Labas rytas. Toks tamsus ir šaltas.
O kur vasara?
Nežadėjo tokio šalčio ir taip staiga.
QUOTE(asedita @ 2010 08 04, 12:49)
Matau kalba apie cukinijas uzvedet
Vienas mano megstamiausiu dalyku, tik gaila, kad vaikai mano nelabai megsta, o tai gaminciau kiekviena diena
Galiu pasiulyti toki kaip troskinuka, galima valgyti viena su bulvem ir raugintais agurkais, arba kaip garnyra prie ko nors.
Pakepinti keptuveje svoguna, sudeti kubeliais pjaustyta cukinija ir apkepinti kol suminkstes, dar ideti kubeliais supjaustytu pomidoru (pries tai blansiruoti ir nulupti), jei turite grybuku keleta arba galima supjaustytu desreliu (jei valgysit kaip pagrindini patiekala) ir pomidoru padazo, nepaminejau druskytes, pipiriuku
Ir galima valgyti 
Pakepinti keptuveje svoguna, sudeti kubeliais pjaustyta cukinija ir apkepinti kol suminkstes, dar ideti kubeliais supjaustytu pomidoru (pries tai blansiruoti ir nulupti), jei turite grybuku keleta arba galima supjaustytu desreliu (jei valgysit kaip pagrindini patiekala) ir pomidoru padazo, nepaminejau druskytes, pipiriuku
as ir taip darau ...dedu ka turiu
labas rytas
kavinames

reik pagranduka pamaitint ir darbelin ruostis ...nesibaigiantys darbai darbeliai ...kazkaip daug sia vasara uzgriuvo ...o taip norejom kur paatostogaut islekt ...o ziu ir vasara baigias ...
kavinamės. Jau antrą puodelį sriaubiu
Labas rytas, jau kraunuos čemodanus po truputi. Toks sveikas jaudulys...
Pusryciams kepu varskes apkepa. Vaikas dar vakar primakalavo saulegrazu su medum ir idejo i saldytuva, kazinakai tsknt.
Pusryciams kepu varskes apkepa. Vaikas dar vakar primakalavo saulegrazu su medum ir idejo i saldytuva, kazinakai tsknt.
Labutis visoms
, kur visos?
As siandien pabaigiau skinti pomidoru lapus.
Ka darote is pomidoru, as tai savo sultyse, seimynai patinka. Anksciau darydavau su zelatina, bet atsibodo.
As siandien pabaigiau skinti pomidoru lapus.
Ka darote is pomidoru, as tai savo sultyse, seimynai patinka. Anksciau darydavau su zelatina, bet atsibodo.
Sveikutes
Grizau is kaimuko...sumarinavau 16 trilitriaku agurku...kad uzderejo simet
O pomidorus siemet dariau marinate be skurytes(aciu Miledi
),o vis kazkaip marinuodavau su skuryte....irsavo sulryse dariau...ir daug i pilviuka ikrenta,nes vien mano mazoji po 5-6 pomidorus suvalgo......
Grizau is kaimuko...sumarinavau 16 trilitriaku agurku...kad uzderejo simet
O pomidorus siemet dariau marinate be skurytes(aciu Miledi
ka tik parvilkau kojas namo
as ryte padariau pietus --vista ,morkos ,bulves istusinau garuose ....
vakare pieniska sriuba bus ....
o vakuoti nieko nevakuoju jau keli metai ,man duoda
QUOTE(beskaiste @ 2010 08 05, 20:58)
ka tik parvilkau kojas namo
Tau gerai.....o as ir sau ir teveliams vakuoju.....
ai kiek duoda ,tiek gana ...mamos neturiu ...uosvienes dabartines irgi nera ,tevukai tik abu .tai senoji uosviene visada duoda ir uosvis kaime gyvena vienas ,tai prisidaro .o da ir broliene megeja prisidaryti bele kiek ir nesuvalgo ....taip kad uztenka
as tai neauginu nieko, tik dabar laukiu obuoliu, tada prisidarysiu kompotu. Dar megstu slyvu uogiene. Turim soda, tai gal bus kas
as ir neauginu ,nuvaziuoju ir prisiskinu ko reikia
o dabar pradejau dometis gelemis kambarinemis
nemokejau auginti gal ,arba perdziuna ,arba supuna
tai va noriu graziu geliu namie ....ir nestandartiniu ...kai vaziuosiu i vilniu ,uzleksiu pas viena is sm gelyciu paimti ....
kieme irgi del grozio radau kelis variantus idomybiu ,pavasari reikes ieskot ...
o dabar pradejau dometis gelemis kambarinemis
kieme irgi del grozio radau kelis variantus idomybiu ,pavasari reikes ieskot ...