Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(susidomejus @ 2011 08 08, 13:32)
Labas, su praejusiu gimtadieniu  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mano atostogos jau baigėsi, tai daugiau laiko bus SM tongue.gif
Gal juokingai skambės, bet pasiilgau stabilaus gyvenimo, o ne "čemodaninio" režimo doh.gif. Jaučiu, kad iš prigimties namisėda esu smile.gif

Vaižgante, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Ir aš iš prigimties namisėda.
Atsakyti
Siuo metu man labiau patinka keliauti, kol neturiu tokiu gyvenimo salygu, kokiu noriu. Svajoju apie nuosava namuka graziam sodelyje. Dabar lindziu daugiabutyje judrioj vietoj....
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 17, 11:02)
Svajoju apie nuosava namuka graziam sodelyje. Dabar lindziu daugiabutyje judrioj vietoj....

Gal čia su amžium tos ramybės poreikis ateina g.gif

Mes sode turim namelį, kurį reikia baigti įsirengti, bet su mažais vaikais nelabai patogu iš ten važinėti (darbas, darželis, mokykla). Tai kolkas tik vasarą ten bunam. Bet kada nors gal ten ir gyvensim ax.gif
Atsakyti
Tyla temoje?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 17, 22:13)
Tyla temoje?

g.gif tikrai.....
Atsakyti
sveikutes ....
o ko cia tylit g.gif aaa..... as tai negaliu nusedet ramiai -- darbas namai namai darbas -- ne man ...kadangi mano darbu apimtus didele ir ivairi doh.gif tai nusedejimu ir ramumu nekvepia bigsmile.gif ...vis lekime lekime ....
a jau anyku sulauket kuri g.gif aaa....
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2011 11 26, 18:47)
sveikutes ....
o ko cia tylit  g.gif aaa..... as tai negaliu nusedet ramiai -- darbas namai namai darbas -- ne man ...kadangi mano darbu apimtus didele ir ivairi  doh.gif tai nusedejimu ir ramumu nekvepia  bigsmile.gif ...vis lekime lekime ....
a jau anyku sulauket kuri  g.gif aaa....

Aciu D dar anuku neturim lotuliukas.gif
As vis galvoju, ir kaip tu viska speji??
Mna tai darbas, namai, vaikia, lova ir vel is naujo doh.gif
va dabar tris dienas buvau seminare Utenoj, tai pailsejau nuo seimos biski, ramesne grizau, nezinau tik ar ilgam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 11 26, 19:07)
Aciu D dar anuku neturim lotuliukas.gif
As vis galvoju, ir kaip tu viska speji??
Mna tai darbas, namai, vaikia, lova ir vel is naujo doh.gif
va dabar tris dienas buvau seminare Utenoj, tai pailsejau nuo seimos biski, ramesne grizau, nezinau tik ar ilgam cool.gif

man tai darbas, darbas, namai, lova ir is naujo...

noriu pailset, atsiribot i kokius Druskininkus keliom dienom. Mane labai atjungia ten. Myliu Druskininkus wub.gif Net ir be jokiu proceduru, myliu Druskininku ramybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 11 26, 19:07)
...As vis galvoju, ir kaip tu viska speji??
...Mna tai darbas, namai, vaikia, lova ir vel is naujo doh.gif

...nugis speju ...dar daugiau uodega pakelciau jei ne pagrandukas biggrin.gif
...nu pas mane biski ivairoves daugiau -- dar pavazineju i kitus miestus 2 kartus i savaite tai butinai ...kartais ir daugiau ..tai ivairove veza veza bigsmile.gif ....
nu as irgi da anuku neturiu ....nesimato kol kas biggrin.gif ir nenoriu dar ...
Atsakyti
Mano troba dabar pilna:trys vaikai, du šunys, katė, dar savaitę kaimynės triušį prižiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti