Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 04, 11:56)
oi, kaip faina, dar, sako, cukiniju apkepas labai fainas.

Noreciau gero apkepo receptuko ax.gif
Viena SM mamyte siandien sake parasys cukiniju sriubos recepta, pasidalinsiu ir su jumis, veliau, idomu, kas ten per daiktas ax.gif
Atsakyti
sako, sitas apkepas is cukiniju skanus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 rugpjūčio 2010 - 11:12
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 04, 12:11)
sako, sitas apkepas is cukiniju skanus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Matau kalba apie cukinijas uzvedet biggrin.gif Vienas mano megstamiausiu dalyku, tik gaila, kad vaikai mano nelabai megsta, o tai gaminciau kiekviena diena tongue.gif Galiu pasiulyti toki kaip troskinuka, galima valgyti viena su bulvem ir raugintais agurkais, arba kaip garnyra prie ko nors.
Pakepinti keptuveje svoguna, sudeti kubeliais pjaustyta cukinija ir apkepinti kol suminkstes, dar ideti kubeliais supjaustytu pomidoru (pries tai blansiruoti ir nulupti), jei turite grybuku keleta arba galima supjaustytu desreliu (jei valgysit kaip pagrindini patiekala) ir pomidoru padazo, nepaminejau druskytes, pipiriuku mirksiukas.gif Ir galima valgyti essen.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 08 04, 12:49)
Sveikutes,

Matau kalba apie cukinijas uzvedet  biggrin.gif Vienas mano megstamiausiu dalyku, tik gaila, kad vaikai mano nelabai megsta, o tai gaminciau kiekviena diena  tongue.gif Galiu pasiulyti toki kaip troskinuka, galima valgyti viena su bulvem ir raugintais agurkais, arba kaip garnyra prie ko nors.
Pakepinti keptuveje svoguna, sudeti kubeliais pjaustyta cukinija ir  apkepinti kol suminkstes, dar ideti kubeliais supjaustytu pomidoru (pries tai blansiruoti ir nulupti), jei turite grybuku keleta arba galima supjaustytu desreliu (jei valgysit kaip pagrindini patiekala) ir pomidoru padazo, nepaminejau druskytes, pipiriuku  mirksiukas.gif Ir galima valgyti  essen.gif

Turetu but skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 08 04, 11:56)
Siulau pasigaminti, kadangi dabar cukiniju metas, tai manau visai tinka siam laikotarpiui. O ir skanu (bent man), bei daug produktu nereikia ir pasigamint labai paprasta thumbup.gif

Farsiruotos cukinijos

2-3 nedideles cukinijos (iki 20cm)
200-300 gr farso
1 morka
svogunas
galima deti dar kokias tik norite darzoves- paprika, kalfijora, pievagrybius .
surio uztarkavimui
prieskoniai

Cukinijas perpjaunu isilgai ir isskobiu su saukstu. Palieku mazdaug 1 cm storio krasta.
Pakepinu farsa su darzovemis , galima ir cukinijos isskobta dali idet. Prieskonius dedu pagal skoni, dar galima ir pomidoru padazo ipilt. Visa sita turini dedu i cukinijas, uzdedu tarkuoto surio ir kepu orakaiteje ~ 30 min. Skanaus 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Tiesa, darzoves galima det bet kokias, kokias megstat bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu tu pataikyk taip!!!!!!!!!!!!!!As irgi vakar kepiau tokias pat farsiruotas cukinijas thumbup.gif thumbup.gif Mama prisodino be proto,net nesugalvoju ka daryt....jau ir kompota dariau,ir marinavau.....aciu jums mergaites uz receptukus....reiks pasigamint seimynai thumbup.gif
Atsakyti
jei kam pritruks receptuku su cukinijom, galesiu pameteti, dar turiu kelis ax.gif

turiu kita klausimuka, ka padovanoti tevukui gimtadienio proga g.gif nu niekaip nesugalvoju, ka nors simboliskai. Gal kas turi kokiu minciu. Buciau dekinga
Atsakyti
Man didžiulis atradimas buvo mažos cukinijos salotose žalios, termiškai neapdorotos. Visada įsivaizdavau kad jos sprangios. Na tokios darže ir būdavo. O parduotuvėje pirktos buvo švelnios, tik kad sausesnės nei agurkas. Tai kroviau į visas salotas plonai suraikiusi wub.gif

QUOTE(asedita @ 2010 08 04, 12:19)
jei kam pritruks receptuku su cukinijom, galesiu pameteti, dar turiu kelis  ax.gif
turiu kita klausimuka, ka padovanoti tevukui gimtadienio proga  g.gif nu niekaip nesugalvoju, ka nors simboliskai. Gal kas turi kokiu minciu. Buciau dekinga

Žiūrint ką tas tėvukas mėgsta ir koksai jo amžius. Vieniems smagu gauti kokį įrankį, kitiems knygą. labai sunku patarti nepažįstant žmogaus. Kažkas girdėjau buvo labai patenkintas gavęs masažą dovanų. ax.gif
Atsakyti
Auuuuuu,kur visos issislapste?????????????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 08 04, 13:19)
jei kam pritruks receptuku su cukinijom, galesiu pameteti, dar turiu kelis  ax.gif
turiu kita klausimuka, ka padovanoti tevukui gimtadienio proga  g.gif nu niekaip nesugalvoju, ka nors simboliskai. Gal kas turi kokiu minciu. Buciau dekinga

metek visus, kiek turi 4u.gif

QUOTE(Enija @ 2010 08 04, 14:09)
Man didžiulis atradimas buvo mažos cukinijos salotose žalios, termiškai neapdorotos. Visada įsivaizdavau kad jos sprangios. Na tokios darže ir būdavo. O parduotuvėje pirktos buvo švelnios, tik kad sausesnės nei agurkas. Tai kroviau į visas salotas plonai suraikiusi wub.gif
Žiūrint ką tas tėvukas mėgsta ir koksai jo amžius. Vieniems smagu gauti kokį įrankį, kitiems knygą. labai sunku patarti nepažįstant žmogaus. Kažkas girdėjau buvo labai patenkintas gavęs masažą dovanų.  ax.gif

zinot, pamaciau, kad zmonems labai smagu gauti savo atvaizda, tai jau kelinta karta neprasaunu. Nuperku remelius, jie nebrangus ir printeriu atspausdinu grazia to zmogaus nuotrauka, ireminu ir padovanoju. Visi buna issisiepe iki ausu ir dekingi. Man gal irgi but smagu tokia dovana gaut biggrin.gif Taigi visiems jie patys labai patinka lotuliukas.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 08 04, 20:45)
Auuuuuu,kur visos issislapste?????????????????????????????????

nugi miegojau, kaip visada ilgai, paskui sunu krapsciau is lovos kokia pirma valanda, vaziavom i kapus, paskui lekiau dar i darbeli, neseniai parsiradau. Tai va.
Valgiau skanius kazinakus - saulegrazos su medum ar kuo ten, taip buvo skanu, kad nusipirkom dar saulegrazu uzsipylem medaus namie ir dar valgem lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 rugpjūčio 2010 - 20:44
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti