Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Belle @ 2006 08 04, 10:42)
drinks_cheers.gif
be kita ko, mano tevai visad kreivai i toki gyvenima ziurejo,
o dabar kai pazista mano vyra, kai mato kaip mes gyvenam, anei zodzio niekada nera pasake... biggrin.gif

Mano uošviai bandė mus įkalbėt, na tipo susituokus vaiko išlaikymas paprastesnis ir t.t. Na bet mums juk reik gyvent kartu, o ne jiems mirksiukas.gif O mano tėvai gal ir pagalvodavo, bet nieko nesakė, svarbiausia kad mums gerai būtų. O be to, jei ką išeit paprasčiau hihihi.gif Tik vaikus po pažastim ir viso gero blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2006 08 04, 11:38)
1. Vaikai tavęs tikrai neklaus ko tu norėtum dėl jų šeimyninio gyvenimo, patikėk mirksiukas.gif
2. Aš ir negyvenčiau su tokiu vyru schmoll.gif

Zinau kad neklaus. O as ir reikalavimu nestatysiu. Tiesiog mes juos stengiames isaukleti su tomis paciomis vertybemis kaip ir musu........... Ir kaip jau kazkur sakiau - labiausia aukleja pavyzdys, o ne zodziai......
Taigi, linkiu sekmes ir susituokusiems ir nesusituokusiems. Svarbu, kad laime ir supratimas butu. O kitu poziuris ( na tarkim tokiu kaip mano smile.gif ) tai juk dzin, is tikruju.
Atsakyti
" kam tos vestuves?, pastebejau daugeja vyru sia nuomone."

daugeja ne tik vyru su tokia nuomone,bet moteru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2006 08 04, 12:51)
Zinau kad neklaus. O as ir reikalavimu nestatysiu. Tiesiog mes juos stengiames isaukleti su tomis paciomis vertybemis kaip ir musu.

Juk mes irgi užaugom tokioj pačioj visuomenėj, kur nesusituokus gyventi didžiausia gėda ir apie tai niekas net negalvodavo. O mūsų vaikai ir netgi anūkai auga jau visai kitokioje visuomenėje, taip kad vertybės galima sakyti pas mumis tokios pat kaip pas tėvus, deja samprata jau esti kitokia, jau turim savo nuomonę.
Afrodite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, galima ir as prisijungsiu i jusu diskusija blush2.gif
Mes su draugu kartu jau 9-eri metai blink.gif , deja apie vedybas jokios kalbos verysad.gif Turim bendra suneli wub.gif Kazkaip pradzioj niekada negalvojau apie vedybas, bet kaip susitarusios siais metais pradejo teketi drauges doh.gif , tad pradedu galvoti,ar verta tampytis dar 9-erius metus, kad suluktum to pasiulymo, gi tam pradzioj ir draugaujame, kad suprastume ar tinka tas zmogus, gi tuokies tam, kad netiesiogei tam zmogui pasakytum, jog nori su juo pasenti, o devynerius metus galvoti ar tinka ar ne, manu per ilgas laiko tarpas blink.gif Buvo su juo apie tai kalbeta,bet anot jo- nera laiko, ka tai pakeis ir t.t. Zinot, pradedu galvoti apie issiskirma, galbut surasiu toki zmogu, kuriam nereikes galvoti devynerius metus, ar nori su manimi pasenti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušusi @ 2006 07 27, 20:08)
sveikos,

neskaičiau visos temos, bet norėčiau pasisakyti iš savosios perspektyvos wink.gif mano aplinkoje kaip tik daugėja vaikinų, kurie kalba apie vestuves, o merginos svertia visus už ir prieš ir neskuba susisaistyti.... bent 3 poras pažįstu, kurių vyriškiai nori vestuvių smile.gif (įskaitant ir mane)  maniškis kalbėti apie vestuves pradėjo gal po pusmečio mūsų draugystės smile.gif aišku labai malonu ir miela.. dabar mes jau beveik 4 metai kartu. o aš dar galvoju...

vat ir aš viena iš tokių lotuliukas.gif , kuriai nelabai teikia tos santuokos, po mėnesiuko ketiname apsigyventi kartu ir esame jau be poros mėn. 4 metus , o maniškis jau porą metų vis kalbas apie vestuves užveda, bet aš veju jas vis į šalį ir sakau baik svaigti, mums juk ir taip gerai kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 05, 18:30)
vat ir aš viena iš tokių  lotuliukas.gif , kuriai nelabai teikia tos santuokos, po  mėnesiuko ketiname apsigyventi kartu ir esame jau be poros mėn. 4 metus , o maniškis  jau porą metų vis kalbas apie vestuves užveda, bet aš veju jas vis  į šalį ir sakau baik svaigti, mums juk ir taip gerai kartu  mirksiukas.gif

""Galit mane uzmetyti akmenimis, bet kai as pamatau sugyventinius, tai pagalvoju, kad si moteris, deja, nera tiek mylima, kad ja vestu......."" drinks_cheers.gif labai pritariu siems zodziams.
Vat kai vyras pasipirsa panelei akivaizdziai ir vat tada ji pasako "baik svaigti, mums juk ir taip gerai kartu", vat tada tkrai suprantu, kad ji nuosirdziai nenori vestuviu blink.gif . O kai vyras aplinkui per aplinkui bando sneketi apie vestuves, tai zinokis kas jo smegenineje sukasi g.gif Gal jis tik bando is taves issikaulyti ar tu uz vedybas ar ne, o poto tik tyliai ploja katucius drinks_cheers.gif , kad manoji nenori vedybu.
As pati draugauju 7 metus, 3 is ju gyvenu ir esu tik uz santuoka thumbup.gif O apie vaiku auginima ne santuokoje man isviso nepriimtina ir nesuprantama schmoll.gif , ir dar turbut vaikui tokiu atveju suteikiama vyro pavarde. Niu tai ko daugiau tada reikia tam vyrui...
Na jei moteris nenori teketi iz mylimo vyro, tai tada yra kazkokia spraga, kas vercia abejoti. Tas pats manau galioja ir vyrui. unsure.gif Juk neini prie altoriaus po keliu dienu ar menesiu pazinties...
Cia tik mano subjektyvi nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 08 06, 13:23)
O apie vaiku auginima ne santuokoje man isviso nepriimtina ir nesuprantama schmoll.gif ,  ir dar turbut vaikui tokiu atveju suteikiama vyro pavarde. Niu tai ko daugiau tada reikia tam vyrui...

O jeigu su vyru išsiskiriama kas tada? Atiduot vaikus jam, kad neaugtų vaikai nesantuokoje ar skubiai dar nespėjus išsiskirt susituokti su kitu? g.gif Gerai gerai, užsipulkit, kad tai yra ne tas pats, kas nesusituokus augint vaikus, bet kame skirtumas? Išsiskyrusias reik užjaust dėl skyrybų, o vat sugyventines belieka užjaust, kad jos nemylimos tiek, jog neveda jų prie altoriaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2006 08 04, 11:58)
Mano uošviai bandė mus įkalbėt, na tipo susituokus vaiko išlaikymas paprastesnis ir t.t. Na bet mums juk reik gyvent kartu, o ne jiems mirksiukas.gif O mano tėvai gal ir pagalvodavo, bet nieko nesakė, svarbiausia kad mums gerai būtų. O be to, jei ką išeit paprasčiau hihihi.gif Tik vaikus po pažastim ir viso gero blush2.gif

vat paskutinis tavo sakinys man nesuvokiamas, ką reiškia vaikus po pažastim ir.....?
vaikai ne tik tavo, bet ir tavo vyro, tai jau savaime po pažastim ir.......... neišeina. aš suprantu tuos kurie susimetę puodus ir patalynę kartu gyvena be santuokos ir sako mums labai gerai thumbup.gif valio, kad jiems gerai ir džiaugiamės, kad jiems gerai, bet kai sako, kad toks gyvenimas palengvina skyrybas, tai kam iš vis pradėt kartu gyvent, galit man atsakyt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 08 06, 14:13)
vat paskutinis tavo sakinys man nesuvokiamas, ką reiškia vaikus po pažastim ir.....?
vaikai ne tik tavo, bet ir tavo vyro, tai jau savaime po pažastim ir.......... neišeina. aš suprantu tuos kurie susimetę puodus ir patalynę kartu gyvena be santuokos ir sako mums labai gerai  thumbup.gif  valio, kad jiems gerai ir džiaugiamės, kad jiems gerai, bet kai sako, kad toks gyvenimas palengvina skyrybas, tai kam iš vis pradėt kartu gyvent, galit man atsakyt ar ne?

Aš tik pajuokavau apie vaikus mirksiukas.gif Kadangi net negalvoju apie pabėgimą nuo vyro ar "skyrybas" blush2.gif Čia buvo tik tam parašyta, man rodos dėl dalybų turtinių ir kt. juridinių popierizmų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2006 08 06, 15:18)
Aš tik pajuokavau apie vaikus mirksiukas.gif Kadangi net negalvoju apie pabėgimą nuo vyro ar "skyrybas" blush2.gif Čia buvo tik tam parašyta, man rodos dėl dalybų turtinių ir kt. juridinių popierizmų ax.gif

panašiai ir aš supratau, bet už tavo posto užsikabinau tik todėl, kad patogu buvo ax.gif ir šeip daug moterų sako, kad patogiau išsiskirt ir man tai nesuvokiama, tai vat vis bandau paklaust, tai kam gyvena kartu jei žino kad reiks skirtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2006 08 06, 15:06)
Išsiskyrusias reik užjaust dėl skyrybų, o vat sugyventines belieka užjaust, kad jos nemylimos tiek, jog neveda jų prie altoriaus? g.gif

O kai sugyventines su vaiku palieka vyrai, tai tada dazniausiai sakoma "todel jis taip jos ir niekada nevede" g.gif
As nenoriu nieko izeisti, kiekvienai savas gyvenimas, svarbiausia, kad abiems butu gerai, sirdeles nedraskytu. Bet man butu saugiau, tvirciau ir SIRDZIAI MIELIAU auginti vaikucius su mylimu, teisetu vyru, o ne su sugyventiniu ar draugu...
Atsakyti