Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(koalamama @ 2006 08 06, 21:03)
Kuom statusas kitoks? Ar vedusiems vaikai kitokie gimsta? Ar vedusiems darbas lengviau susirast, o gal algos didesnės? Kame statuso skirtumas? Tik tame, jog jie vedę ir visuomenė į juos kitaip žiūri? Jo, kaip jau kitoj temoj esu minėjusi, pas mus deja yra nuvalkiota žodžio "sugyventinis" prasmė, visuomenė taip ir mato mėlynanosius, dešimčia neaišku kur pasidėjusių vaikų apsikrovusius, besimušančius sugyventinius. Todėl visos moterys ir skuba spausti savo brangiuosius tuoktis, kad tik šeimos statusas būtų pripažintas visuomenėje.

Taip, pvz. mes nesusituoke, ir vaikas turi vyro pavarde, ir kai norejau isvykti viena su vaiku is LT, man pasu poskyry sedinti moteris pareiske "o kas jus tam vaikui"? As stoviu vos neissigandusiom akim ir sakau -mama doh.gif
Atsakyti
pala pala ka cia pezat kad gyvenant nesusituokus vyrai nelabai myli zmonas?sakau zmonas,nes taip ir jauciuos,nors vestuviu nebuvo...nebuvo tos parodijos visiems,o musu sirdyje "vestuves" ivyko pries 5 metus jau mirksiukas.gif matai jei neveda-tai nemyli? ot pasake g.gif tai ka draugaujant irgi nemeile? tik vedus tada tikra meile gimsta blink.gif lotuliukas.gif baikit nusisneket moterys....
mes gyvenam kartu,turim dukra,turim buta,santykiai puikus...vestuves mums dabar butent sakau dabar reikalingos kad uztvirtumeme tai ka turim...tai musu svente bus..kada? nesvarbu..tada kada noresim tongue.gif bet as istarsiu vyrui TAIP su tokiu tikrumu kurio tekanciom ir einanciom i nezinia tik pavydet teks mirksiukas.gif nes as jau zinosiu koks gyvenimas manes laukia ateity...tai bus tikrai nuosirdus jausmas be baimes ir be abejoniu,"o gal ne tas cia vyras" schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 06 rugpjūčio 2006 - 20:26
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 06, 20:20)
Taip, pvz. mes nesusituoke, ir vaikas turi vyro pavarde, ir kai norejau isvykti viena su vaiku is LT, man pasu poskyry sedinti moteris pareiske "o kas jus tam vaikui"? As stoviu vos neissigandusiom akim ir sakau -mama  doh.gif

blink.gif Na matyt kokia nesusipratėlė pasitaikė ax.gif
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 06, 20:25)
pala pala ka cia pezat kad gyvenant nesusituokus vyrai nelabai myli zmonas?sakau zmonas,nes taip ir jauciuos,nors vestuviu nebuvo...nebuvo tos parodijos visiems,o musu sirdyje "vestuves" ivyko pries 5 metus jau  mirksiukas.gif matai jei neveda-tai nemyli? ot pasake g.gif tai ka draugaujant irgi nemeile? tik vedus tada tikra meile gimsta blink.gif  lotuliukas.gif baikit nusisneket moterys....
mes gyvenam kartu,turim dukra,turim buta,santykiai puikus...vestuves mums dabar butent sakau dabar reikalingos kad uztvirtumeme tai ka turim...tai musu svente bus..kada? nesvarbu..tada kada noresim tongue.gif bet as istarsiu vyrui TAIP su tokiu tikrumu kurio tekanciom ir einanciom i nezinia tik pavydet teks mirksiukas.gif nes as jau zinosiu koks gyvenimas manes laukia ateity...tai bus tikrai nuosirdus jausmas be baimes ir be abejoniu,"o gal ne tas cia vyras" schmoll.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 06, 21:25)
" musu sirdyje "vestuves" ivyko pries 5 metus jau  mirksiukas.gif matai jei neveda-tai nemyli?"mes gyvenam kartu,turim dukra,turim buta,santykiai puikus...vestuves mums dabar butent sakau dabar reikalingos kad uztvirtumeme tai ka turim..."

Jeigu jau tos vestuves jusu sirdyje ivyko ir viskas jusu santykiuose yra puiku- turit dukra, busta, puikius santykius, tai kam tada vis vien ta "parodija"-taip vadinamos vestuves yra reikalingos, kad uztvirtintumet tai ka turit??? g.gif Kiek suprantu nori tu vedybu anksciau ar veliau, nori istarti vyrui Taip???
Man visada kyla klausimas, kai moterys ypatingai buna pries vedybas - ar jums pirsosi jusu mylimasis, ar jis prase jusu rankos g.gif Jeigu jis jos neprase ar pas dauguma moteru nebuna paprasciausiai savigyna - man ir taip gerai, mane ir taip myli thumbup.gif Ar tik nebutu, kad didzioji dalis kaip mat pasakytu TAIP jei tik pasiulytu tuoktis mirksiukas.gif

Atsakyti
As uz vestuves, jei yra vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 08 06, 21:25)
Jeigu jau tos vestuves jusu sirdyje ivyko ir viskas jusu santykiuose yra puiku- turit dukra, busta, puikius santykius, tai kam tada vis vien ta "parodija"-taip vadinamos vestuves yra reikalingos, kad uztvirtintumet tai ka turit??? g.gif Kiek suprantu nori tu vedybu anksciau ar veliau, nori istarti vyrui Taip???
Man visada kyla klausimas, kai moterys ypatingai buna pries vedybas - ar jums pirsosi jusu mylimasis, ar jis prase jusu rankos g.gif Jeigu jis jos neprase ar pas dauguma moteru nebuna paprasciausiai savigyna - man ir taip gerai, mane ir taip myli thumbup.gif  Ar tik nebutu, kad didzioji dalis kaip mat pasakytu TAIP jei tik pasiulytu tuoktis mirksiukas.gif

TAIP istarti reikes nes taip reikia,tokios taisykles tekant doh.gif o vestuves darysim nes as noriu kad vaikai turetu atsiminima,nuotraukas,tai galutinis musu meiles tikslas,o ne jo pradzia...ir tikrai vyras manes labiau del to neprades myleti biggrin.gif bet jei ju nebutu as nepergyvenciau visai..nes man svarbiausia tai ka istikruju turim,o ne tai ka galim parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2006 08 06, 22:25)
Man visada kyla klausimas, kai moterys ypatingai buna pries vedybas - ar jums pirsosi jusu mylimasis, ar jis prase jusu rankos g.gif Jeigu jis jos neprase ar pas dauguma moteru nebuna paprasciausiai savigyna - man ir taip gerai, mane ir taip myli thumbup.gif  Ar tik nebutu, kad didzioji dalis kaip mat pasakytu TAIP jei tik pasiulytu tuoktis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei jau kartu gyvendami ir vaiku sugyvenat, tai manau tuoktis tikrai reikia, smagiau vaiku teva vadinti vyru, o ne draugu.
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 08 06, 23:31)
Jei jau kartu gyvendami ir vaiku sugyvenat, tai manau tuoktis tikrai reikia, smagiau vaiku teva vadinti vyru, o ne draugu.

drinks_cheers.gif , bet ka daryti jei nesiulo, paciai tempti prie altoriaus, ar po velniu siusti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2006 08 06, 23:15)
drinks_cheers.gif  , bet ka daryti jei nesiulo, paciai tempti prie altoriaus, ar po velniu siusti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkaip pagalvojau kad šiaip keista kai vyras nesiūlo tuoktis g.gif Ypač kai yra jau vaikų g.gif Reiškias kažkas santykiuose negerai g.gif

Kai vyras įsimylėjęs, kai yra tikrai nuostabūs santykiai, plius kai yra mylimų vaikų, nu netikiu kad koks normalus vyras nepaprašys "moters rankos"...
Atsakyti
O aš tai nesuprantu, kam dar tos vestuvės, kai jau didžiausi vaikai laksto. Nuotraukos vestuvių. Gal, kad ir vaikai kartu galėtų nusifotografuot? Manau turėtų būti eiliškumas : vedybos, krištynos ir t.t. Nors gal ir gerai, nes mano dukrelė visad klausdavo, žiūrėdama vestuvių nuotraukas ir filmuotą medžiagą, kur ji buvo, kai mes tuokiamės. Jūsų vaikams tokių klausimų nekils.
Viena pažystama guodėsi, kad jos dukra susimetus gyvena, nesituokia. O kam jai tuoktis, jeigu gyvas pavyzdys - motina, gal su penktu taip gyvena ir ieško vis geresnio. O kur dar papročiai ?
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 08 06, 22:31)

O aš jo draugu ir nevadinu, jis vardą turi mirksiukas.gif Be to jis dabar jau tėvelis, tai prie vaikų tik taip. O jis vyras juk ir taip ne berniukas gi hihihi.gif
Atsakyti