Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

Labas rytas. Toks tamsus ir šaltas. g.gif O kur vasara? lens.gif Nežadėjo tokio šalčio ir taip staiga. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 08 04, 12:49)
Matau kalba apie cukinijas uzvedet  biggrin.gif Vienas mano megstamiausiu dalyku, tik gaila, kad vaikai mano nelabai megsta, o tai gaminciau kiekviena diena  tongue.gif Galiu pasiulyti toki kaip troskinuka, galima valgyti viena su bulvem ir raugintais agurkais, arba kaip garnyra prie ko nors.
Pakepinti keptuveje svoguna, sudeti kubeliais pjaustyta cukinija ir  apkepinti kol suminkstes, dar ideti kubeliais supjaustytu pomidoru (pries tai blansiruoti ir nulupti), jei turite grybuku keleta arba galima supjaustytu desreliu (jei valgysit kaip pagrindini patiekala) ir pomidoru padazo, nepaminejau druskytes, pipiriuku  mirksiukas.gif Ir galima valgyti  essen.gif

as ir taip darau ...dedu ka turiu
labas rytas
kavinames user posted image
reik pagranduka pamaitint ir darbelin ruostis ...nesibaigiantys darbai darbeliai ...kazkaip daug sia vasara uzgriuvo ...o taip norejom kur paatostogaut islekt ...o ziu ir vasara baigias ...
Atsakyti
kavinamės. Jau antrą puodelį sriaubiu biggrin.gif
Atsakyti
as jau papusryciavau....varau darbelin ,...
geros dieneles jums user posted image
Atsakyti
Labas rytas, jau kraunuos čemodanus po truputi. Toks sveikas jaudulys... wub.gif
Pusryciams kepu varskes apkepa. Vaikas dar vakar primakalavo saulegrazu su medum ir idejo i saldytuva, kazinakai tsknt.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif , kur visos?
As siandien pabaigiau skinti pomidoru lapus.
Ka darote is pomidoru, as tai savo sultyse, seimynai patinka. Anksciau darydavau su zelatina, bet atsibodo.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Grizau is kaimuko...sumarinavau 16 trilitriaku agurku...kad uzderejo simet thumbup.gif
O pomidorus siemet dariau marinate be skurytes(aciu Miledi mirksiukas.gif ),o vis kazkaip marinuodavau su skuryte....irsavo sulryse dariau...ir daug i pilviuka ikrenta,nes vien mano mazoji po 5-6 pomidorus suvalgo......
Atsakyti
ka tik parvilkau kojas namo ax.gif
as ryte padariau pietus --vista ,morkos ,bulves istusinau garuose ....
vakare pieniska sriuba bus ....
o vakuoti nieko nevakuoju jau keli metai ,man duoda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 05 rugpjūčio 2010 - 19:59
QUOTE(beskaiste @ 2010 08 05, 20:58)
ka tik parvilkau kojas namo  ax.gif
as ryte padariau pietus --vista ,morkos ,bulves istusinau garuose ....
vakare pieniska sriuba bus ....
o vakuoti nieko nevakuoju jau keli metai ,man duoda  tongue.gif

Tau gerai.....o as ir sau ir teveliams vakuoju.....
Atsakyti
ai kiek duoda ,tiek gana ...mamos neturiu ...uosvienes dabartines irgi nera ,tevukai tik abu .tai senoji uosviene visada duoda ir uosvis kaime gyvena vienas ,tai prisidaro .o da ir broliene megeja prisidaryti bele kiek ir nesuvalgo ....taip kad uztenka ax.gif
Atsakyti
as tai neauginu nieko, tik dabar laukiu obuoliu, tada prisidarysiu kompotu. Dar megstu slyvu uogiene. Turim soda, tai gal bus kas smile.gif
Atsakyti
as ir neauginu ,nuvaziuoju ir prisiskinu ko reikia ax.gif
o dabar pradejau dometis gelemis kambarinemis ax.gif nemokejau auginti gal ,arba perdziuna ,arba supuna lotuliukas.gif tai va noriu graziu geliu namie ....ir nestandartiniu ...kai vaziuosiu i vilniu ,uzleksiu pas viena is sm gelyciu paimti ....
kieme irgi del grozio radau kelis variantus idomybiu ,pavasari reikes ieskot ...
Atsakyti