Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

he he he lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškis ir taip sakė lotuliukas.gif
Atsakyti
jau tuoj bus 7 metai kai draugaujam.Pradzioje ir as rekiau, saukiau kam tos vedybos, man ir taip gerai thumbup.gif . O dabar kai jau 28 m. ant nosies pradedi suprasti kad as noriu tu vedybu, tik save apgaudinejau. Ir noriu ne to baliaus, o kito statuso. Noriu pagaliau vadintis zmona, o ne drauge ar sugyventine. Tiesiog laukiu to momento kada man bus taip sunku, kad nuspresiu susikraut savo smutkes ir iskeliauti atskirai. Nes manau tik tai priverstu ji pagalvoti. Patiko kai siandien jam papasakojau kad pazystama issiskyre, o jis man " niu va matai kam skubet tai daryti" Zinot ka tiesiog nuleidau rankas ir supratau kad jus nebus dar ilgai verysad.gif . Dziaugiuosi uz jus visas paneles kurioms visgi vyrai pasipirsa noredami to patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 07 18, 23:27)
jau tuoj bus 7 metai kai draugaujam.Pradzioje ir as rekiau, saukiau kam tos vedybos, man ir taip gerai thumbup.gif . O dabar kai jau 28 m. ant nosies pradedi suprasti kad as noriu tu vedybu, tik save apgaudinejau. Ir noriu ne to baliaus, o kito statuso. Noriu pagaliau vadintis zmona, o ne drauge ar sugyventine. Tiesiog laukiu to momento kada man bus taip sunku, kad nuspresiu susikraut savo smutkes ir iskeliauti atskirai. Nes manau tik tai priverstu ji pagalvoti. Patiko kai siandien jam papasakojau kad pazystama issiskyre, o jis man " niu va matai kam skubet tai daryti" Zinot ka tiesiog nuleidau rankas ir supratau kad jus nebus dar ilgai verysad.gif . Dziaugiuosi uz jus visas paneles kurioms visgi vyrai  pasipirsa noredami to patys smile.gif

niu tai jam ir pasakyk ko tu nori, nes gal jis tavo užuominas savaip traktuoja jis gi vyras, be to ne vakar susipažiot g.gif, nes gal jis galvoja, kad tu ir toliau nenori vestuvių kaip ir ankščiau mirksiukas.gif tai išsiaiškinkit ir tik paskui galvok apie atskiras šmutkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 07 19, 13:23)
niu tai jam ir pasakyk ko tu nori, nes gal jis tavo užuominas savaip traktuoja jis gi vyras, be to ne vakar susipažiot  g.gif, nes gal jis galvoja, kad tu ir toliau nenori vestuvių kaip ir ankščiau  mirksiukas.gif tai išsiaiškinkit ir tik paskui galvok apie atskiras šmutkes  4u.gif

Tai kad buvo kalbeta... Nusprendem, kai persikelsiu i vilniu gyvent is Kauno, tai planuosim vedybas. Niu kai jau rudeni panasu, kad persikelsim ir kai dabar taip leptelejo, tai vos kai zioples vietoje pasilikau unsure.gif Kai pasakiau, tai ka tu galvoji, kad dar 7 metus papildomai draugausim, o jis man " as galeciau su tavim simtus metu draugauti" Niu ir ka Sicilija tokiam atsakyti, tik doh.gif mirksiukas.gif
Juk vyrams tikrai taip patogu gyventi ir kad dar tie saitai. Cia forume radau kur vyras klausia kaip cia geriau pasipirsus savo mylimajai, taip smagu girdet, kad yra dar pasauluje tokiu vyru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 07 20, 09:40)
Tai kad buvo kalbeta... Nusprendem, kai persikelsiu i vilniu gyvent is Kauno, tai planuosim vedybas. Niu kai jau rudeni panasu, kad persikelsim ir kai dabar taip leptelejo, tai vos kai zioples vietoje pasilikau unsure.gif Kai pasakiau, tai ka tu galvoji, kad dar 7 metus papildomai draugausim, o jis man " as galeciau su tavim simtus metu draugauti" Niu ir ka Sicilija tokiam atsakyti, tik  doh.gif    mirksiukas.gif
Juk vyrams tikrai taip patogu gyventi ir kad dar tie saitai. Cia forume radau kur vyras klausia kaip cia geriau pasipirsus savo mylimajai, taip smagu girdet, kad yra dar pasauluje tokiu vyru wub.gif

Niu už pasakyma aš su tavim šimtą metų galėčiau draugauti tai čia yra gerai thumbup.gif, ne kiekvienas pasiryžes tokiai draugystei, bet aš manau, kad jei nenorėtų su tavim gyvent jis negyventų, niekas jo nesulaikytų, nei draugystė, nei santuoka, įvertinka viską protingai ir šaltai, kas ir kaip, gal tu ir teisi, gal jam patogu tiesiog taip gyvent g.gif, bet aš turbūt tiesiai pasakyčiau arba ženyjamės arba aš einu ieškot sau vyro, kuris manę vestų ir psio, jei po tokio pasakymo jis pradėtų plot katutėm ir sakytų bandyk laimę, tai eičiau velniop, doh.gif bet šeip paskaitinėk čia http://www.supermama...ic=78114&st=168 gal praeis noras ir pačiai tekėt hihihi.gif hihihi.gif

bet jei rimtai tai aš panašiais atvejais sakau, kaip Dievas davė taip ir bus mirksiukas.gif ir nepergyvenk, svarbiausia neprikrėst kvailyščių dėl kurių gailėtumeis ir viskas bus gerai thumbup.gif

Atsakyti
Baltai pavydžiu, kad yra tokių moterų, kurias nori vesti vyrai, ne dėl to, kad ji su pilvuku, ir ne del to, kad ji zirzia ir kelia ultimatumus, o todėl kad patys nori thumbup.gif Tačiau tai pastebėjau toks retas atvejis, nes dauguma santuokų vyksta iš reikalo, arba jaunoji su šeima prirėme, ir dar atvejis, kai jaunoji turtinga ir iš įtakingos šeimos(jiems tada naudinga). Bet ištikrųjų jeigu jus norite ištekėti, o vyras išsisukinėja, tai jau nėra gerai, gal jam gaila prarasti merginų dėmesį, gal ieško geresnės, o jus tik pakankamai miela ir patogi, gal jis nenori dėl finansinių priežasčių( nes kaip žinia šiuo atžvilgiu daugiausiai nukenčia moterys, nes vyrai dažnai daugiau uždirba, jie mažiau skiria laiko namam ir vaikam, jie negimdo, taigi jų ir pajamos didesnės , o šiuo atveju taigi net skirtis nereikės o visi gerumai liktų jam jeigu kitą susiratų, o vaikais pasirupintu, bet jus liktumete be nieko). taigi merginos jeigu abejojate, jau ilgai gyvenate kartu, tai visai nieko ultimatumai, nes sito reikia jums, ir mokėkite už savo norus pakovoti, o jeigu pasakytų gal tada atskirai pagyvename, tai žinokite nieko neprarasite, tik galėsite greičiau pradėti santykius su kitu žmogumi. Kaip viena mano draugė pasielgė, po dviejų metų gyvenimo kartu pasklebė ultimatumą, ir laimingai atšokom vestuves, čia jau jos logika - jau pagyvenom, pamatėm kad tinkam vienas kitam, nėra ko gumos tempti, arba lieku viena ir vėl ieškau meilės - kategoriška mergina bigsmile.gif O aš galvoju, kad yra labai geras pasakymas pritaikytas vyram: GYVENTI GALIMA SU DAUG KUO O VESTI GALIMA TIK TĄ VIENINTELĘ IR TIKRAI NE BET KĄ
Atsakyti
4u.gif pilnai sutinku su mersedes. Dabar tikrai dazniausiai vestuves vyksta "is reikalo"... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kaip nenoreciau but tokioj situacijoj... Tada vyrai pasijaucia didvyriais! jei nepalieka JOS likimo valiai....Oj, as nepasiduociau..jei jau nenorejai pries tai vest, kaip dar nebuvo leliaus pilve...tai dabar vest is pasigailejimo....oj Ne... doh.gif
Tikiuosi, kad kuo maziau panioms taip nutiks 4u.gif
Atsakyti
Mes buvom pradraugavę 7 metus kai pastojau.Iš tų 7 metų 2 gyvenom kartu ir jam visai tai patiko(kaip ir man).Vestuves būdavo atkeliamos vis keliems metams į priekį.Na,kad jos bus,buvo viskas aišku,bet va kai prispaudė reikalas, maniškis išsigando.Dėl vaiko džiaugėsi kaip išprotėjęs,bet ženytis schmoll.gif neskubėjo. Nespaudžiau,tėvai ir giminaičiai tik šnibždėjos gossip.gif kad kažkas čia ne taip.O va vyras mano jokių negerumų neįžvelgė.Sakė-Taigi nepalieku tavęs,taigi duosiu vaikui pavardę,gyvensim kartu.Ko dar reikia? Gerai,kad dar draugų nedurnų turi,kurie paprotino biški,kad jei jau vaikas,tai ir šeimos reik.Tuo labiau,kad planavom tai.Na taip ir gavosi,kad susituokėm ir tuo džiaugiamės abu,nes labai jau nervino gydytojų ir kitų žmonių požiūris.Nueinu pas vieną tokią davatką tirtis striumos,sako na ponia,oi atsiprašau-panele.... bash.gif Taip ir norisi mordą išdaužyti tokioms.Koks jų reikalas?
Na gal aš senamadiškai mąstau,bet jei du žmonės rimtai bendrauja ir jei jau leliaus lauktis pradeda,tai susituokti reiktų,o tai po to bus,tėtis Petraitis,o mama -ytė.Ir aiškink po to vaikui kokia namie situacija umn.gif
o šiaip tai geriausia nelaukti kol reikalas prispaudžia.Jaunoji per vestuves po to išgert negali mirksiukas.gif O jei rimtai,tai kažkaip smagiau turėtų būti be reikalo tekėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 21 liepos 2006 - 12:22
niu nesuprantu aš tokių vyrų, kurie gyvena kartu su mergina lyg ir bandomasis laikotarpis praėjes viskas gerai, bet šeimos įteisint nenori, juk gyvendamas su kitu žmogumi be to popieriaus vistiek esi jam įsipareigojas ir ištikimas tai ko bijot to popieriuko g.gif juo lab kad jis tipo nieko nekeičia. džiaugiuos, kad man neiškilo tokia problema, nes tikrai jausčiaus įskaudinta.
Atsakyti
As gal Ramunis nepykciau jei mane pavadintu panele smile.gif, nors man jau arti 30metuku, man kazkaip net nepatinka kai kur nors pasako ponia kol dar mano pavardes ytes nepamato bigsmile.gif O seip visada dziaugiusoi kai kreipiasi panele. Nors man turbut kitaip kai vaiku neturiu.
O del ultimatumu man kazkaip ne prie sirdies. Nenoreciau isteketi tik priremus vyra prie sienos arba as, arba skiriames. Noreciau jo pacio nuosirdaus noro, kad as buciau jo zmona, jo vaiku mamyte. Man paciai jau po biski atrodo kad arteja ta krize musu ilgos draugystes. Ir man arciau prie sirdies susikrauti daiktelius ir iseiti atskirai gyventi. Ir leisti jam apmastyti ko jis pats nori ir jei jam pasirodys, kad jam visai tinka viengungyste tai tada sekmes.
O kodel pasibaigus bandomajam laikotarpiui vyrai visgi neveda, tai radau forume kazkas parase 4 priezastis thumbup.gif : 1. bijo kad pasisavins jo pinigelius 2.bijo kad moteris po vedybu apsileis 3. jis dar iesko geresnes 4. arba jis paprasciausisi kvailys
O del vedybu ,sicilija ax.gif , neapsigalvojau, vis dar noreciau isteketi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 07 21, 19:05)
niu nesuprantu aš tokių vyrų, kurie gyvena kartu su mergina lyg ir bandomasis laikotarpis praėjes viskas gerai, bet šeimos įteisint nenori, juk gyvendamas su kitu žmogumi be to popieriaus vistiek esi jam įsipareigojas ir ištikimas tai ko bijot to popieriuko  g.gif

drinks_cheers.gif
irgi nesuprantu schmoll.gif
paskaiciau cia, ir ziuriu kad maniskis retenybe blink.gif sako- kadangi jau apsisprendem del buvimo kartu, tai ir tuoktis reikia, ko cia gyvent kartu blink.gif
Atsakyti
Aš tai turbūt su vienu iš tų retų atvejų susidūriau, kai vyras nori šeimos. Pažįstami tik 3 savaitės, o jis kalba, kad nori žmonos ir vaikų. Šiaip įdomu, ar kam taip buvo atsitikę, kad taip greitai pradėtų kalbėti apie vestuves? Girdėjau, kad pasiperša ir po mėnesio draugystės ir viskas gerai būna, gyvena laimingai. smile.gif
Atsakyti