Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(izabele111 @ 2010 08 31, 20:23)
doh.gif nemaza kojele....maniskiui irgi 46 ismiera....nu ir uzauga dabar jaunimas doh.gif Man tai atrodo,kad nuo radiacijos(kompu)sitas nesvietiskas augimas musu vaiku.....

Galbut, o pries metus buvo 39-40, nu pavare berniokas ax.gif
Ir ugio 10 cm per metus.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 08 31, 20:20)
Bet taviskiui 16, o mano tik 12 metu berniokui doh.gif
Papildyta:
Viskas rugsejo 1ajai paruosta, ai, tiesa, dar sukneles sleikutes nepatrumpintos, betgi sako ryt bus salta doh.gif

mano vaiko koja tokia nuo 7 klases.
Atsakyti
Grazios rytoj sventes, tikekimes , kad saulute svies, o ne lietutis lis.
Einu i lovike, privargau..............
Atsakyti
Grazios sventes smile.gif
as irgi nusikalus, sia savaite turejau daug klienciu mokytoju. Grazinasi moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 31 rugpjūčio 2010 - 21:15
Labas rytas 4u.gif

SU RUGSEJO 1-AJA!!!!
user posted image
Atsakyti
Su rugsėjo 1-ąja, mielosios, sveikinu Jus ir Jūsų atžalėles - linkiu sėkmingų, lengvų naujųjų mokslo metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Su naujais mokslo metais 4u.gif
Maniškis vienmarškinis išlėkė ryte mokyklon. Ryt žada lietų, o jis nė girdėt nenori apie kažkokias striukes nuo lietaus ar nors kiek šiltesnį rūbelį. Sakau jam- susirgsi, o tas sako:"valio" doh.gif ai žodžiu, krizė po atostogų. biggrin.gif
Atsakyti
ui, kaip susalau, ir suslapau...ejau pas batsiuvi...brrrr, noriu i lova
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 08 31, 12:22)
Aš tai dirbu  ax.gif Mano išaugę vaikai, nėr ką ruošti mokyklėlėn  ax.gif

o as vel nuo pradziu lotuliukas.gif 3 klasej Gantas

QUOTE(izabele111 @ 2010 08 31, 20:23)
Man tai atrodo,kad nuo radiacijos(kompu)sitas nesvietiskas augimas musu vaiku.....

nuo maisto , mutaciniu visokiu maistiniu indigridientu ...

nu yra dar pas mus mamyciu su mokyklinio amziaus atzalelem ,pedagogiu ---tai jums KANTRYBES

user posted image
Atsakyti
Labas rytas mielosios . Vis plusat ir plusat o as vis su konservavimais vargstu ir grybai ir kompotai ir uogienes .

Mindis mano tai is vakaro isleke i Panevezi . Sake kambarioku 3 atkele visi piemenukai 17 , 18 m ,tai gerai kad vienas gyvensiu mazam kambarely .

Siandien vel ruosimasis kepsiu pyraga , darysiu balandziu ryt pussesere atvaziuos is Vilniaus thumbup.gif
Atsakyti
labs
jus vis vakuojat ,misraines darot .as tai nedarau nieko ,siandien mezgu ir niekur neinu i lauka ,bo salta ,lynoja ,o ir Meiro ner kam dabot ....greiciau i darzeli keliautume ax.gif ryt nesu pazyma i darzeli ir vedeja pasakys kada turim ateiti
Atsakyti
zauriai salta...
Atsakyti