Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

jungiuos prie sveikinimu gimtadienio proga RASYTA user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 04 rugsėjo 2010 - 19:04
Sveikos visos . Na ir turejau dovanele . Drauges suorganizavo motociklininka jos su masina o as su juo . Gyvenime nevaziavau tai man buvo didziausias adrenalinas , lekem be sustojimo i Palanga . Galvojau kad man salmas su visa galva nuleks . Kai nuvaziavom tai koju nejo suglausti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cia tai bent dovanele
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 09 05, 13:04)
Sveikos visos . Na ir turejau dovanele . Drauges suorganizavo motociklininka jos su masina o as su juo . Gyvenime nevaziavau tai man buvo didziausias adrenalinas , lekem be sustojimo i Palanga . Galvojau kad man salmas su visa galva nuleks . Kai nuvaziavom tai koju nejo suglausti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia tai bent dovanele

idomi dovanele, nieko neprikisi lotuliukas.gif
Esu viena karta vaziavus motoroleriu, buvo baisu...
Atsakyti
Sveikos visos . Na ir turejau dovanele . Drauges suorganizavo motociklininka jos su masina o as su juo . Gyvenime nevaziavau tai man buvo didziausias adrenalinas , lekem be sustojimo i Palanga . Galvojau kad man salmas su visa galva nuleks . Kai nuvaziavom tai koju nejo suglausti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia tai bent dovanele

As bijociau unsure.gif
Atsakyti
user posted image
RASYTA, nors ir paveliuotai, bet DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SU PRAEJUSIU GIMTADIENIU
Atsakyti
Aciu jums uz palinkejimus .
Atsakyti
Cia tai bent dovanele

kaip fainai ,kad man kas tokia dovana padovanotu ax.gif norec ...
pasilabinau ir varau liuliu..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Papildyta:

Superine dovanele thumbup.gif Kai buvau dar jauna ir energinga,taiir as mokejau vaziuoti motociklu....tais laikais buvo madingos "Javos",tai teko pavazinet....bet kai su "Java" uzsimuse mano broliukas(a.a),tai mane nuo ju siurpas krato doh.gif Tiesiog per sirdi pereina.....
Atsakyti
atlekiu pasveikinti Rasytos.
Būk sveika ir laiminga
user posted image
Atsakyti
Va kur jos visos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Rašyta, su Gimtadieniu 4u.gif

Pas mane pirmokas, o ir mažoji pradėjo eiti į darželį, tai nėr laiko prisėsti prie kompo ax.gif
QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 04, 17:09)
Pavedžiojau aš jį keturias dienas rytą vakarą, pervargau, kaip stichinė nelaimė man pasirodė, keturios dienos praktiškai jokios kitos veiklos, tik pavedžiot, sutvarkyt, pamaitint, iššukuot,vel pavedžiot  doh.gif gryžo brangiausias iš ligoninės, pats suprato, kad tai didelė klaida, atidavėm draugeliui. Spėjo namie laidus apgraužti, kilimo kraštą, turėjo ir graužimo žaislų, kaulų, bet ne..laidai įdomiau matyt...kvapas schmoll.gif

Mes irgi neseniai įsigijom šunį ax.gif Myliu aš jį labai, labai wub.gif, todėl su malonumu vedžioju. Tik jis pas mane nėra super energingas, nėra nieko sugraužęs. Kaip aš sakau, jaunas šuo su suaugusio šuns charakteriu smile.gif.
Pas mus šalia miškas, tai kiekvieną kartą, kai išeinu į lauką, džiaugiuosi, kad šuo mane išvedė į lauką tongue.gif. Kiekvieną rytą įkvepiu gaivaus oro, o tada jau galutinai pabudus ruošiuosi į darbą. Niekada tiek nebudavau lauke, dėlto labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mate*: 06 rugsėjo 2010 - 10:59
Sveikos 4u.gif
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 04, 18:25)
Man tai dabar labiau patinka kates. Kazkada per gyvenima turejom tris sunis- viena maisyta pincere, paskui du prancuzus. Dabar labai gerai sutariam su kate paprastu paprasciausia. Pvz jinai ka tik miegojo isitaisius man ant pilvo biggrin.gif

man labai gražu gyvūnai , kai juos augina kiti...dabar jau garantija..ilgam biggrin.gif doh.gif

QUOTE(RASYTA @ 2010 09 05, 12:04)

Cia tai bent dovanele

na ir pašėlusios tos tavo draugės lotuliukas.gif

QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 10:29)
atlekiu pasveikinti Rasytos.
Būk sveika ir laiminga
user posted image

Sveika sugrįžus, senai matyta
turbūt po atostogų nail.gif

QUOTE(Mate* @ 2010 09 06, 10:55)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Rašyta, su Gimtadieniu 4u.gif

Pas mane pirmokas, o ir mažoji pradėjo eiti į darželį, tai nėr laiko prisėsti prie kompo ax.gif

Mes irgi neseniai įsigijom šunį ax.gif  Myliu aš jį labai, labai wub.gif, todėl su malonumu vedžioju. Tik jis pas mane nėra super energingas, nėra nieko sugraužęs. Kaip aš sakau, jaunas šuo su suaugusio šuns charakteriu smile.gif.
Pas mus šalia miškas, tai kiekvieną kartą, kai išeinu į lauką, džiaugiuosi, kad šuo mane išvedė į lauką tongue.gif. Kiekvieną rytą įkvepiu gaivaus oro, o tada jau galutinai pabudus ruošiuosi į darbą. Niekada tiek nebudavau lauke, dėlto labai džiaugiuosi.

gal rasi kokią laisvą minutę, kai pripras vaikai prie tokio gyvenimo ritmo, atsiranda daugiau laisvo laiko
o koks jūsų šuo?turbūt nedidelis....
o dėl šunų vedžiojimo, tai taip...tai vienas iš malonumų, auginant šunį, bet sekmadienį buvom išėję pasivaikštinėt, tai aš visą kelią kaifavau, kad niekas netempia, kad tokia laisvė, kad galėjau kablus apsimaut, pasipuošti, niekas neapdraskys ir neužšoks šlapiom lapkėm
padriau išvada - ne man auginti šunį, labai myliu ir labai gražu man šunys, bet Dieve, Dieve kaip pavargau aš per tą savaitę...neeilinio temperamento buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 06 rugsėjo 2010 - 11:13