QUOTE(sicilija @ 2006 07 25, 20:51)
Niu man atrodo, kad jūs per ilgai draugaujat

nežinau kaip teisingai išsireikšt

, bet pokyčių turbūt tikrai reikia.
niu aš manau kad vyro nereikia remt prie sienos ženytis (ten grubia forma pasakiau) bet turbūt aš pasakyčiau, kad reikia kažką keist, kad noriu būt žmona ir ttt ir manau, kad čia nėra vyro rėmimas prie sienos, nors aš čia nekompetetinga

nežinau, mes nešėm pareiškimus ir ėjom kartu gyvent
Tas laikas taip greitai prabego, ir kai pagalvoji taip ilgai jau esame kartu, nors to kartais taip nejauciu. Ta ilga draugyste leido mums subresti, ismokom prisitaikyti vienas prie kito, stengiames suprasti nors ir nevisada pavyksta

Atsikratem tokiu vaikisku pavydu, nesikalbejimu istisomis dienomis susipykus, vengti atsiprasyti ir t.t. O del kazko pakeitimo musu santykiuose kazkaip netiketai pradejom apie tai kalbeti, matyt tinkama aura buvo

Jis aiskiai pasake, kad jo galvoje irgi yra planai vestuves ir tikrai nenori auginti vaiku ne santuokoje, seima turi buti seima. Tiek daug mes kalbejom, kad as dabar tiek apsiraminau, kad nebezinau ko noriu

. Vel esu laimnga ir vis tas moteriskas budas, vakar vieno reikejo, siandien kito...

Bus matyt
Papildyta:
Aciu Sicilija uz pamastymus, issakyta nuomone, buvo naudinga, vertinga ir smalsu