogum 2 metus gyvenu..manau mums niekas nepasikeistu... blush2.gif

Na gal ir dauguma.. nežinau tongue.gif
Mes gyvenom prieš santuoką kartu irgi porą metų - susituokėm, galiu pasakyti, kad kol kas niekas nepasikeitė (pagrindinis pasikeitimas per visą laiką tas, kad turime sūnų, bet čia jau kita tema biggrin.gif ). Nežinau kodėl sako, kad po santuokos atsipalaiduoja, pradeda nevertint ir panašiai schmoll.gif Nugi neįmanoma metų metais gyventi kartu ir neparodyti savo tikrojo veido, bent jau aš tai nesugebėčiau šitiek laiko apsimetinėti tik tam, kad paskui, kai jau susituoksim, parodyčiau save unsure.gif
Žodžiu, mano atveju dėl santuokos nepasikeitė niekas, tik savaime suprantama, kad mes kaip žmonės keičiamės natūraliai, bet tikrai ne dėl parašo...
Atsakyti
o mes net nezinau kodel tuokiames. nebuwo tokiu oficialu pirslybu, nei pokalbiu ta tema, kad reikia, nei tewai werte... tiesiog pagywenom kartu ir nutarem, kad reikia....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 04 28, 11:48)
o ziurint is sitos puses jeigu tas antspaudelis nieko nereiskia ir nieko ensuteikia, tai kodel diena kai jis uzdedama yra ypatinga?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as turejau omeny santuoka baznycioje ir...
Atsakyti
blush2.gif na ta diena ipatinga, nes sukuria du zmones nauja(oficialia) seima. Visi tie izadai, grazus rubai, svente, tai visa papuosia...Sakoma, kaip atsvesi, taip nugyvensi...Ir mano nuomone, tai tiesa smile.gif (mano brolio vestuves buvo keistos tiesioginiai - abi puses jaunuju svente atskirai, nes jaunosios tevai nesutiko kartu...tai is nepagyveno ilgai... verysad.gif
Atsakyti
nezinau, ash tai pagyvenus metelius su savo draugu supratau, kad vestuviu nenoriu (priesh tai tokiu noru irgi netryshkau)..visai nuobodu patapo..matyt meile ishgaravo..nezinau...jsi jau irgi vesti lyg ir nenori nors priesh tai kalbedavo daznai apie tai..toks jausmas, kad gyvenam kartu nezinia del ko..del patogumo..del to , kad nebut vieniem...nezinau:(
Atsakyti
Labai gerai įsivaizduoju jujuju situaciją. Dažnai žmonės būna kartu, nes taip lengviau ar patogiau, nors didžiulės meilės tarp jų nėra.. Savu laiku ir aš pati taip į vaikinus žiūrėjau. Nuobodu vienai buvo doh.gif
Bet kai/jei ateina ta tikroji meilė... man atrodė, kad ir nesituokus gerai, svarbu laimingai kartu gyvent. Mano atveju tas nelemtas visuomenės spaudimas padarė savo, neatsilaikėm. Gal ir gerai. Nors po to absoliučiai jokių pokyčių nepastebėjau
Atsakyti
g.gif kakodel man irgi buvo tokios mintys...ypac kai pykomes...bet pagaliau manau, praejo musu ta krize...nebera barniu..r siaip, kazkokia kitokia situacija. O del vetuviu, manau as jausciausi siek tiek saugesne (turedama vyra), o dabar juk gali paimt ir iseiti- nera kazkokios atsakomybes pries kita zmogu...Zinoma, jei bus bus nusispjaut i seimos vertybes, iseis ir susituokus...Ai, nezinau...bet as noreciau isteketi...tureti nestuke.gif vaikuciu anksciau nei 30...ir kad mano vaikuciai gimtutikroje seimoje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 03 12, 20:20)
ai dabar dar tokį girdėjau apie  vyrų mąstymą pasakymą, kad vesti moterį iš meilės-tai čia tik šiaip, visokie silpni daro, bet kai veda "iš reikalo", tai čia jau garbingai labai elgiasi ir jau superiniai žmonės jie tada...
Nu pievų pieva... lotuliukas.gif

as dar pridursiu: kai is meiles, tai ir ne laikas, ir ner pinigu ir ner normalaus darbo, neisgyvensim, o kai ' is reikalo' tai ir pinigu atranda ir laiko ir viso kito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 05 23, 18:56)
as dar pridursiu: kai is meiles, tai ir ne laikas, ir ner pinigu ir ner normalaus darbo, neisgyvensim, o kai ' is reikalo' tai ir pinigu atranda ir laiko ir viso kito lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif puikiai pasakyta... reiks saviskiui uzsimint..nes jo draugelis kaip tik "zada" vesti..."is reikalo" o visa laika buvo pries: nera pinigu baliui..O kazkaip atsirado... Super! thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru iki vestuvių 4 metus kartu gyvenome. Pasikalbėdavome apie santuoką, bet nekonkrečiai- tai pinigų neturime, o šventės norisi, tai mokslai, tai darbai...

Ir ką aš pajutau, kai per Naujuosius metus jis man įteikė gražų auksinį žiedelį ax.gif ir pašnibždėjo, kad nori tuoktis su manimi jau kitą savaitgalį? 4u.gif

Užliejo širdį supratimas, KAD JIS ŠIUO MOMENTU APSISPRENDĘS VISĄ GYVENIMĄ BŪTI TIK SU MANIMI IR NEBEPALIEKA JOKIOS TIKIMYBĖS SUSIRASTI KITĄ, GERSENĘ, GRAŽESNĘ IR -ESNĘ...

Mano nuomone, santuoka tik tai ir tereiškia. Kad tą dieną, tuo periodu du žmonės yra apsisprendę visam gyvenimui būti vienas su kitu...

Būna gyvenime visaip, gal ir išsiskirs pora, gal ir nesugyvens, bet jei pora gyvena susimetus ir neplanuoja vestis, tai tikrai nors vienas jų paslapčia masto apie galimybę susirasti kitą... verysad.gif
Atsakyti
na tai gal reiketu pasakyt brungiausiajam kad senmerge likt nenori ir prie pavardes nori ienes aitienes ir kitos galunes tada jam bus suprantamiau ir kad nenori but vadinama fiktyvi zmona arba sugyventine gal jam pasakyk kuo paprashciau ir jis supras o jei kalbi apie santykiu sutvirtinima meile tai gal vyrishkom smegenim per sudetinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 01, 05:38)
o mes net nezinau kodel tuokiames. nebuwo tokiu oficialu pirslybu, nei pokalbiu ta tema, kad reikia, nei tewai werte... tiesiog pagywenom kartu ir nutarem, kad reikia....

manasis sako, kad ves, nes neturi kitos iseities.... lotuliukas.gif
Atsakyti