Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

As siandien buvau pas Jankuna, kai vaziavau tai taip optimistiskai buvau nusiteikus, galvojau patrumpins pasiaurins galiuka tai bus super, bet jis pasake, kad taip kaip as noriu neimanoma ir nemato reikalo, kad po op vaizdas gali buti blogesnis verysad.gif tik pas loriste issiunte del kreivos pertvaros.
verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2010 08 11, 22:58)
Jolika0, nebijok nueit pasikonsultuot pas Viksraiti, gal tau jis patiks, ir tau nieko blogo jis nepadarys su nosim. As esu labai priekabi prie smulkmenu, viskas turi buti idealu: menkiausias linijos lenkimas, forma. Is kitu merginu girdejau, kad joms labai gerai padare nosytes. Net nezinau kas jam uzejo per mano operacija... Gal del to, kad pries mane ryte jis operavo viena mergina, o as buvau uzrasyta po pietu - gal pavargo, kazka ne taip padare... Tu gali i konsultacija atnest mano nosies foto (snerves is apacios) ir paklaust: "Kodel taip atsitiko? Ar man taip nebus?". Ziuresi ka sakys, i jo reakcija ir suprasi ar tau tinka dr. As buvau i konsultacija nusinesusi viena baisia nosies foto po op., klausdama ar man taip gali buti. Sake, kad tikrai ne. Ir jis buvo teisus

Bandysiu nueiti pas SV, ziuresiu ka jis sakys apie mano norus. Neturiu priejimo prie Jusu nuotraukyciu verysad.gif
Atsakyti
gryzau is konsultacijos smile.gif apziurejo apciupinejo SV nosyte mano biggrin.gif sako butu idealu, jei ne galiukas, tiksliau audiniai dar nesusiguleje, nes ju daug..tai kumpina nosyte. Sako laukiam 8 men. tada ziuresim ar reiks korekcijos doh.gif tikiuosi susigules, klijuosiu vel pleistrus.
Na o siaip patenkintas ir jis ir as rezultatu, nors jis dar negalutinis smile.gif
Ta proga imeciau nuotraukyciu. Lauksiu visokiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 08 17, 19:29)

Na o siaip patenkintas ir jis ir as rezultatu, nors jis dar negalutinis smile.gif
Ta proga imeciau nuotraukyciu. Lauksiu visokiu komentaru  4u.gif

Proud_Mommy, kokia simpatukiska nosiuke wink.gif Pries OP atrodet vyresne nei dabar (nors gal taip nekorektiska sakyt blush2.gif )
Super, kad is esmes jokiu komplikaciju 4u.gif
Pradedu maziau bijot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandelonas @ 2010 08 17, 01:05)
Esu dar toks pats koks buvau, kasdien darosi pikta ir tik dėl saves, kad viskas susitvarkytu vargstu,niekoneišeinair pasislėpti. Pašaliniai visdar kaip pasibaisėjimu, arba tokiu nemėgimu kaip baltaodis juodaodžio. Kitaip nemoku pasakyti koks žmonėms ištiesų atrodau,taip įpratau save tokį matyti,o žmonėms labai kliūna šis detelė. Kasdien slepiuosi kambaryje neišeidamas iš namųir nenorėdamas nė kaimynamspasirodyti.Labai vargina toks gyvenimas. Bet aš nesustosiu. Lėkčiau rugsėjį pas jankūna, bet regis esiu anksčiau tamkad sužinočiau kokiu laiku galėtu operuoti jei jis sutiks, taip bus smagiau sulaukti to laiko.
Man įdomukaip atrodai jau po tiek praėjusio laiko.
Ar tau nėra pasidariusi plati ties ta vieta kur buvo kuprelė forma?
Čia minėjo,ar bus galima taip susiaurinti mane taippat tas domina, taigi kaip manote?

Man nepasidare platu ties ta vieta kur kuprele salino. Liko viskas taip pat, kaip buvo ir pries operacija tik kad be kupreles smile.gif

Blogyte, Sveika 4u.gif

Siandien buvau pas Jankuna, jetus kaip faina, pasake jis kad keisi mano nosies galiukas dar apie 3mm leisis visur. Ir dar parode tavo foto sako ziurek kaip kitiem zmonem greitai viskas keiciasi tinimai t.y greit praeina,sakes,ziuriu ir norejau sakyt,kad pazistu sia mergaite is forumo group.gif Taip smagu man pas ji kabinete buvo, laiminga islekiau bigsmile.gif Dar pas Dirzauskiene nuejau,ten pasijuokavom smagiai...ech.. wub.gif

Stiprybes ir sekmes merginoms laukiant graziu nosyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 08 17, 19:29)
gryzau is konsultacijos smile.gif apziurejo apciupinejo SV nosyte mano biggrin.gif sako butu idealu, jei ne galiukas, tiksliau audiniai dar nesusiguleje, nes ju daug..tai kumpina nosyte. Sako laukiam 8 men. tada ziuresim ar reiks korekcijos  doh.gif tikiuosi susigules, klijuosiu vel pleistrus.

Toks jausmas kad gimei su sia nosyte smile.gif Man labai patinka thumbup.gif O kur tie daktarai mato tu kaulu nesusigulejimus as neisvelgiu, matyt viska lemia bendras vaizdas,o ne miniatiurines detales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 17, 22:15)
Toks jausmas kad gimei su sia nosyte smile.gif Man labai patinka thumbup.gif O kur tie daktarai mato tu kaulu nesusigulejimus as neisvelgiu, matyt viska lemia bendras vaizdas,o ne miniatiurines detales 4u.gif

visiskai drinks_cheers.gif, o antroj nuotraukoj isvis atrodai kaip desimties metu mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 08 17, 18:29)
gryzau is konsultacijos smile.gif apziurejo apciupinejo SV nosyte mano biggrin.gif sako butu idealu, jei ne galiukas, tiksliau audiniai dar nesusiguleje, nes ju daug..tai kumpina nosyte. Sako laukiam 8 men. tada ziuresim ar reiks korekcijos  doh.gif tikiuosi susigules, klijuosiu vel pleistrus.

sveika,

identiska istorija su manimi biggrin.gif kai buvau po 5,5 men konsultacijoj irgi nosyte buvo labiau kumpesne, bet dabar zinok kazkiek susileido ta vieta, kur ir pas tave kumpina nosiuka mirksiukas.gif as taip pat labai tikiuosi, kad metu begyje ji susigules taip, kad kumpumo neliks ir pakartotines nereiks mirksiukas.gif 4u.gif to paties linkiu ir tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 17, 15:29)
sveika sugrizusi, Aina,

dziugu, kad viskas gerai mirksiukas.gif  Labai laukiu tavo nuotrauku  blush2.gif  thumbup.gif

Butinai ikelsiu, kai nebus itvara clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 08 17, 17:22)
AINA, sveikinu, kad viskas taip sklandžiai !
Dar vienas pliusiukas prie mano apsisprendimo  blush2.gif Matyt taip ir liksiu prie Jankūno.  g.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 17, 19:36)
Aina, kantrybės tau  4u.gif  ir kai nuims įtvarą įdėk nuotraukyčių  ax.gif

O aš prisigyriau, kad viskas gerai, tai atsirado gumbelis ar kaip jį vadinti reikia  verysad.gif  doh.gif ten kur kuprelė buvo, tik kairėj pusėj, dešinė kol kas lygi  unsure.gif o dar tik mėnuo praėjo ir pradeda visokios bjaurybės lįsti  cry.gif

aga smile.gif
ir taip gali atsitikt blink.gif na zinai nosyte gija...tai islenda verysad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Jusu, kurioms jau nemazai laiko praejo po op, ar patrumpinus nosies ilgi is priekio ziurint nugarele paplatejo?
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 08 18, 10:40)
Norejau paklausti Jusu, kurioms jau nemazai laiko praejo po op, ar patrumpinus nosies ilgi is priekio ziurint nugarele paplatejo?

man tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 18, 12:13)
man tikrai ne  schmoll.gif

Ar galite man patarti, ka daryti, ar as tikrai noriu kazko neimanomo ikelciau savo nuotrauka ir laukciau Jusu nuomones, nes kazkaip viduje nera ramybes blush2.gif
Atsakyti
mergaites kiek pastebejau pasikeite musu pasto arba logas arba slaptazodis....sad.gif(((((niekaip negaliu prisijungti verysad.gif ar kazka darau nebe taip...parasykit i az jei keitesi, naujus duomenis, negaliu ideti nauju foto ir tuo paciu pamatysti jusu nosyciu unsure.gif
Atsakyti