Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Anabelė @ 2006 07 24, 16:30)
Aš tai turbūt su vienu iš tų retų atvejų susidūriau, kai vyras nori šeimos. Pažįstami tik 3 savaitės, o jis kalba, kad nori žmonos ir vaikų. Šiaip įdomu, ar kam taip buvo atsitikę, kad taip greitai pradėtų kalbėti apie vestuves? Girdėjau, kad pasiperša ir po mėnesio draugystės ir viskas gerai būna, gyvena laimingai. smile.gif

Tikra retenybe tai tikrai bigsmile.gif Kai as jau draugauju 7 metus, tai man atrodo neimanoma misija susizadeti po 3sav., gal net bijociau unsure.gif Neisivaisduoju ar taip galima net greitai pamilti g.gif O kad tokios santuokos gali buti laimingos, tai nenustebciau. Svarbu abiems is sirdies noreti buti kartu wub.gif Jei kiti po 3sav. draugystes susimete smutkes gyvena, tai vedybos po 3sav. irgi nieko nepakeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 07 25, 17:49)
Tikra retenybe tai tikrai bigsmile.gif  Kai as jau draugauju 7 metus, tai man atrodo neimanoma misija susizadeti po 3sav., gal net bijociau  unsure.gif Neisivaisduoju ar taip galima net greitai pamilti g.gif  O kad tokios santuokos gali buti laimingos, tai nenustebciau. Svarbu abiems is sirdies noreti buti kartu  wub.gif Jei kiti po 3sav. draugystes susimete smutkes gyvena, tai vedybos po  3sav. irgi nieko nepakeis mirksiukas.gif

Niu man atrodo, kad jūs per ilgai draugaujat g.gif nežinau kaip teisingai išsireikšt g.gif , bet pokyčių turbūt tikrai reikia.

niu aš manau kad vyro nereikia remt prie sienos ženytis (ten grubia forma pasakiau) bet turbūt aš pasakyčiau, kad reikia kažką keist, kad noriu būt žmona ir ttt ir manau, kad čia nėra vyro rėmimas prie sienos, nors aš čia nekompetetinga g.gif nežinau, mes nešėm pareiškimus ir ėjom kartu gyvent g.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 07 24, 10:16)
As gal Ramunis nepykciau jei mane pavadintu panele smile.gif, nors man jau arti 30metuku, man kazkaip net nepatinka kai kur nors pasako ponia kol dar mano pavardes ytes nepamato bigsmile.gif O seip visada dziaugiusoi kai kreipiasi panele. Nors man turbut kitaip kai vaiku neturiu.
O del ultimatumu man kazkaip ne prie sirdies. Nenoreciau isteketi tik priremus vyra prie sienos arba as, arba skiriames. Noreciau jo pacio nuosirdaus noro, kad as buciau jo zmona, jo vaiku mamyte. Man paciai jau po biski atrodo kad arteja ta krize musu ilgos draugystes. Ir man arciau prie sirdies susikrauti daiktelius ir iseiti atskirai gyventi. Ir leisti jam apmastyti ko jis pats nori ir jei jam pasirodys, kad jam visai tinka viengungyste tai tada sekmes.
O kodel pasibaigus bandomajam laikotarpiui vyrai visgi neveda, tai radau forume kazkas parase 4 priezastis  thumbup.gif : 1. bijo kad pasisavins jo pinigelius 2.bijo kad moteris po vedybu apsileis 3. jis dar iesko geresnes  4. arba  jis paprasciausisi kvailys
O del vedybu ,sicilija  ax.gif , neapsigalvojau, vis dar noreciau isteketi wub.gif

Na matai,tuo metu jau laukiaus,viskas atrodė sutirštintom spalvom ir užsiutau ant tos vištos už visas besilaukiančias ir dar neištekėjusias moteris.Paprasčiausiai buvau pašiepta,tai mane ir suerzino. blush2.gif
Užtai dabar labai smagu kai panele arba mergaite pavadina,o į vyrą JŪS kreipiasi thumbup.gif Tokia jauna jaučiuosi,nors jau seniai virš 20 metukų turiu tongue.gif
Atsakyti
kai vyras visk1 turi : skalbėją, virėja, guodėją, pašnekovę ir sekso draugę, tai jam ko gero gerai taip kaip yra. Ir nemato reikalo tuoktis. Išsakiau grynai draugės sūnaus nuomonę. Jis nenori jokių įsipareigojimų, gal ir kitiems taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 07 24, 16:30)
Aš tai turbūt su vienu iš tų retų atvejų susidūriau, kai vyras nori šeimos. Pažįstami tik 3 savaitės, o jis kalba, kad nori žmonos ir vaikų. Šiaip įdomu, ar kam taip buvo atsitikę, kad taip greitai pradėtų kalbėti apie vestuves? Girdėjau, kad pasiperša ir po mėnesio draugystės ir viskas gerai būna, gyvena laimingai. smile.gif

Žinok, man taip pat buvo, kai susipažinau su savo vyru (mes jau vede 35 dienos wub.gif )... Buvau išsiskyrusi su buvusiuoju po ilgų 7 metų draugystės ir prisiekusi sau, kad dabar pagyvensiu sau kokius metelius ir bandysiu džiaugtis gyvenimu, nes po to sunkaus etapo, kuris truko pusę metų vos netapau ligone.... Tai va ir atsirado jis, ir viskas įsisuko kosminių greičiu ir visi mano bandymai lėtinti procesus, kažką dar galvoti ar panašiai.... sulaukdavo didelio pasipriešinimo tongue.gif ir viskas buvo sutvarkoma greitai ir užtikrintai biggrin.gif Nu man tai buvo toks kontrastas, nes su anuo kokius 4 metus draugavom normaliai, o paskui "tasėmės" (čia šitą aš suvokiau tik išsiskyrusi su ex'u).... Nu bet vistik su visom mano pastangom biggrin.gif iki vestuvių išdraugavom 2 metus, iš jų 1,5 pagyvenom kartu.... ko beje, aš taip pat labai nenorėjau, nes su e'xu per 7 metus to taip ir nesugebėjom padaryti,... o vyras manęs nelabai ir klausė... supakavo ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2006 07 27, 13:30)
Žinok, man taip pat buvo, kai susipažinau su savo vyru (mes jau vede 35 dienos  wub.gif )... Buvau išsiskyrusi su buvusiuoju po ilgų 7 metų draugystės ir prisiekusi sau, kad dabar pagyvensiu sau kokius metelius ir bandysiu džiaugtis gyvenimu, nes po to sunkaus etapo, kuris truko pusę metų vos netapau ligone.... 

Tai man irgi panašiai buvo, tampiausi 4 metus, bet be jokių perspektyvų, o dabar tik mėnuo su dabartiniu esame kartu, o viskas taip greitai vyksta, kad man galva sukasi smile.gif net pati netikiu, kad visa tai dabar rašau, atrodo, čia ne man viskas, tiesiog dar nespėju apsiprasti su visiškai kitokiu vyru.
Girdėjau ne vieną tokį atvejį, kai prasitampę su vienu kelis metus staiga išteka už kito smile.gif
Atsakyti
sveikos,

neskaičiau visos temos, bet norėčiau pasisakyti iš savosios perspektyvos wink.gif mano aplinkoje kaip tik daugėja vaikinų, kurie kalba apie vestuves, o merginos svertia visus už ir prieš ir neskuba susisaistyti.... bent 3 poras pažįstu, kurių vyriškiai nori vestuvių smile.gif (įskaitant ir mane) maniškis kalbėti apie vestuves pradėjo gal po pusmečio mūsų draugystės smile.gif aišku labai malonu ir miela.. dabar mes jau beveik 4 metai kartu. o aš dar galvoju...
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 07 25, 20:51)
Niu man atrodo, kad jūs per ilgai draugaujat  g.gif nežinau kaip teisingai išsireikšt  g.gif , bet pokyčių turbūt tikrai reikia.

niu aš manau kad vyro nereikia remt prie sienos ženytis (ten grubia forma pasakiau) bet turbūt aš pasakyčiau, kad reikia kažką keist, kad noriu būt žmona ir ttt ir manau, kad čia nėra vyro rėmimas prie sienos, nors aš čia nekompetetinga  g.gif nežinau, mes nešėm pareiškimus ir ėjom kartu gyvent  g.gif

Tas laikas taip greitai prabego, ir kai pagalvoji taip ilgai jau esame kartu, nors to kartais taip nejauciu. Ta ilga draugyste leido mums subresti, ismokom prisitaikyti vienas prie kito, stengiames suprasti nors ir nevisada pavyksta ax.gif Atsikratem tokiu vaikisku pavydu, nesikalbejimu istisomis dienomis susipykus, vengti atsiprasyti ir t.t. O del kazko pakeitimo musu santykiuose kazkaip netiketai pradejom apie tai kalbeti, matyt tinkama aura buvo smile.gif Jis aiskiai pasake, kad jo galvoje irgi yra planai vestuves ir tikrai nenori auginti vaiku ne santuokoje, seima turi buti seima. Tiek daug mes kalbejom, kad as dabar tiek apsiraminau, kad nebezinau ko noriu doh.gif . Vel esu laimnga ir vis tas moteriskas budas, vakar vieno reikejo, siandien kito... ax.gif Bus matyt bigsmile.gif
Papildyta:

Aciu Sicilija uz pamastymus, issakyta nuomone, buvo naudinga, vertinga ir smalsu thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niu tai ramybės tau ir tavo namams friends.gif teisingiau aistrų ir meilės ir us laiks bus ir vaiks, niekus nedings
Atsakyti
Manau vienintele priezastis del kurios atkeliamos vestuves - prietaraujanciojo nenoras ir netikrumas del bendros ateities. Vis tikisi ka geriau rasti. O kai pasiziuri, kad nieko geriau negaus - tada jau ir vestuves galima kelti schmoll.gif
Zinau net kelias poras, kur vyrai issisukinejo, tempe guma ir t.t. po 5 - 7 metus.
O po to per pora menesiu vede..............kitas........... unsure.gif
Aisku gerai namuose tureti skalbeja, vireja ir sugulove. Bet visi nori tureti zmona. Kai sutinka rimta kandidate, tada nelieka jokiu mykimu ir neapsisprendimu....

Nesupykit merginos uz tokius zodzius.
Bet jei gyvenimo draugas nera tikras del bendros ateities, tai nera prasmes savo graziu dienu su juo svaistyti - jis nepatikimas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 03 rugpjūčio 2006 - 14:00
QUOTE(mot99 @ 2006 08 03, 14:57)
Zinau net kelias poras, kur vyrai issisukinejo, tempe guma ir t.t. po 5 - 7 metus.
Aisku gerai namuose tureti skalbeja, vireja ir sugulove.  Bet visi nori tureti zmona. Kai sutinka rimta kandidate, tada nelieka jokiu mykimu ir neapsisprendimu....

Bet jei gyvenimo draugas nera tikras del bendros ateities, tai nera prasmes savo graziu dienu su juo svaistyti - jis nepatikimas schmoll.gif

drinks_cheers.gif
protingai pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2006 08 03, 13:57)
Manau vienintele priezastis del kurios atkeliamos vestuves - prietaraujanciojo nenoras ir netikrumas del bendros ateities. Vis tikisi ka geriau rasti. O kai pasiziuri, kad nieko geriau negaus - tada jau ir vestuves galima kelti schmoll.gif
Aisku gerai namuose tureti skalbeja, vireja ir sugulove.  Bet visi nori tureti zmona. Kai sutinka rimta kandidate, tada nelieka jokiu mykimu ir neapsisprendimu....

Hm, net jeigu sugyveni vaikus jis vis vien nėra tikras dėl bendros ateities? g.gif
Atsakyti