Merginos, sakykit, kiek ir kas kiek laiko būna apžiūros po OP?.. Svarstau, jei daryti Klaipėdoje, pati iš Vilniaus, nemažai laiko reikia sugaišti iki KLP "nuskristi"...

QUOTE(Otina @ 2010 08 14, 18:03)
Merginos, sakykit, kiek ir kas kiek laiko būna apžiūros po OP?.. Svarstau, jei daryti Klaipėdoje, pati iš Vilniaus, nemažai laiko reikia sugaišti iki KLP "nuskristi"... 

Man po op Klp buvo apžiūra po mėnesio ir dabar po pusmečio. Nors įprastai apžiūros būna po mėnesio, po 3 mėn., po pusmečio ir po metų, bet man gerai gyja, tai po 3 mėn. nereiks. Tik po op siūlus man traukė Kns, tai nežinau ar Vln Jankūnas turi pažįstamų, jei ne tai tektų iki Kns ar Klp vykti, kad siūlus ištrauktų

QUOTE(Blogytė @ 2010 08 14, 20:22)
Tik po op siūlus man traukė Kns, tai nežinau ar Vln Jankūnas turi pažįstamų, jei ne tai tektų iki Kns ar Klp vykti, kad siūlus ištrauktų
O šiaip manau, kad svarbu geras gydytojas ir geras rezultatas, dėl šių dalykų galėčiau ir kas mėnesį vykti i Klp 

Ačiū, o siūlus traukia maždaug po savaitės ar teisingai supratau?..
sveikutes
norejau paklausti kas daretes pas Jankuna ar yra eiles pas ji? mastau gal is anksto uzsirasyt nes lt busiu tik menesiuka kazkur..tai noriu suspet viska pasidaryt

QUOTE(Otina @ 2010 08 14, 23:19)
Ačiū, o siūlus traukia maždaug po savaitės ar teisingai supratau?..
Maždaug po savaitės

QUOTE(Otina @ 2010 08 13, 10:36)
Aha. jūsų nosytė super
O jūs rinkotės dėl rekomendacijų, matytų rezultatų, dėl kainos, kas padėjo apsispręst?..
Nes aš kt. sav. einu konsultacijon pas D. Jauniškį Vitkaus klinkoje, bet manau, kad nepatempsiu su kainom, nes man visko daug reikia...

O jūs rinkotės dėl rekomendacijų, matytų rezultatų, dėl kainos, kas padėjo apsispręst?..

Nes aš kt. sav. einu konsultacijon pas D. Jauniškį Vitkaus klinkoje, bet manau, kad nepatempsiu su kainom, nes man visko daug reikia...
man padejo apsispresti geri atsiliepimai apie si chirurga, jis labai patiko kaip zmogus ir dar manau labai geras kainos ir kokybes santykis

QUOTE(Otina @ 2010 08 14, 19:03)

Pigiu variantu, ir greičiu vietoj autobuso rekomenduoju važiuoti traukiniu.
Patariu turėti pasą, suteiks nuolaida, tinka invalidumo pažymėjimu gal pusęlainos duos.
Iš vilniaus į šiaulius trunka 2 val.
ka naudojot nuo randelio? dermatix ultra geli. contratubex? ar sitie tepaliukai nebutini?
QUOTE(*AINA @ 2010 08 16, 09:21)
ka naudojot nuo randelio? dermatix ultra geli. contratubex? ar sitie tepaliukai nebutini?
contratubex naudoju